Velkommen til Westpack

Derfor skal du vælge Westpack


Derfor skal du vælge Westpack

 

Leder du efter emballage til dine smykker, ure eller briller? Så er vi den oplagte samarbejdspartner. Vi har produceret og solgt emballage til smykke- og urbranchen i mere end 60 år. Både nationalt og internationalt er Westpacks produkter og service højt respekteret. Selvom vi er en B2B-virksomhed, opererer vi med åbne priser på vores webshop. Vi sender dig også gerne gratis prøver på de fleste af vores produkter. Det er simpelthen den måde, vi gør tingene på.

Her er nogle flere grunde til, at du skal handle med os:

- Vi har et bredt udvalg af kvalitetsvarer til gode priser. Vi vægter den gode service højt og sætter en ære i at give grundig vejledning.

- Vi tilbyder hurtig levering, lave opstartsomkostninger og lave minimumsbestillinger.

- Vi har en fantastisk webshop med hele 11 sprogversioneringer. Men hvis du får brug for sparring omkring produktudvikling og logo-tryk, sidder der en flersproget salgsafdeling klar til at tage imod opkald, mails og chat.

- I dag håndterer vi dagligt 200.000 æsker og poser, som ekspederes til mere end 14.000 detailkunder og smykkeproducenter over hele verden.

- Vi udvikler hele tiden nye og spændende produkter.

 

Mød sælgerne

Agnieszka Frølund

Sales Representative - PL

Alex Søndergaard

Sales Representative - DE

Jeanne Rasmussen

Sales Representative - DE

Henrik Hansen

Sales Manager

Lotta Boström Skogblad

Sales Representative - SE/NO/FI

Louise Schou Abildgaard

Sales Representative - DK

Maria Tykgaard

Sales Representative - NL/BE

Mette Bruun Sørensen

Sales Representative - UK

Nina Nygaard

Sales Representative - FR

Ida Overgaard

Sales Representative - IT/PT/ES

Nadja Grønbæk Jensen

Sales Representative - US/CA/AU

Bastian Møller Kristensen

Sales Representative - SK/HU/RO/CZ

 
 

Dine fordele

Gratis vareprøver

Er du faldet for et eller flere af vores produkter på hjemmesiden? Bestil en GRATIS prøve og få lov at se, røre og prøve dem hos dig.

Høj kvalitet til de bedste priser

Westpack er leverandør til mange guldsmede, grossister og smykkeproducenter i hele Europa. Vi køber stort ind og holder derfor priserne nede. Westpack kan på denne måde sikre dig skarpe priser, helt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hurtig og pålidelig levering

Skal du bruge din ordre hurtigt? Alle lagervarer afsendes samme dag, hvis vi modtager ordren inden kl. 14:00. Bestiller du senere, sender vi varen senest dagen efter. Varer med logotryk afsendes indenfor 4 - 5 arbejdsdage. Ved bestilling af varer for min. 3.000 kr. leverer vi desuden din ordre helt uden fragtomkostninger i hele Danmark.

Kompetent service af erfarent personale

Hos Westpack er vi meget bevidste om vigtigheden af god service. Vi lægger vægt på det gode humør og nyder altid at snakke med vores kunder. Derfor vil du hos os møde gode og erfarne medarbejdere, der altid vil hjælpe dig på bedste vis - både via telefon, mail, på messer eller via chatten på hjemmesiden.

Rabatter til nye kunder

Er du vores nye kunde? Så husk at benytte dig af vores introduktionstilbud:

Du får dine klichéer med GRATIS på din første ordre, så du uden startomkostninger kan få dit eget logo på dine smykkeæsker.

Kontakt vores salgsafdeling for yderligere information, eller hvis du har et spørgsmål. Du kan også benytte vores chat funktion ved at klikke på chatboxen.

Jeg kan hjælpe dig!

Vil du vide mere om os eller vores produkter er du altid velkommen til at kontakte os
Vi er her for at hjælpe dig.

KLIK HER

Med venlig hilsen,
Louise Schou Abildgaard
Sales Representative DK

Favoritter 0