• 60 års erfaring indenfor smykkeemballage
 • Lave fragtgrænser og hurtig levering
 • Dansk design til skarpe priser
Sprog: DKK
Vælg Sprog
Vælg din valuta
Leveres til
VÆLG SIDE
Menu
 • Sprog: DKK
  Vælg Sprog
  Vælg din valuta
  Leveres til
  VÆLG SIDE
 • Kundeservice

  Fragt og levering

  Gratis fragt 
  På ordrer over 3000 kr.

  Lave fragtrater
  Leveres i hele landet for 80 kr.

  Hurtig afsendelse
  24 timer for varer uden logotryk

  Hurtig levering
  1 hverdag i hele landet

  Åbningstider


  Mandag-Torsdag: 8:00 - 19:00
  Fredag: 8:00 - 15:00
Favoritter (0) 

Logotryk - Værd at vide

I denne artikel vil du finde information omkring logotryk, de filer der skal bruges, og de omkostninger der kan være herved. Har du yderligere spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte vores salgsafdeling.

Hos Westpack kan du bestille logotryk i mange forskellige farver og nuancer
Læs mere omkring farver og trykmuligheder her!

 1. Hvad er en kliché?
 2. Hvilken logofil skal jeg sende?
 3. Hvad er en vektor fil?
 4. Hvor stort bliver mit logo?
 5. Hvordan bliver mit logo trykt?
 6. Hvor bliver mit logo placeret?
 7. Hvad koster logotryk og klichéer?
 8. Hvilke klichéer har jeg brug for?

 

1.  Hvad er en kliché?

For at kunne påtrykke dit logo på vores æsker og poser skal vi bruge det der hedder en kliché. En kliché er en trykplade i metal, som trykker logoet ned i æsker, poser eller labels.

2.  Hvilken logofil skal jeg sende?

En kliché fremstilles ud fra et logo i filformatet .ai eller .eps lavet i Illustrator. Filen skal være outlined/vektoriseret og indholdet skal være sort/hvid, uden små detaljer og store negative områder. Udfra denne fil fremstiller vi klichéer til logotryk.

Har du ikke en trykklar fil(der passer på ovenstående beskrivelse), så kan vi hjælpe dig med det grafiske arbejde. Grafisk udarbejdelse af et logo koster 200 kr. Har du en trykklar fil med dit logo, betaler du naturligvis ikke for grafisk arbejde, men kun for selve klichéen. Pris pr. kliché er 200 kr.

Du kan uploade din logofil i din indkøbskurv på hjemmesiden. Hvis dette mislykkes, kan du altid sende filen via e-mail og skrive ordrenummeret i e-mailen.

3.  Hvad er en vektor-fil?

Vektorgrafik er grafik der defineres ud fra linjer og polygoner, som kan udtrykkes matematisk, ved hjælp af vektorer og punkter.

Det modsatte af en vektor-fil er en raster-fil.

Eksempel:
Nedenstående figur viser forskellen mellem en vektor-fil(til venstre) og en raster-fil(til højre). I begge tilfælde er en cirkel vist.
Hvad man ikke kan se er, at billedet til venste er en vektor-fil, eller at billedet til højre er en raster-fil sammensat af mange små pixels. Først når vi forstørrer filerne, er forskellen tydelig. En forstørrelse af vektor-filen vil ikke beskadige kvaliteten af figuren, men forstørrer vi raster-filen er de enkelte pixels meget synlige og kanten af cirklen ujævn.

Vector Fil

4.  Hvor stort bliver mit logo?

Til logotryk på æsker anbefaler vi at du bestiller 2 klichéer i vores standard mål, 28 x 25mm og 38 x 35mm. Med klichéer i disse størrelser kan du få logotryk på alle vores smykkeæsker, uanset størrelsen på æskens låg.

Det er også muligt at bestille en større kliché til tryk på store smykkeæsker. Klichéer i andre størrelser end 28 x 25mm og 38 x 35mm aftales i samråd med vores salgsafdeling.

5.  Hvordan bliver mit logo trykt?

Som nævnt ovenfor bliver vores produkter trykt ved hjælp af en kliché (metalplade med dit logo). Klichéen varmepræger folie i den valgte farve, ned i æsker og poser. Denne trykteknik sikrer et flot resultat af specielt metallicfarver såsom guld og sølv.

Desværre er denne teknik dog til ulempe for store overflader og meget fine detaljer, da folien kan flyde sammen eller ved store overflader lave huller. Er du i tvivl om dit logo kan trykkes godt, kan du til hver en tid kontakte vores salgsafdeling og få flere informationer. Du kan også sende dit logo til salg@westpack.com og spørge på en tilbagemelding omkring dit logo.

6.  Hvor bliver mit logo placeret?

Med hensyn til placering af logo på dine smykkeæsker er der flere muligheder. Som standard er logotrykket centreret ovenpå æskens låg. I nogle tilfælde trykkes logoet dog indeni æskens låg, dette gælder hovedsageligt luksussmykkeæsker og et par enkelte smykkeæsker i karton.

Skal dit logo placeres anderledes end centreret er det i det fleste tilfælde også muligt. Kontakt vores salgsafdeling for flere informationer om dine muligheder.

Foldeæsker, satinposer og lakposer:
På disse tre varegrupper er logoet som standard ikke placeret centreret. På alle vores produkter har vi afbilledet, hvor logoet er placeret.

 

7.  Hvad koster logotryk og klichéer?

Klichéomkostninger er en engangomkostning, fordi dine klicheer genanvendes til efterfølgende ordrer. Prisen på klichéerne er 200 kr. pr. stk.

Bemærk, at du som ny kunde får klichéerne gratis, uanset beløbet på din ordre. Dette gælder dog ikke klichéer til plastikposer.

Plastikposer trykkes med en anderledes kliché en øvrige produkter. Prisen på en kliché afhænger meget af hvordan trykket ser ud, men en cirkapris er 1.500 kr. Dette er ligesom ved andre klichéer en engangsomkostning.

Ved udarbejdelse af en kliché vil du blive kontaktet af Westpack direkte. Vi bestiller først din kliché, når vi har modtaget skriftlig godkendelse af den logokorrektur, som vi tilsender dig pr. mail.

8.  Hvilke klichéer har jeg brug for?

Klichéer til smykkeæsker kan ofte bruges til tryk på vores andre produkter, såsom lakposer, gaveposer og satinposer.

Klichéer der bruges til vores smykkeæsker kan ikke bruges til seglmærker/labels, satinbånd, organzaposer, silkepapir, og reparationsposer. For disse produkter skal en anden kliché bestilles.

Priserne på klichéer til ovensåtende produkter er som før nævnt 200 kr. Bemærk dog, at plastikposer med logotryk trykkes med en helt særlig kliché som derfor er en smule dyrere. Prisen for en kliché til plastikposer afhænger meget af hvordan trykket ser ud – en cirkapris vil være 1.500 kr.

Chat med os

Glemt dit kodeord?

Skriv din e-mail-adresse nedenfor. Du vil modtage et link til at nulstille dit kodeord.

Min konto
loading...