Kundecase: KAUREUM

Dette indlæg blev udgivet 26. april 2022

En kunde-historie fra:

KAUREUM

Smykkebrandet KAUREUM – udtales [kuh-ray-uhm] – blev lanceret i 2019. Men ejeren Eunice Koo udviklede startup-virksomheden med inspiration fra hendes families smykkebutik, der blev grundlagt i 1988. Baseret i Los Angeles, Californien, skaber hun luksus-smykker til overkommelige priser. Vi spurgte hende, hvorfor hun valgte Westpack som emballageleverandør.

www.kaureum.com

Først må vi altså lige tale om det navn. For hvad betyder det? Altså, "aureum" er det latinske ord for "gyldent". Og med det første bogstav i Eunices families efternavn tilføjet, har du KAUREUM: som repræsenterer både familien og den "gyldne" tilstand af indre og ydre udstråling. Det er et formidabelt navn, hvis du spørger os!

Logoet er et K inde i en ottekantet form. Eunices kunder møder det smukke logo, når de modtager deres smykker i logotrykte smykkeæsker. Og – ja, du gættede rigtigt – kasserne er fra Westpack. Men hvorfor har hun valgt en dansk leverandør og ikke en lokal amerikansk leverandør?

“Den største faktor ved at vælge Westpack er at få kvalitetsmærkeemballage til en overkommelig pris. De lokale muligheder her er enten ekstremt billige æsker, som du ikke engang kan personliggøre eller ekstremt dyr skræddersyet emballage, som kun avancerede luksusmærker har råd til” , forklarer Eunice.

Hun kan godt lide det brede udvalg af produkter, der er tilgængelige, men hun har en klar favorit:

“Westpacks serie af produkter, især Boston ECO, som jeg bestiller, er perfekte til den type af hverdags-smykker, jeg sælger. De er holdbare og prismæssigt overkommelige med en meget lav minimumsordremængde, hvilket er så nyttigt for små virksomheder som min. Vi vil også gerne have smuk emballage uden at skulle finde den store pengepung frem!"

Perfekt til ejere af små virksomheder

En af de kanaler, Eunice sælger sine smykker igennem, er Etsy. Og selvom mange af vores kunder er bekendt med platformen, introducerer vi den alligevel for en god ordens skyld. Etsy er en e-handelsvirksomhed, der følger i fodsporene på åbne håndværksmesser; hver sælger får en personlig butiksfacade på siden, hvorfra de kan vise og sælge deres produkter. Og selvfølgelig er håndlavede smykker en af de største kategorier på siden!

Du bør i øvrigt tjekke KAUREUMs kollektion ud! Du kan se den her: www.kaureum.com

Eunice peger på, at Westpack er et godt match til smykke-startups som KAUREUM: "Jeg sætter bestemt pris på Westpack som virksomhed, fordi de støtter små virksomheder og giver os muligheden for at være konkurrencedygtige og vokse som virksomhed", siger hun.

Westpack tilbyder lave MOQ'er (minimum bestillingsmængder) på mange æskeserier, hvilket gør det muligt for kunderne at afprøve ny emballage uden at skulle foretage store investeringer. Dette er en af de ting, som Eunice fremhæver: "Selv det at prøve nye designs og farvemuligheder er så overkommeligt i forhold til hos mange andre virksomheder derude, som opkræver et ublu beløb, som afholder små virksomheder fra at bestille", siger hun.

Fremragende service

Det har altid været Westpacks filosofi, at alle kunder skal have samme serviceniveau – uanset størrelsen på deres virksomhed. Hvis der er et uforudset problem, der skal rettes, vil det blive behandlet omgående. Dette er en anden ting, som Eunice har opdaget:

“Selv når der var problemer med ordrer, håndterede de det så professionelt og prompte. Det er en af grundene til, at jeg bliver ved med at vende tilbage og genbestille. De er et pålideligt firma. Og alle er så venlige, professionelle og nemme at arbejde med!"

Alt i alt synes hun, at bestillingsprocessen er smidig, og hun kan lide den visuelle vejledning, hun får som kunde, fordi det gør det nemmere at træffe beslutninger:

"Jeg sætter pris på alle specifikationsdetaljerne og billederne, når jeg bestiller. Og at kunne modtage gratis prøver, er også et stort plus. De digitale logo-korrekturer er meget nyttige, og Westpack gør virkelig deres bedste for at give værktøjer og vejledning til at visualisere din mærkevareemballage. Tak, Westpack, fordi du eksisterer og er der for os små virksomhedsejere!”

Kan du lide dette post?
0
0