Job hos Westpack

Ledige stillinger

Her finder du opslag, når vi har ledige stillinger på Westpack. Selv hvis der ikke skulle være ledige stillinger, er du mere end velkommen til at sende os din uopfordrede ansøgning.

Ingen ledige stillinger pt.

Uopfordrede ansøgninger

Uopfordrede ansøgninger

Vores arbejdsmiljø

Vores værdier og ambitioner som arbejdsplads

På Westpack mener vi, at et godt arbejdsmiljø omfavner forskelle og fremmer innovation. Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Derfor er det både et moralsk ansvar og en nødvendighed for Westpack at passe godt på alle medarbejdere.

Det forventer vi af dig

Vi forventer, at du efterlever Westpacks fire kerneværdier: Ansvarlighed, Troværdighed, Fællesskab og Købmandsskab.

Ansvarlighed: Hos Westpack er ansvar ikke noget man får, men noget man tager på eget initiativ. Medarbejdere, der tager ansvar tildeles de fornødne beføjelser. Vi viser tillid til hinanden, til kunden, til leverandøren og tror på egne og andres evner til at løse opgaverne.

Troværdighed: Hos Westpack sætter vi en ære i at overholde vores aftaler. Et "ja" forpligter, og derfor siger vi "nej", hvis vi møder vores begrænsning. Vi synliggør vores mål og resultater internt, og endelig siger vi tingene, som de er, når de er.

Fællesskab: Hos Westpack skal vi være enige om vores fælles mål. På den måde kan vi vinde og fejre vores succeser sammen. Vi viser interesse for hinanden og begejstres nemt. Vi hjælper hinanden og beder om hjælp, hvis der er noget vi ikke selv magter.

Købmandsskab: Hos Westpack skal kunden have den rigtige vare til den rigtige pris. Alt skal bidrage til bundlinjen, både for kunden, såvel som for Westpack og som for medarbejderen. Vi søger hele tiden det simple og gør tingene så enkle som muligt. Vi søger konstant at forbedre os igennem den gode dialog med kunden og medarbejderen.

Vi lader ikke en utilfreds kunde gå. Er der en reklamation, så er der stor vilje i hele organisationen til at vi får det løst på bedst mulige måde, for kunden skyld, men også for vores egen. Vi har stort set frie hænder til at gøre kunden glad igen, og det er en god følelse når det lykkes, og det gør det altid (næsten).

Jeanne Rasmussen
Sales Representative ved Westpack

Mød Jeanne

Jeg blev hurtigt en del af det gode team, hvor alle kender hinanden. Hele organisationen er meget jævn, og selvom nogen er ledere og andre er ansatte, taler alle sammen på kryds og tværs – både fagligt og venskabeligt.

Henrik Jensen
Plastic Engineer ved Westpack

Mød Henrik

Jeg fungerer ikke særlig godt, hvis der er en skarp opdeling mellem afdelingerne. Og det er heldigvis sådan på Westpack, at afdelingerne ikke er særlig opdelt, og alle taler sammen på kryds og tværs.

Gerda Jouwstra
Purchaser ved Westpack

Mød Gerda

Det er et fælles mål at få leveret kvalitetsvarer til kunden – og til tiden. Skulle der en sjælden gang imellem opstå problemer, så er alle i organisationen omstillingsparate og tager ejerskab, så problemet kan blive løst.

Malene Krogh Korsgaard
Sales Support ved Westpack

Mød Malene