• Denver Raw Smykkeæsker

  Denver Raw Smykkeæsker

  Denver Raw er resultatet af vores mission, hvor vi satte os for at kombinere tre nøgleelementer for at skabe en helt unik smykkeæske. Æsken skulle være 100% genanvendelig, have et look inspireret af den rå natur, og samtidig skulle den produceres i Skandinavien.

   
   
  13. maj 2024
 • Sif Jacobs Advent Calendar by Westpack

  En specialdesignet julekalender af Sif Jakobs, designet sammen med Westpack

  I den fornemme verden af europæisk smykkedesign er Sif Jakobs et fremtrædende og højt respekteret brand med adskillige butikker spredt over kontinentet. Bag dette ikoniske brand står Sif Jakobs selv, som med sin urokkelige passion for at skabe udsøgte smykker, fanger sine kvalitetsbevidste kunders hjerter.

  4. april 2024
 • Fundraiser Borneo 2024

  Fundraiser: Vi donerer midler til plantning af 2108 træer på Borneo

  I forbindelse med Skovens Dag den 21. marts, afholdt vi en fundraiser, der havde til formål at rejse midler til plantning af træer. Og nu kan vi med glæde meddele, at vi har doneret 2108 træer – Tak for hjælpen!

  4. april 2024
 • International Day of Forests - Vi planter træer på Borneo

  International Day of Forests - Vi planter træer på Borneo

  Torsdag den 21. marts er det Skovens Dag og ligesom sidste år, har vi valgt at afholde en fundraiser, hvor vi vil donere midler til plantning af træer.

  18. marts 2024
 • Præsenter dine smykker med stil - farverige display-nyheder

  Præsenter dine smykker med stil - farverige display-nyheder

  Det behøver ikke være svært at bygge et eksklusivt og funktionelt smykkedisplay i dine butiksvinduer eller udstillingsmontre. Med ganske få elementer, kan du skabe din egen unikke udstilling, som fremhæver dine smykker på bedste vis.

  29. januar 2024
 • Logotrykte julekalendere - skab mindeværdig jule-unboxing oplevelser

  Logotrykte julekalendere - skab mindeværdig jule-unboxing oplevelser

  Julen er måske det sidste, du tænker på, men det er aldrig for tidligt at forberede sig til næste julesæson. Hvis du stadig er i overvejelsesfasen, vil disse grunde til at bestille din egen brand-adventskalender forhåbentlig overbevise dig.

  29. januar 2024
 • Kundecase: Kalevala Koru Oy

  Kundecase: Kalevala Koru Oy

  Hvert smykke fortæller en historie. Det samme gør disse bog-inspirerede smykkeæsker.

  Finlands største smykkemærke KALEVALA lader deres kunder vise smykkeæskerne stolt frem; op fra kommodeskuffen og ud i lyset. Æskerne fortæller nemlig deres helt egen historie.

  7. december 2023
 • Emballage til Black Friday

  Emballage til Black Friday

  Tallene viser det tydeligt. Black Friday og Cyber Monday sætter omsætningsrekorder hvert år - har du gjort dig klar til at tage din del af salget?

  10. oktober 2023
 • Opgrader din unboxing med disse 5 tips

  Opgrader din unboxing med disse 5 tips

  Er du tilfreds med dit brands nuværende unboxing-oplevelse, eller har du en fornemmelse af, at det kunne optimeres? Uanset hvad, præsenterer vi stolt vores guide, der har potentialet til at løfte din unboxing-oplevelse til nye højder!

  12. september 2023
 • 5 Tips til når du vælger emballage

  5 Tips til når du vælger emballage

  Emballage er meget mere end beskyttelse af produkter. Når du vælger din næste emballageløsning, bør du bruge lidt tid på at overveje, hvordan din emballage kan bidrage til din virksomhed. Her er vores 5 tips til dig, når du vælger emballage.

  5. september 2023
 • Julelækkerier – Skab magi med julelogoer

  Julelækkerier – Skab magi med julelogoer

  Når julen nærmer sig, er det tid til at sprede glæde og skabe uforglemmelige øjeblikke. En måde at gøre dette på, er at bruge logoer med juletema på din emballage! Lad os undersøge, hvordan denne taktik kan være den perfekte måde at omdanne dine produkter til deciderede julegaver.

