Westpack - specialdesignede løsninger

Det første indtryk gør det største indtryk

Westpack er en fokuseret og dedikeret leverandør af kundetilpassede emballageløsninger til producenter og forhandlere af smykker, ure og briller over hele verden.

Afspil video Se Westpack videoen her

Bliv inspireret

 • Inspirationsgalleri: Se eksempler på specialdesignet smykkeemballage
 • Inspirationsgalleri: Se eksempler på specialdesignede smykkedisplays
 • Inspirationsgalleri: Se eksempler på specialdesignet brille-emballage
 • Inspirationsgalleri: Se eksempler på specialdesignede poser
 • Inspirationsgalleri: Se eksempler på specialdesignet forsendelsesemballage

Westpacks løsninger: Det du søger, og mere til

Westpacks force er virksomhedens kompromisløse fokus. Lige siden grundlæggelsen har vi været dedikeret til smykke- og ur branchen. Det har givet os en unik knowhow,
der gør os til en anderledes og tæt samarbejdspartner - og ikke blot en leverandør til branchen.

Vi skaber dit specielle design

Vi skaber dit specielle design

Med baggrund i over 60 års erfaring med emballagedesign og inspiration hentet fra markedet, vores kunder, fra messer og vores tætte samarbejde med eksterne designere, arbejder din KAM konstant på forkant med dine emballageløsninger. Enten i form af helt nye løsninger, eller en optimering/ udvidelse af den eksisterende. Ligeledes er din fast tilknyttede KAM garant for en individuel kundeservicering, og for at den praktiske handling af dine emballageproduktioner foregår effektivt og sikkert.

 • En fast kontaktperson gennem hele processen
 • Vi optimerer dit design i samarbejde med dig
Vi udvikler din prototype

Vi udvikler prototypen

På vores hovedkontor i Danmark – er hver eneste KAM tilknyttet et team af både supportere og indkøbere, ansat i Westpacks afdeling i Danmark og Kina.

I tæt samspil med dig udvikler teamet et nyt emballagedesign eller en optimering af en eksisterende en-til-en løsning. Når prototypen er udviklet og godkendt – sikrer teamet dig, at den valgte løsning produceres i den ønskede og aftalte kvalitet – til den bedst mulige pris. Selvfølgelig altid blandt vores nøje udvalgte og godkendte producenter og samarbejdspartnere.

 • Se din færdige løsning, inden den bliver sat i produktion.
 • Vi indhenter tilbud og sikrer dig den bedste pris til kvaliteten.
Vi sikrer dig en ansvarlig produktion

Vi sikrer dig en ansvarlig produktion

FSC®, EUTR, REACH samt CSR er områder af høj prioritet for mange af vores samarbejdspartnere. Hvis det glipper, og emballagerne produceres under ulovlige og uetiske forhold, kan skaden på producentens image og det højtprofilerede brand være ubetalelig.

Westpack påtager sig derfor ansvaret for, at alle gældende regulativer overholdes i forhold til anvendelse af råmaterialer, bæredygtighed, arbejdsforhold, børnearbejde, overbetaling, overarbejde m.m. Vi arbejder kun sammen med leverandører, der har underskrevet og efterlever vores SA 8000 inspirerede Code of Conduct.

 • Vi hjælper med at passe på dit brand
Vi tester kvaliteten

Vi tester kvaliteten

I Westpack har vi vores egen kvalitetsenhed, der opererer uafhængigt af indkøb og salg. Det sikrer, at der altid er kritiske og objektive øjne på løsningerne. Både inden produktionsstart, i løbet af produktionen og selvfølgelig med en afsluttende kontrol, inden du modtager dine varer.

Vi kontrollerer ikke bare den aftalte fysiske og synlige kvalitet, men også den, der ikke kan ses med det blotte øje. Vi tester og kontrollerer nemlig alle vores produkter for tarnis/anløb. Det gør vi i egne testovne i både Danmark og Kina. Vi har efterhånden opbygget en af branchens største kompetencer, hvad angår anløbsfrie/tarnisfrie æsker, poser og displays.

 • Vi tester før, under og efter produktionen.
 • Vi sikrer anløbsfrie produkter.
Vi står 100 % for logistikken

Vi står 100 % for logistikken

Westpack tilbyder en helstøbt logistikløsning og står for alt det ”kedelige”, men nødvendige, vedr. udfyldelse af papirer, fragtdokumenter m.m. Så kan du koncentrere dig om dit brand og din kerneforretning.

 • Vi ordner alt papirarbejdet.
Vi leverer til tiden – overalt

Vi leverer til tiden – overalt

Når løsningerne er færdigproducerede hos vores udvalgte producenter i Kina, fragtes de til Westpacks lagerhotel i Danmark eller i Kina, hvorfra der kan trækkes efter behov. Emballagerne kan herefter leveres inden for få dage og betaling sker først ved aftræk, også kaldet pay as you go.

