Kundecase: The Moonflower Studio

Dette indlæg blev udgivet 20. april 2022

En kunde-historie fra:

The Moonflower Studio

Renee Baker er ejer af online smykkebutikken The Moonflower Studio, som er baseret i Largo, Florida. Hun sælger håndlavede, personlige designersmykker fremstillet af sterlingsølv, guld, ædelsten og halvædelsten. Vi spurgte hende, hvorfor hun valgte Westpack som emballageleverandør.

Der er langt fra Danmark til Florida. Næsten 10.000 km. Men afstanden var ikke en dealbreaker for Renee Baker, da hun gik på nettet og ledte efter smykkeemballage. Hun husker hvordan Westpacks brede vifte af løsninger imponerede hende: "Det, der oprindeligt førte mig til Westpack, var de mange forskellige produkter, de tilbyder," forklarer hun. "De superhurtige ekspeditionstider og den gode produktkvalitet var det, der fik mig til at blive."

Mens noget af hendes arbejde udføres fra bunden eller gennem CAD-design og 3D-print, består andet arbejde i at indkøbe komponenter og sætte dem sammen i forskellige færdige smykker. Denne tilgang giver hende mulighed for at tilbyde mange forskellige designs på www.themoonflowerstudio.com.

Med et så alsidigt produktsortiment havde hun også brug for forskellige emballageløsninger. Heldigvis kunne hun finde alt, hvad hun skulle bruge, hos Westpack. "Indtil videre har jeg bestilt et godt udvalg af produkter fra Westpack, inklusive deres smykkeæsker, bomuldsposer, organzaposer, gaveæsker og endda klistermærker," siger hun. Hun fremhæver også den gode shoppingoplevelse:

“Bestillingsprocessen var enkel, og kundeservicen er fantastisk. De automatiske e-mail-ordrebekræftelser følges altid op med et svar fra et menneske, der fortæller mig, at der ikke var nogen problemer med ordren og giver information om, hvornår den afsendes. “

 

Pålidelighed er vigtig

Moonflower Studio har en konfliktfri politik. Det betyder, at de kun køber diamanter fra leverandører, der overholder Kimberley-processen, som garanterer, at de solgte diamanter er konfliktfrie. Det siger sig selv, at en smykkebutik med dette niveau af pålidelighed også værdsætter en pålidelig emballageleverandør.

"Jeg foretrækker Westpack frem for andre leverandører af flere grunde," forklarer Renee. “Westpack viste sig at være utrolig pålidelig før, efter og især under COVID-19-pandemien. Mens hele verden standsede op, trykte og leverede Westpack smykkeæsker på rekordtid uden at ofre kvaliteten. Deres kommunikation gennem hvert trin af processen gav mig og mit team ro i sindet."

Halvvejs rundt om jorden på 5 dage

De næsten 10.000 km fra Danmark til Florida kan virke som en lang distance. Men i en globaliseret verden er der ikke den store forskel, om du køber fra skandinaviske leverandører eller fra USA. Faktisk var Reenee virkelig imponeret over den hurtige levering af hendes produkter: "Jeg har stor erfaring med at handle med indenlandske og internationale leverandører, og det er bemærkelsesværdigt at have så gode forsendelsestider. Jeg har bestilt æsker uden branding, fået dem sendt inden for 24 timer og modtaget dem på den anden side af kloden på 5 dage."


Kan du lide dette post?
0
0