• 60 års erfaring indenfor smykkeemballage
 • Lave fragtgrænser og hurtig levering
 • Dansk design til skarpe priser
Sprog: DKK
CHOOSE LANGUAGE
Vælg din valuta
DELIVERY IN:
OK
Menu
 • Sprog: DKK
  CHOOSE LANGUAGE
  Vælg din valuta
  DELIVERY IN:
  OK
 • Kundeservice

  Fragt og levering

  Gratis fragt 
  På ordrer over 3000 kr.

  Lave fragtrater
  Leveres i hele landet for 80 kr.

  Hurtig afsendelse
  24 timer for varer uden logotryk

  Hurtig levering
  1 hverdag i hele landet

  Åbningstider


  Mandag-Torsdag: 8:00 - 19:00
  Fredag: 8:00 - 15:00
Favoritter (0) 

Logotryk - Værd at vide

Vi trykker dit logo på en lang række af vores produkter. Vil du vide mere om logotryk på smykkeemballage? Nedenfor finder du svar på en række praktiske spørgsmål omkring logotryk.

Kan du ikke finde det svar, du søger? Kontakt vores salgsafdeling; de er eksperter indenfor logotryk.

INDHOLD


Hvilke farver logotryk kan jeg vælge ?

How Westpack kan du få dit logo trykt i mange forskellige farver. Farverne er illustreret nedenfor på både en sort og en hvid overflade.

Se logofarver på sort overflade:

Metallic Guld

Metallic Sølv

Metallic Kobber

Metallic Rød

Metallic Blå

Metallic Pink

Metallic Lilla

Metallic Orange

Metallic Mint

Prægning uden folie

Prægning med klar folie

Hvid

Blank Sort

Blank Pink

Blank Brun

Blank Mintgrøn

Limegrøn

Mørkegrøn

Græsgrøn

Orange

Grå

Mørkeblå

Mat Sort

Mat blå

Gammelrosa

Mat gul

Mat guld

Mat Sølv

Se logofarver på hvid overflade:

Metallic Guld

Metallic Sølv

Metallic Kobber

Metallic Rød

Metallic Blå

Metallic Pink

Metallic Lilla

Metallic Orange

Metallic Mint

Prægning uden folie

Prægning med klar folie

Hvid

Blank Sort

Blank Pink

Blank Brun

Blank Mintgrøn

Limegrøn

Mørkegrøn

Græsgrøn

Orange

Grå

Mørkeblå

Mat Sort

Mat Blå

Gammelrosa

Perlemorsrosa *

Mat gul

Mat Guld

Mat Sølv

* Lyse trykfarver kan være en udfordring på mørkere æsker. Derfor kan du kun vælge perlerosa som trykfarve på smykkeæsker i lyse farver.

Udover ovenstående folietryk, tilbyder vi også specialtryk mod et tillæg. Et specialtryk er fx når dit logo skal hæves/debosses på æsken (med eller uden folie) eller hvis du ønsker at selve logoet changerer i fx et ternet eller stribet mønster. Specialtryk er ikke inkluderet i de viste priser; kontakt salgsafdelingen for at se mere og få et uforpligtende tilbud.

Kan jeg få flerfarvet logotryk?

På mange af vores produkter kan du få dit logo trykt i flere farver. Flerfarvet tryk er ikke inkluderet i de viste priser; kontakt salgsafdelingen for et uforpligtende tilbud.

Følgende produkter kan trykkes med flerfarvet logo:

 • Smykkeæsker
 • Foldeæsker
 • Bæreposer
 • Displays

Flerfarvet logotryk er muligt, når de forskellige farver ikke er direkte forbundet eller på anden vis kræver helt eksakt placering, da vi trykker produktet med én farve af gangen. Det betyder, at vi ved flerfarvet tryk manuelt genplacerer produktet til de øvrige farver, og vi kan derfor ikke garantere, at det er 100% akkurat.

Her er eksempler på, hvad der kan trykkes:

Kan trykkes

Farverne er ikke forbundet og kan derfor trykkes

Gradianter kan ikke trykkes.

Skygger kan ikke trykkes.

Fuld-farvede logoer som fx billeder kan ikke trykkes.

Kontakt vores salgsafdeling for mere information og lad os sammen kan finde den bedst mulige måde at trykke dit logo i flere farver.

Hvad er en kliché?

For at kunne trykke dit logo på vores æsker og poser skal vi bruge en kliché. En kliché er en trykplade i metal, som presser logoet på æsker, poser eller labels. Det betyder også, at vi til hver logostørrelse har brug for én kliché. Til gengæld kan én kliche bruges på flere forskellige produkter.

