Inspiration:

Smyckesaskar

Smyckesaskar med logotryck | Anpassade smyckesförpackningar

Färgglatt och elegant. Enkelt och ikoniskt. Specialdesignade smyckesaskar kan se ut precis som du vill. Gemensamt för dem är att de ramar in ögonblicket när kunderna får smycken från några av de största och mest kända varumärkena i världen.

Oavsett om ditt smyckesvarumärke är väletablerat eller om du är en ny aktör på marknaden vet du att smyckesaskar med logotryck kan skapa en unik atmosfär kring dina kreationer. Askarna tar helt enkelt fram det bästa i smyckena.

Det är här vi kommer in.

Med över 70 års erfarenhet av produktion av smyckesförpackningar är vi redo att vägleda ditt varumärke mot dina nästa skräddarsydda askar.

När du samarbetar med Westpack drar du nytta av vår starka värdekedja och internationella upplägg. Med kontor i Danmark, Indonesien och Kina kan vi erbjuda inköp från Asien och Europa samt egentillverkade smyckesaskar från vår fabrik i Danmark.

Som nyckelkund på Westpack tilldelas du en dedikerad Key Account Manager som ständigt söker de bästa lösningarna för dig. Så, bli inte förvånad om du plötsligt får optimeringsförslag eller goda råd om kostnadsbesparingar!

Med mer än 28.000 detaljhandelskunder och 300 nyckelkunder är vi en av Europas största leverantörer till smyckesindustrin. Vår primära uppgift är att vara din partner i allt som rör uppackningsupplevelser, butiksdisplayer, förpackningar samt förvaring och frakt av smycken.

Kort sagt, vi är ett mycket förnuftigt val om du letar efter en ny förpackningsleverantör. Och vår specialitet har varit smyckesaskar redan från början.

Läs mer om våra specialdesignade lösningar här.