Fundraiser: Vi donerer midler til plantning af 2108 træer på Borneo

Dette indlæg blev udgivet 4. april 2024

Den årligt tilbagevende FN begivenhed "Skovens dag" er traditionen tro blevet fejret med en uge lang fundraiser her hos Westpack. Fundraiseren havde til formål at rejse midler til plantning af træer på Borneo. Vi kan med glæde afsløre at kampagneugen har resulteret i at vi donerer 2108 træer - Tusind tak for hjælpen.

Fundraiseren blev afholdt i perioden 18. marts til og med 25. marts og konceptet var enkelt: vi donerer penge til to træer for hver ordre, som vores kunder lagde på webshoppen i løbet af fundraiseren.

Hvor plantes træerne?

De 2108 træer plantes i Borneos Sabangau Nationalpark, som er en del af Indonesien. Projektet fokuserer på at genoprette områder ødelagt af skovbrande. Målet er at plante 1 million træer inden 2025 for at genoplive parkens unikke biodiversitet og styrke økosystemet. Dette initiativ er afgørende for både at bevare det naturlige miljø og beskytte de lokale samfunds levevilkår.

Hvem planter træerne?

Vi samarbejder med One Tree Planted, en non-profit organisation, der siden 2014 har fokuseret på genetablering af skove over hele verden. der siden 2014 har fokuseret på genetablering af skove over hele verden. I 2023 plantede de næsten 52.000.000 træer i 72 lande. Det svarer til mere end 97.000 hektarer af genoprettet skov. Organisationen samarbejder med lokalbefolkninger, der er ansvarlige for at udvælge, vækste og plante træerne.

Om Skovens Dag

I 2012 besluttede FN’s generalforsamling, at d. 21. marts er Skovens Dag. På denne dag opfordres verdenens lande til at søsætte initiativer, der har til formål at beskytte og genoprette naturlige habitater – for eksempel gennem træplantnings-kampagner. Temaet for 2024 er “Forests and innovation: New solutions for a better world”.

Læs mere om International Day of Forests hos FN.

Posted i: ECO, Westpack
Kan du lide dette post?
0
0