Vi foretager løbende lageroptælling og supply anbefalinger, efterhånden som lageret forbruges. Det sikrer dig en tryg og effektiv lagerløsning for alle typer af emballager

 • Vi kan levere, hvor og hvornår du ønsker det.
 • Lad os lagerføre dine produkter, og betal først når du skal bruge dem.

Udvalgte kunde cases

 • Kundecase: Pernille Corydon
  Kundeudtalelse

  Vi er utrolig glade for vores samarbejde med Westpack, og vi sætter specielt stor pris på den personlige kontakt. Vi får altid en super behandling, og Westpack leverer et højt serviceniveau fra start til slut i alle processer.

  Kundeudtalelse
  Kundecase: Pernille Corydon
 • Kundecase: Camille Brinch
  Kundeudtalelse

  Det handler ikke bare om at skabe salg i dag - det handler om at skabe fantastiske kundeoplevelser. I samarbejde med Maja fra Westpack har vi udviklet en helt custom unbox-oplevelse, som skal hjælpe os med at skabe 100.000 wow-oplevelser i år.

  Kundeudtalelse
  Kundecase: Camille Brinch
 • Kundecase: Stine A
  Kundeudtalelse

  Det, som vi godt kan lide ved Westpack, er deres evne til at finde den helt rigtige løsning til vores brand. Virksomheden er løsningsorienteret hele vejen igennem, og den personlige service er fantastisk!

  Kundeudtalelse
  Kundecase: Stine A
 • Kundecase: Kapten & Son
  Kundeudtalelse

  I tidens løb har vi i Kapten and Son modtaget juleæsker og uræsker fra Westpack, foruden andre produkter. Den service, vi modtog, var og er fantastisk, og priserne er konkurrencedygtige.

  Kundeudtalelse
  Kundecase: Stine A
 • Kundecase: Briju
  Kundeudtalelse

  Hvis vi skulle fremhæve én professionel og pålidelig samarbejdspartner inden for produktion af emballage, så ville det uden tvivl være Westpack.

  Kundeudtalelse
  Kundecase: Briju

Westpacks kerneværdier

Westpack Core Values

Fællesskab

Hos Westpack skal vi være enige om vores fælles mål. På den måde kan vi vinde og fejre vores succeser sammen. Vi viser interesse for hinanden og begejstres nemt. Vi hjælper hinanden og beder om hjælp, hvis der er noget vi ikke selv magter.

Ansvarlighed

Hos Westpack er ansvar ikke noget man får, men noget man tager på eget initiativ. Medarbejdere, der tager ansvar tildeles de fornødne beføjelser. Vi viser tillid til hinanden, til kunden, til leverandøren og tror på egne og andres evner til at løse opgaverne.

Troværdighed

En tillidsfuld dialog med kunderne er Westpack´s basis. En transparent organisation, ærlig dialog og åbne kalkulationer er fundamentet for en høj troværdighed i en åben forhandling med Westpacks kunder og leverandører. Og netop det er et af de områder, vi er valgt til på baggrund af.

En aftale er en aftale, og en leverance afsluttes aldrig, før alt er som aftalt. Det er troværdigt, og en adfærd, der gennemsyrer alt og alle i vores organisation.

Købmandsskab

Westpack arbejder ud fra princippet om godt købmandsskab. Det gør vi både i forhold til vores egen forretning, men også i forhold til vores kunders forretning. En god aftale er kun god, hvis den giver værdi for begge parter.

Vi sætter en ære i at være en værdifuld del af vore kunders værdikæde. Alt andet giver nemlig ingen mening. Vi tror på, at de langvarige relationer styrker begge parters forretning. Dette er, for Westpack, godt købmandsskab.

Mød dit team

Morten Dalsgaard

CEO of Westpack
Morten Dalsgaard

Henrik Hansen

Sales Manager
Henrik Hansen

Carsten Birk

Key Account Manager
Carsten Birk

Jesper Jensen

Key Account Manager
Jesper Jensen

Maja Amdi-Fisker

Key Account Manager
Maja Amdi-Fisker

Rasmus Jensen

Key Account Manager
Rasmus Jensen

Michael Nybo Jakobsen

Key Account Manager
Michael Nybo Jakobsen

Berit Jakobsen

Sales Support
Berit Jakobsen

Malene Bak Korsgaard

Sales Support
Malene Bak Korsgaard

Rasmus Christensen

Sales Support
Rasmus Christensen

Angelique Muizer

Sales Support
Angelique Muizer

Simone Brokholm Madsen

Sales Support
Simone Brokholm Madsen

Vi står altid klar til at hjælpe med at finde de bedste emballage- og displaysløsninger til dit brand. Kontakt os helt uforpligtende.

Læs mere omkring Westpacks Persondatapolitik

 

Favoritter 0