FAQ

FAQ

Innehållsförteckning

Klicka på önskad kategori för att gå vidare till tillhörande frågor och svar.

Produkter och priser

 • Hur ändrar jag valutan?

  Ändra valuta genom att klicka på flaggan överst till höger och välj önskad valuta och bosättningsland. Om detta alternativ inte finns, kontakta vår säljavdelning för hjälp.

 • Levereras askarna med skuminsatser?

  Alla smyckesaskar har en skuminsats eller lyxinsats, beroende på asksortimentet. De enda askarna som levereras utan insats är våra vikbara presentaskar.

 • Kan jag köpa enbart skum?

  Du kan köpa förskurna skumkuddar som matchar våra Boston- och Santiago-serier. Du kan även köpa skumark per meter.
  Du hittar allt våra skumartiklar här

 • Kan jag köpa askar utan skum?

  Våra lagervaror kan inte kundanpassas. Det går endast att lägga till ett logotryck. Vi kan inte sända askar utan skuminsats.
  Du kan dock enkelt ta ut insatsen.

 • Kan jag köpa små kvantiteter?

  En minsta orderkvantitet gäller om du ska beställa askar med logotryck. De flesta av våra smyckesaskar kan köpas i kvantiteter om 24, 48 eller 96 st., beroende på typen av ask. Askar utan tryck kan ibland köpas i mindre kvantiteter, beroende på antalet askar per förpackningsenhet. Några av våra populäraste smyckesaskar kan även köpas i större partier, där minsta orderkvantiteten är högre. Leta efter en röd ikon med en spargris. Om ikonen visas, ser du möjligheterna att köpa i större partier. Mindre kvantiteter kan även finnas under tillhörande artiklar.

 • Kan jag kombinera olika färger för att nå minsta orderkvalitet?

  Nej, minsta orderkvantitet gäller endast för identiska askar.

 • Jag behöver inte stora kvantiteter. Kan jag köpa mindre?

  En minsta orderkvantitet gäller om du ska beställa askar med logotryck. De flesta av våra smyckeaskar kan köpas i kvantiteter om 24, 48 eller 96 st., beroende på typen av ask. Askar utan tryck kan ibland köpas i mindre kvantiteter, beroende på antalet askar per förpackningsenhet.

  Några av våra populäraste smyckesaskar och påsar kan även köpas i större partier, där minsta orderkvantitet är högre. Leta efter en röd ikon med en spargris. Om ikonen visas, ser du möjligheterna att köpa i större partier. Mindre kvantiteter kan även finnas under tillhörande artiklar.

 • Är det möjligt att ta fram kundanpassade smyckesaskar?

  Ja, det går att designa en kundanpassad smyckesask hos Westpack. Vi kan göra dina förpackningar eller displayer exakt som du vill ha dem, i ett antal med olika storlekar, färger, material, finish osv. Här gäller större minsta orderkvantiteter. Kontakta vår säljavdelning för mer information.

 • Är era priser med eller utan moms?

  Alla priser som visas online är exklusive moms. Om ditt företag inte är momsregistrerat, tillkommer moms i din varukorg.

 • Varför finns det ingen moms på min faktura?

  Om ditt företag är momsregistrerat, behöver du inte betala moms när du handlar med momsregistrerade företag i olika EU-medlemsstater. Dessa kallas gemenskapsinterna transaktioner, där 0 % momssats gäller.

  Om du beställer från ett land utanför EU, tillkommer ingen moms. Det är dock troligt att importskatt (tull) tillkommer. Importskatt betalas direkt till transportföretaget. Westpack kan inte förse dig med en beräkning av dessa kostnader, men vi kan hjälpa dig med nödvändiga exportdokument.

 • Varför finns det ingen moms på min order?

  Om ditt företag inte är momsregistrerat, måste vi lägga till moms på din order. I så fall gäller momssatserna i ditt ursprungsland. I Danmark är momssatsen 25 %.

  Meddela vår säljavdelning om ditt företag är momsregistrerat och du ändå fått moms på din order. Våra säljare kan rätta till felet manuellt och se till att det inte händer igen.

 • Kan jag få rabatt?

  De flesta artiklarna har differentierade priser där kvantitetsrabatter ges för större order. Observera att kvantitetsrabatt endast gäller när du beställer det givna antalet identiska produkter. Det går inte att blanda och matcha olika modeller, serier, färger eller tryckfärger.