Klichéomkostninger er en engangomkostning, da dine klichéer genanvendes til efterfølgende ordrer. Prisen er er 200 DKK pr. standardkliché.

Standardklichéer til din første ordre er gratis.

Klichéer større end 90 mm og klichéer til display, plastikposer og reparationsposer er ikke standardklichéer og derfor ikke en del af vores introduktionstilbud, ligesom stykprisen pr. kliché kan variere fra ovenstående pris. Vores salgsafdeling vil tage direkte kontakt til dig for at informere om eventuelle ekstra kliché-omkostninger inden din ordre sættes igang.

Hvilken teknik anvendes til logotryk?

Vi bruger folietryk til at trykke dit logo. Vi mener, at denne trykteknik sikrer den flotteste integration mellem produkt og æske.

Folietryk foregår ved at metalklichéen med logo opvarmes og presses mod produktet. Imellem kliché og produkt placeres folie i den ønskede farve, og varmen fra klichéen presser logoet let ned i overfladen på produktet og efterlader folie i den lille fordybning. Vælges logotryk uden folie vil logoet blot være presset ned i produktet.

Denne trykteknik er særlig god for metalliske farver, men desværre er der også nogle få begrænsninger: helt små detaljer og store områder er svære at printe.

Er du i tvivl om dit logo kan trykkes, er du meget velkommen til at kontakte vores salgsafdeling; de er eksperter i logotryk og kan hjælpe dig igennem hele processen.

Hvilken logofil skal jeg sende?

Vi skal bruge dit logo som en vektor-fil. Det er typisk en .ai eller .eps lavet i fx Illustrator. Husk at oprette kontur omkring tekst. Dit logo skal være sort/hvid, uden små detaljer og store negative områder. Udfra din fil fremstiller vi klichéen til logotryk.

Har du ikke en trykklar fil (der passer på ovenstående beskrivelse), kan vi hjælpe dig med det grafiske arbejde. Grafisk udarbejdelse af et logo koster 200 DKK

Du kan uploade din logofil i din indkøbskurv på hjemmesiden. Hvis dette mislykkes, kan du altid sende filen via e-mail og skrive ordrenummeret i e-mailen.

Hvad er en vektor-fil?

Vektorgrafik er grafik der defineres ud fra linjer og polygoner, som kan udtrykkes matematisk, ved hjælp af vektorer og punkter. Det modsatte af en vektor-fil er en raster-fil.

På nedenstående figur viser vi forskellen mellem en vektor-fil (til venstre) og en raster-fil (til højre). Øverst kan du se en pæn cirkel, men når vi zoomer ind på det lille udsnit, kan du se en tydelig forskel. Cirklen til venstre er en vektor-fil med klare linjer uanset hvor meget vi zoomer ind, mens cirklen til højre er en raster-fil sammensat af mange små pixels, som tydeligt får en pixeleret og ujævn kant, ved samme handling.
Example:

Hvor stort bliver mit logo?

Ved hvert produkt finder du både "Standard logostørrelse" og "Max logostørrelse". Hvis du ikke noterer noget omkring størrelsen, går vi ud fra, at du ønsker dit logo i standardstørrelsen. Hvis du tidligere har fået denne æske med dit logotryk, vil vi gå ud fra, at du ønsker at bruge samme størrelse som ved seneste ordre.

Vores standardmål, som er 28x25 mm for små æsker til fx finger- og øreringe og 38x35 mm for øvrige æsker. Med klichéer i disse to størrelser kan du få logotryk på alle vores trykbare smykkeæsker.

Det er også muligt at bestille en større kliché til tryk på store smykkeæsker. Noter dine ønsker som "Kommentar til ordren" under checkout eller kontakt vores salgsafdeling.

Hvor bliver mit logo placeret?

Der er flere muligheder for placering af dit logo. Som standard centreres logoet på æskens låg. De fleste billeder på hjemmesiden viser Westpack-logoet på denne standardplacering.

På nogle æsker trykkes logo indeni æskens låg; dette er fx gældende på flere luksus smykkeæsker.

Bemærk at der ved specialplacering kræves én kliché pr. æske/pose-størrelse uanset om selve logoet er samme størrelse for alle produkter.

Kan jeg selv bestemme hvor mit logos placeres?

Ja, det kan du - dog med enkelte begrænsninger afhængigt af dit produktvalg og logo. Kontakt vores salgsafdeling for at høre mere om mulighederne.