  4. september 2023
 • Workshop: 3 gode teknikker til indpakning

  Workshop: 3 gode teknikker til indpakning

  Julen er lige rundt om hjørnet - trænger du til at komme i "indpakningsform"? Måske skal dine indpakningsteknikker genopfriskes? Vi giver dig en flyvende start med tre indpakningshacks, der kan nok skal sørge for, at dine kunder modtager flotte indpakninger i den travle tid.

  31. august 2023
 • AW23 Season Kick-off

  AW23 Season Kick-off

  Højsæsonen er lige om hjørnet! Selvom julen stadig ligger lidt ude i fremtiden, så er det nu det perfekte tidspunkt at begynde at lægge planer. Vi har samlet en række gode råd, smarte tricks og inspirerende forslag til dig, så du kan sammensætte din emballage i tråd med dit brand og sæsonen.

  25. august 2023
 • Vi er stolte af at præsentere Rome ECO smykkeæsken

  Vi er stolte af at præsentere Rome ECO smykkeæsken

  De siger, at Rom ikke blev bygget på en dag. Det samme gælder for vores seneste introduktion til vores smykkeæskesortiment. Rome ECO følger i fodsporene på vores Stockholm-produktserie, men har et endnu mere minimalistisk design. Læs videre for at lære mere om produktfunktionerne og de spændende farvemuligheder.
  20. august 2023
 • Stort investeringsår sikrer rekordindtjening for Westpack A/S

  Stort investeringsår sikrer rekordindtjening for Westpack A/S

  En vækstende kundeportefølje og store, interne investeringer har skabt millionoverskud og rekordindtjening for Holstebro-virksomheden Westpack A/S trods udfordrende eksterne faktorer

  5. juli 2023
 • Læs Westpacks ESG-rapport 2022-2023

  Læs Westpacks ESG-rapport 2022-2023

  Hvis du allerede er en loyal Westpack-kunde, kender du sandsynligvis vores engagement i ESG (Environmental, Social og Governance). Igennem årene har vi fortalt dig, hvordan vi tror på, at ESG kan eksistere sammen med en sund, rentabel forretning. Rapporten fortæller igen i år om vores initiativer i overensstemmelse med FN's verdensmål – og indeholder mange nye projekter.
  4. juli 2023
 • Vi introducerer Tokyo ECO

  Vi introducerer Tokyo ECO

  Vores nye smykkeæske Tokyo ECO er til smykkedesignere, der ønsker luksuriøs, brandet emballage til en fair pris. Hver æske har skarpe kanter og en subtilt struktureret overflade. Indvendigt finder du en 15 mm klassisk skumindsats med velour-overflade.
  19. juni 2023
 • Sådan bestiller du en vareprøve

  Sådan bestiller du en vareprøve

  Har du fundet et eller flere af vores produkter, som du synes godt om? Bestil en prøve, så du kan se, røre og prøve dem.

  1. juni 2023
 • Fundraiser: Vi donerer 5365 frugttræer til Indien
  eco

  Fundraiser: Vi donerer 5365 frugttræer til Indien

  I forbindelse med Skovens Dag den 21. marts, afholdt vi en fundraiser, der havde til formål at rejse midler til plantning af træer. Og nu kan vi med glæde meddele, at vi har doneret 5365 frugttræer – Tak for hjælpen!

  30. marts 2023
 • Forbedr dit emballageforbrug med disse 7 tips

  Forbedr dit emballageforbrug med disse 7 tips

  Emballage rimer ikke på bæredygtighed, men du kan gøre meget for at dit emballageforbrug bliver mindre belastende. Vi har samlet syv tips, men vi tror på, du kan bruge dem som afsæt til at finde på endnu flere!

  22. marts 2023
 • International Day of Forests - Vi planter frugttræer i Indien
  eco

  International Day of Forests - Vi planter frugttræer i Indien

  Tirsdag den 21. marts er det Skovens Dag og ligesom sidste år, har vi valgt at afholde en fundraiser, hvor vi vil donere midler til plantning af træer.

  20. marts 2023