  Använd vårt storköpssystem för att få ännu bättre priser. Leveranstiden för produkter som köps i större partier är lite längre.


Prover

 • Kan jag få prover?

  Du kan beställa upp till 5 prover på våra smyckesaskar, presentförpackningar, postlådor, bärpåsar och påsar online. Dessa artiklar förses med en Westpack-logo. Du kan också beställa prover på presentpapper, band och silkespapper via webbplatsen.

  Alla andra produkter kan beställas på prov, där produkterna skickas med en faktura. Om du skulle bestämma dig för att inte behålla produkterna, kan du returnera dem mot återbetalning (speciella villkor gäller).

  Fraktkostnader kan tillkomma på din order, beroende på din valda destination.

 • Kan jag beställa prover med min egen logo?

  Ja, du kan beställa upp till 5 prover med ditt eget logotryck, i en färg som du väljer.

  Allt du behöver göra är att skicka din logo eller ett original till oss i vektorformat, med filtyp ai., .eps eller pdf för att säkra bästa möjliga tryckkvalitet. Om du inte har en vektorlogo eller ett original i korrekt filformat så kan vi hjälpa dig. Vi kan göra om dina designer till rätt format.

  Vi kan inte matcha RGB, PANTONE eller CMYK-färger, men våra säljare ger gärna råd om du behöver hjälp med detta. Du hittar alla tillgängliga färger här.

  När vi har tagit emot ditt original, gör våra grafiska designers ett digitalt korrektur åt dig. Efter att korrekturet godkänts, skickar vi dina tryckta prover inom cirka en vecka. Mer information om logotryck hittar du på vår webbplats.


Logotryck

 • Kommer jag att debiteras extra för logotryck?

  Priserna på de flesta av våra smyckesaskar inkluderar standard logotryck. De flesta presentaskar, smyckepåsar, presentkort och kassar kan tryckas med din logo till en liten tilläggsavgift.

 • Vad är en kliché?

  En kliché krävs för att kunna göra tryck på dina produkter. En kliché är en metallstämpel med din logotyp på. Trycktekniken vi använder kallas folietryck eller varmstämpel. Din kliché värms upp och trycks in i produkten, ovanpå ett ark färgad folie. Din logo präglas på en kliché som sedan används för att trycka i relief i asken, med eller utan färgad folie.

  Du behöver en kliché för varje storlek tryck av logo du önskar. Om flera av dina produkter trycks med samma storlek logo, behövs normalt bara en kliché, om det går att använda klichén för produkten. Standardklichéer kostar 260 SEK per styck.

  Klichéer för displayer, klichéer för plastkassar och en del klichéer för reparationspåsar, kostar mer och ingår inte i introduktionserbjudandet. Observera att våra säljare meddelar dig om ev. ytterligare kostnader innan beställningen görs.

 • Vad kostar en kliché?

  Standardklichéer kostar 260 SEK per styck (aluminium). Klichéer för displayer, klichéer för plastpåsar och en del klichéer för reparationspåsar, kostar mer och ingår inte i introduktionserbjudandet. Observera att våra säljare meddelar dig om ev. ytterligare kostnader innan beställningen görs. Logoklichéer kan återanvändas så det är en engångskostnad, om du beställer om samma produkter.

 • Vilken tryckmetod använder ni?

  En kliché krävs för att trycka på dina produkter. En kliché är en metallstämpel med din logotyp på. Trycktekniken vi använder kallas folietryck eller varmstämpel. Din kliché värms upp och trycks in i produkten, ovanpå ett ark färgad folie. Din logo präglas på en kliché som sedan används för att trycka i relief i asken, med eller utan färgad folie. För att kunna trycka din logo på smyckesaskarna, måste vi beställa en kliché. Klichén är en tryckplatta i metall med din logo som vi använder för att trycka din logo (med folietryckning). Klichéer kostar 260 SEK per styck och behöver bara beställas en gång per storlek. Eftersom logoklichéer kan återanvändas, är det en engångskostnad om du beställer om samma produkt.

 • Hur ska jag skicka min logo till Westpack?

  Du kan ladda upp din logo online när du gör din beställning. Du kan även sända din logo med e-post om du föredrar det eller om uppladdningen inte fungerar.

 • Vilken typ av fil behöver ni?