Bemærk at der ved specialplacering kræves én kliché pr. æskestørrelse uanset om selve logoet er samme størrelse for alle.

Hvad er prisen for logotryk?

Prisen på de fleste af vores smykkeæsker er inklusiv logotryk, mens prisen på foldeæsker, smykke- og bæreposer oftest er eksklusv logotryk.

Klichéomkostninger er en engangomkostning, fordi dine klicheer genanvendes til efterfølgende ordrer.

Som ny kunde får du klichéerne gratis, uanset beløbet på din ordre. Dette gælder dog ikke klichéer til plastikposer, displays og standardklichéer større end 90 mm.

Prisen på klichéen afhænger af størrelsen.
Kliché under 90 mm koster 200 DKK/260 NOK
Kliché på 91-150 mm koster 400 DKK/520 NOK
Kliché på 151-250 mm koster 600 DKK/780 NOK
Disse ekstra store klichéer (større end 90 mm) er ikke en del af introduktionstilbuddet.

Klichéer til logotryk på plastikposer og smykkedisplay har andre priser og er ikke inkluderet i introduktionstilbuddet. Kontakt vores salgsafdeling for at høre mere.

Hvordan foregår processen?

Når vi har modtaget din ordre og dit logo, laver vores grafiske designer en korrektur, som du modtagr pr. e-mail. Når du har godkendt korrekturen, bestiller vi din/e kliché/er og din ordre igangsættes.

Klichéen bliver først bestilt når du har godkendt korrekturen.

Hvis du ikke har en vektor-fil, kan vi hjælpe dig med at få dit logo i det korrekte format for en meromkostning på 200 DKK .

Hvilke klichéer har jeg brug for?

Vi kan typisk bruge den samme kliché på både smykkeæsker og bæreposer i papir samt gave- og smykkeposer.

Der skal bestilles specialklichéer når du bestiller logo på seglmærker/klistermærker, satin- og organzabånd, organza-, reparations- og plastposer, samt silkepapir.

Specialklichéer

Vi kan trykke logo på de fleste produkter med de såkaldte standardklichéer. Der er dog nogle produkter, som kræver specialklichéer. En speciakliché kan typisk kun bruges på det specifikke produkt, du bestiller.

Hvilke produkter kræver en specialkliché?
Vi skal fremstille en specialkliché for at trykke dit logo på følgende produkter:

 • Plastikposer
 • Smykkedisplays
 • Smykkebakker
 • Hvad koster en specialkliché?
  Specialklichéer er ikke en del af vores introduktionstilbud. Som med vores øvrige klichéer er der tale om en engangsomkostning; ligesom vi naturligvis gemmer dine klichéer til næste gang, du bestiller.

  Plastikposer
  Prisen på kliché til tryk på plastikposer afhænger af størrelsen på logotrykket.

  Størrelse på posen Pris pr. Kliché Størrelse på tryk
  Lille (180 x 250 mm) 1200 DKK/NOK 100 x 150 mm
  Medium (250 x 350 mm) 1620 DKK/NOK 200 x 250 mm
  Stor (350 x 450 mm) 1700 DKK/NOK 300 x 350 mm

  Hvis du ønsker et større logotryk end ovennævnte, vil prisen på klichéen stige, mens flerfarvet tryk kræver en kliché for hver farve, der skal bruges.

  Smykkedisplays og -bakker
  Prisen på kliché til tryk på smykkedisplays og -bakker er ens, da der er tale om samme type kliché. Klichéen koster € 80 og måler 50x50 mm. Ønsker du et større logotryk, vil prisen for klichéen stige. Bemærk: Denne type kliche kan skæres over én gang. Det betyder, at hvis du skal bruge to logoer, og hvert logo måler mindre end 50 x 25 mm, kan vi fremstille begge logoer på én kliche af € 80.

  Hvornår får jeg mine varer?

  Nyt logo:
  Som en tommelfingerregel bliver produkter med logotryk afsendt indenfor en uge efter godkendt korrekturen, såfremt godkendelsen modtages på en hverdag og produktet er på lager.

  Eksisterende logo:
  Hold øje med ikonet "Bearbejdningstid" på det enkelte produkt; en tommelfingerregel er 2-3 hverdage for lagervarer, når vi har din kliché i den rette størrelse.

  Den forventede afsendelsesdato vil fremgå af din ordrebekræftelse.

  Glemt dit kodeord?

  Skriv din e-mail-adresse nedenfor. Du vil modtage et link til at nulstille dit kodeord.

  loading...