Præsenter dine smykker med stil - farverige display-nyheder

Dette indlæg blev udgivet 29. januar 2024

Det behøver ikke være svært at bygge et eksklusivt og funktionelt smykkedisplay i dine butiksvinduer eller udstillingsmontre. Med ganske få elementer, kan du skabe din egen unikke udstilling, som fremhæver dine smykker på bedste vis.

Vi har taget springet og udvidet vores display-sortiment med nye lækre materialer, smukke farver og elementer, og nu er det tid til en introduktion! Her er ikke bare tale om enkelte elementer eller tilføjelser til det eksisterende sortiment, men derimod en gennemgående og grundig opdatering af vores sortiment, som vi virkelig tror bliver et hit!

Smykkedisplay i velour

Velour er populært som aldrig før – og med god grund. Velour ser elegant og luksuriøst ud, og det har en fantastisk evne til at få smykker til at se endnu smukkere ud.

Sidste år lancerede vi et lille velour-display sortiment og nu er det tid til at udvide med en lang række nye funktionelle elementer, der giver dig endnu flere muligheder for at sammensætte din personlige display-løsning.

Vil du fuldende stilen?

Så skal du se vores nye matchende velour smykkebakker, som du kan bruge i butikken eller som mersalg!

Smykkedisplay i akryl

I mange år har vi kunnet tilbyde display-elementer i klar akryl, men nu er tiden kommet til at tage skridtet videre. Derfor har vi introduceret et nyt moderne sortiment bestående af elementer i farvet akryl.

Vores akryl-display er et smukt og moderne valg, som skaber blikfang i dit udstillingsvindue – uden at fjerne opmærksomheden fra dine smykker.

Smykkedisplays i messingfarvet metal

Et andet look, der virkelig hitter lige nu, er messing! Derfor har vi som noget helt nyt introduceret et sortiment bestående af display-elementer i messingfarvet metal med en skinnende struktur.

Du kan vælge mellem forskellige typer displays og holdere til øreringe, armbånd, halskæder mv.

📸 *Klik* Perfekt til fotostudiet

Sælger du online via en webshop eller livesalg - eller er du aktiv på sociale medier, som fx Instagram og Pinterest? Brug display-elementerne til at skabe dybde i dine billeder og fremhæv dine smykker på bedste vis!

Smykkedisplays i træ

Træ-displays har været en fast del af vores display-sortiment i årevis. Det er klassisk, det er elegant og det er tidløst – en investering, der holder i rigtig mange år!

Vi har introduceret et sortiment bestående af elementer i massivt lyst træ, som kan stå alene, men som på samme tid matcher både velour, messing og akryl til perfektion.

Tip: glem ikke prisen!

Gør det nemt for dine kunder at overskue prisen med vores praktiske og elegante priskuber.

Smykkedisplays i bomuld

Sidst, men ikke mindst, har vi valgt at introducere et mere neutralt sortiment, som består af elementer, der er beklædt med sandfarvet bomuldslinned - et materiale, vi aldrig tidligere har anvendt til display.

Disse elementer har en rå elegance, der fremhæver dine smykker og som ser helt fantastisk ud sammen med messing og lyst træ.

Mix & Match - udfold din kreativitet!

Er du til det enkle udtryk med en farve og et materiale eller foretrækker du at mixe og matche?

Vi har designet og udviklet alle vores display-elementer til at kunne kombineres på tværs af materialer, farver og serier, så så du nemt kan skabe det udtryk, du ønsker og som matcher din virksomheds stil.

Det skal være nemt for dig, at komme i gang. Derfor sælger vi ikke vores display-elementer i uoverskuelige kolli-størrelser, men derimod ned til blot et styk – og vi kan levere hurtigt, da elementerne er lagerførte og afsendes fra vores hovedkontor i Danmark.

Populært lige nu:

Posted i: Smykkedisplays
Kan du lide dette post?
0
0