  Vi föredrar att få din logo eller ditt original i vektorformat, med filtyp ai., .eps eller .pdf för att säkra bästa möjliga tryckkvalitet.

 • Jag har inte min logo i önskat format, kan ni hjälpa mig med det?

  Om du inte har en vektorlogo eller originalarbete i korrekt filformat så kan vi hjälpa dig. Vi kan göra om dina designs till rätt format.

  Vi designar inte logor från grunden, men vi kan arbeta med de flesta filer för konvertering.

 • Kommer logon att tryckas i samma storlek på alla smyckesaskar?

  Vi råder dig att beställa klichéer i två standardstorlekar, eftersom de kan användas till de flesta askar. Våra två standardstorlekar är 28 x 25 mm för små askar för t.ex. ringar eller örhängen och 38 x 35 mm kliché för alla andra askar.

  Givetvis går det att beställa andra storlekar, dvs. större kliché för askar eller påsar till halsband. Storleken på din logo kan endast justeras genom att beställa en ny kliché i önskad storlek. Vår säljavdelning kan ge dig mer information.

 • Var placeras logon på smyckesaskarna?

  Som standard trycks logon i mitten av locket på smyckesasken. Men placeringen kan varieras, beroende på smyckesasken. De flesta bilderna på webbplatsen visar tryckta askar, där placeringen av Westpack-logon kan användas som referens för standardplaceringen.

  Vi kan även göra icke-centrerat tryck i dina askar, exempelvis i det nedre vänstra hörnet eller nära kanten. Observera att det finns en del begränsningar för möjligheterna allt efter modell samt askens och logons storlek. Vi rekommenderar att du kontaktar vår säljavdelning för mer information om möjligheterna.

  Observera att en specialkliché måste beställas för varje askstorlek, även om de olika storlekarna askar trycks med samma storlek logo.

 • Kan mina askar tryckas utanför mitten?

  Vi kan även göra icke-centrerat tryck i dina askar, exempelvis i det nedre vänstra hörnet eller nära kanten. Observera att det finns en del begränsningar för möjligheterna allt efter modell samt askens och logons storlek. Vi rekommenderar att du kontaktar vår säljavdelning för mer information om möjligheterna. Observera att en specialkliché måste beställas för varje askstorlek, även om de olika storlekarna askar trycks med samma storlek logo.

 • Vilka färger kan jag välja mellan för logon?

  Vi erbjuder ganska många olika tryckfärger. Se här för en översikt över färgerna. Vi trycker produkter med metallfärger, matta färger, blanka färger samt transparenta tryckfärger och vi kan även prägla eller trycka i relief utan att lägga till en färgad folie.

  Vi kan inte matcha RGB, PANTONE eller CMYK-färger, men våra säljare ger gärna råd om du behöver hjälp med detta. Du hittar alla tillgängliga färger här.

  För speciella önskemål, råd eller andra alternativ, kontakta vår säljavdelning.

 • Kan jag beställa produkter med olika logor på en order?

  Ja, du kan välja olika logor för varje produkt du beställer.

 • Kan jag beställa produkter med tryck i flera färger?

  Många av våra produkter kan tryckas i flera färger, till en extra kostnad. Denna extrakostnad läggs till för varje färg eller varje extra tryck.

  Följande artiklar kan tryckas i flera färger:

  • smyckesaskar
  • vikbara askar
  • kassar
  • displayer

  Ett flerfärgstryck är möjligt om färgerna inte är besläktade eller behöver justeras in. Med 2-färgstryck, körs asken/påsen igenom tryckningen två gånger. Därför kan det vara svårt att uppnå en perfekt centrering.

  Vi kan inte trycka skuggor eller toning och inte heller trycka i helfärg (t.ex. fotografier).

  Kontakta vår säljavdelning för mer information om möjligheterna eller överväg om din logo passar till flerfärgstryck.

 • Vilken är minsta kvantitet för askar med logo?

  Minsta orderkvantitet skiljer sig beroende på serie och askstorlek. Minsta orderkvantiteter varierar mellan 24 stycken för de flesta av våra exklusiva smyckesaskar till 96 stycken för våra billigaste plastaskar. Du hittar minimikvantiteten för produkten på vår webbplats: i prisöversikten är minsta kvantiteten smyckesaskar detsamma som minsta orderkvantitet. I några fall går det att beställa mindre antal askar när de köps utan logo.

