Sådan bruger du en båndsplitter

Dette indlæg blev udgivet 26. september 2019

Båndsplitteren er et billigt og effektivt værktøj til at skabe varierede sløjfer til din indpakning. Se med når Kirsten demonstrerer, hvordan du får mest ud af båndsplitteren

Hvad er en båndsplitter?

En båndsplitter er to stykker hård plast, som holdes sammen med en fjeder. Det ene stykke plast har tænder på indvendig side til at splitte gavebånd.

Hvordan bruger man en båndsplitter?

Tag gavebåndet og læg det imellem de to plaststykker. Har gavebåndet en blank, mønstret eller skinnende side, skal denne vende op mod tænderne for at sikre, at båndet ikke flosser. Hold plaststykkerne sammen og træk gavebåndet igennem.

Køb vores båndsplitter


Sådan bruger du båndsplitteren
Sådan bruger du båndsplitteren

Du kan finde båndsplittere med tænder i plast eller metal. Den båndsplitter du finder i vores sortiment har tænder i metal, da metal både splitter og holder bedre end plast. Samtidig er modellen designet så der er to typer tænder: De yderste tænder er placeret med to mm afstand, mens de inderste er placeret med fire mm. afstand. Dette giver dig mulighed for at skabe endnu større variation i dine sløjfer. Endelig er båndsplitteren udført i en kraftig, holdbar plast-kvalitet, hvor der i designet er tænkt på, at den skal være behagelig at holde ved og arbejde med.


Hvorfor bruge båndsplitter?

Båndsplitteren er et must til dig, der pakker ind med standard gavebånd, fordi du laver pænere sløjfer, når båndet er splittet. Du får det helt rette fyldige look med et flot spil, da både båndet for- og bagside kommer i spil. Samtidig er splittet gavebåndet endnu nemmere at arbejde med og det giver dig mulighed for at mixe båndrester med nyt bånd og skabe forskellige effekter.

Se alle standard gavebåndBåndsplitteren kan ikke bruges i stofbånd, vævet bånd og bånd med metalsnor.

Kan du lide dette post?
0
0
Favoritter 0