Kundecase: Amelia Rose Jewelry

Dette indlæg blev udgivet 25. april 2022

En kunde-historie fra:

Amelia Rose Jewelry

Amelia Steppacher er kvinden bag smykkemærket Amelia Rose (en blanding af hendes fornavn og hendes mors mellemnavn). Hendes stykker har været med i adskillige film og er blevet vist i Vogue, O Magazine, Cosmopolitan og på The View. Baseret i Hopkinton, Massachusetts, skaber hun smykker, der sælges over hele verden.

www.ameliarosedesign.com

“Næsten alle i mit liv fortalte mig, at det var en dårlig idé; at advokater ikke bare siger op og starter smykkefirmaer”, skriver Amelia Steppacher på sin hjemmeside. Og faktisk var processen med at starte sit eget smykkemærke lige så usædvanlig, som den er inspirerende: Fra at bestille smykker i løbet af sin frokostpause over at tage private timer i smykkedesign til at gå dør-til-dør og bede smykkebutikker om at føre hendes linje, var Amelia fast besluttet på at gøre sin drøm til virkelighed. Og det skete også.

Vendepunktet kom, da hendes smykker blev præsenteret af Tory Johnson i Good Morning America. Nu kan hendes smykker købes i næsten 100 butikker rundt om i verden.

I de sidste par år har hun brugt Westpack som sin emballageleverandør. Vi spurgte hende, hvorfor hun foretrækker Westpack frem for andre leverandører:

“Bestillinger og leveringer med Westpack går altid glat og nemt. Det online bestillingssystem er brugervenligt, nemt at bruge og gentagne ordrer tager ingen tid overhovedet. På trods af de tusindvis af kilometers afstand mellem Amelia Rose og Westpack, føles det, som om vi arbejder med en lokal virksomhed” , forklarer hun.

Fantastisk kundeservice

Det, der oprindeligt tiltrak Amelia til Westpack, var de mange muligheder, der var tilgængelige: "Da vi fandt Westpack og den store mængde af muligheder, der blev tilbudt, vidste vi, at vores søgning var forbi, og i de sidste par år har vi konstant været tilfredse med denne beslutning", siger hun.

Hun peger på, at der er mange emballageleverandører på markedet. Men for hende er der flere ting, der adskiller Westpack fra resten:

“Vi valgte Westpack på grund af det rene design, den enkle bestillingsproces og fantastiske kundeservice. Der er så meget konkurrence i emballageindustrien, ligesom der er inden for smykker, og vi beundrer opmærksomheden på detaljerne og den fremragende service, vi rutinemæssigt modtager.”

Og som virksomhedsejer kender hun værdien af god kundeservice: "Vi prioriterer kundeservice hos Amelia Rose og føler, at arbejdet med Westpack er en forlængelse af denne filosofi", siger hun.

 

Et alsidigt sortiment af emballageprodukter

Amelia elsker at få gratis vareprøver inkluderet, når hun bestiller fra Westpack. På den måde kan hun nemt teste nye smykkeæsker. Æstetikken i hendes smykker er feminin og farverig, og hun drages af emballage, der fremhæver disse kvaliteter. Det faktum, at Westpack er næsten 6.000 km væk fra Massachusetts, er på ingen måde en deal-breaker. Det vigtige er kvaliteten af produkterne og servicen:

"Mens vi tidligere har arbejdet med lokale emballagevirksomheder, er ingen kommet i nærheden af det serviceniveau, Westpack yder, hvilket i høj grad er grunden til, at vi er blevet og forbliver en loyal Westpack-kunde", siger hun og fortsætter:

"Opmærksomheden på detaljer, effektiviteten i at udfylde vores emballageordrer og den fantastiske kundeservice gør, at vi altid føler, vi er i gode hænder fra ordreafgivelse til levering - hvilket altid er hurtigt og punktligt. Og vi ved, at vores færdige produkter kommer til vores kunder i smukt indpakket tilstand”

Kan du lide dette post?
0
0