PBS - Leverandørservice

Kontante fordele med PBS Leverandørservice

Betal fremover regningen til os med LeverandørService – så sparer du tid og penge.

En nem måde at betale din regning til os er med LeverandørService. Mere end 100.000 danske virksomheder betaler allerede på denne måde, fordi de sparer både tid og penge. Med LeverandørService sker betalingen automatisk på sidste rettidige betalingsdag. Hverken før eller senere.

Det giver dig en række fordele:

- Øget renteindtægt – pengene står længst mulig på din konto
- Spar renter – hvis du betaler via kassekreditten
- Spar tid – betaling sker automatisk
- Spar gebyr – det er gratis at betale med LeverandørService
- Undgå eventuelt rykkergebyr og strafrenter – du glemmer ikke at betale

Vi synes LeverandørService er et godt tilbud i den travle hverdag, og det er let at komme i gang.

 

Sådan kommer du i gang med LeverandørService

Udfyld oplysningerne på dette link.

Når du har trykket på linket, vil du i bunden af tilmeldingsvinduet se et lille hængelås-ikon, som betyder, at du er på en sikker server. Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og PBS, som står bag LeverandørService. Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysninger bliver sendt direkte til LeverandørService.

Bemærk at du hos PBS skal bruge kundenummeret du har hos os. Dette kan findes på fakturaer, ordrebekræftelser og på dine kontaktoplysninger på hjemmesiden.

Du modtager din faktura sammen med varerne. På fakturaen oplyses, hvilket beløb der trækkes automatisk. Hvis der ved en fejl trækkes et forkert beløb, kan det tilbageføres, indtil 2 dage efter at betalingen er sket. Du vil modtage en specifikation fra Westpack om hvornår beløbet vil blive hævet nogle dage forinden transaktionen bliver lavet.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på 70 80 93 33, som kan fremsende en tilmeldingsblanket til dig, eller besvare spørgsmål.

Favoritter 0