  Observera att en del askar kan köpas i större partier där du får mycket bättre priser, men kravet är större kvantiteter. Askar som kan köpas i större partier kan även köpas i mindre kvantiteter. Leta efter spargrisikonen på fotot av asken. Ikonen anger att det är en storköpsprodukt. Under tillhörande artiklar hittar du var du kan köpa askar i mindre kvantiteter.


Order

 • Vilken är minsta ordersumma jag måste beställa för?

  I stort sett kan du beställa vad du behöver, i de kvantiteter du behöver så länge det stämmer med antalet produkter i varje förpackningsenhet. Tryckta varor omfattas normalt av en minsta orderkvantitet. Observera att vi erbjuder fraktfri leverans om din order överstiger en viss summa. Gränsen för fraktfri försändelse beror på vilken land du bor i. En översikt över fraktpriser och destinationer vi levererar till finns här.

 • Tillkommer ytterligare kostnader?

  Vi eftersträvar att göra alla priser och tjänster så transparenta som möjligt. Det betyder att priserna du ser i din varukorg i de flesta fall är det pris du kommer att betala. Fraktkostnaden kan tillkomma på din order. Om ditt företag inte är momsregistrerat, måste vi även debitera moms (25%). Kostnaderna syns i din varukorg, om ditt konto har satts upp korrekt. I en del fall kan klichékostnad och kostnad för grafisk konvertering tillkomma (se Logotryck-avsnittet under dessa Vanliga frågor). Om sådana kostnader tillkommer, meddelar våra säljare dig och därefter kan du bestämma dig om du vill fortsätta med ordern eller annullera den.

 • Jag har inget företag. Kan jag ändå köpa från Westpack?

  Westpack är ett B2B-företag som endast handlar med andra företag. Engelska enskilda företag och tyska och belgiska småföretag kan ändå beställa, även om de inte har ett momsnummer. Observera att moms (25 %) i så fall tillkommer på din order.

 • Behöver jag ett momsnummer för att kunna beställa hos Westpack?

  Westpack är ett B2B-företag som endast handlar med andra företag. Engelska enskilda företag och tyska och belgiska småföretag kan beställa, även om de inte har ett momsnummer. Observera dock att dansk moms (25 %) tillkommer på din order.
  För mer information kontakta vår säljavdelning.


Sändning och leverans

 • Tillkommer fraktkostnader på min order?

  Fraktkostnaden kan tillkomma på din order. Observera att vi erbjuder fraktfri leverans om din order överstiger en viss summa. Gränsen för fraktfri försändelse beror på vilken land du bor i. En översikt över fraktpriser och destinationer vi levererar till finns här.

 • Hur lång tid tar det att skicka min order?

  Alla produkter utan logo eller som inte kräver ytterligare montering och som beställs under vardagar före kl. 14.00 (CET) skickas samma dag. Produkter med logotryck, se "behandlingstid" för varje produkt. Om du har beställt både med och utan logotryck kommer varorna att skickas tillsammans om inget annat avtalats. Härefter kan du räkna med ca 3 dagar för leverans.

  Order till Storbritannien levereras vanligtvis inom 3-4 arbetsdagar efter sändning. Order till Finland tar vanligen 3-5 arbetsdagar att komma fram. Leveranstid för andra länder varierar stort och beror på vilket land du bor i. En översikt över alla leveranstider, fraktpriser och möjliga destinationer finns här.

  Produkter som inte finns i lager vid beställningstidpunkten, skickas som restorder. Leverans av restorder är vanligtvis fraktfri. I några fall kan fraktkostnader uppstå, speciellt om du bor på en ö inom EU eller i ett land utanför EU. Våra säljare kontaktar dig innan varorna sänds för att höra vilket du föredrar: skicka hela din order senare när alla produkter finns i lager igen eller skicka i två eller flera delleveranser där fraktkostnad tillkommer.

 • När levereras mitt paket?

  Order till Storbritannien levereras vanligtvis inom 3-4 arbetsdagar efter sändning. Order till Finland tar vanligen 3-5 arbetsdagar att komma fram. Leveranstid för andra länder varierar stort och beror på vilket land du bor i. En översikt över alla leveranstider, fraktpriser och möjliga destinationer finns här. Produkter som inte finns i lager vid beställningstidpunkten, skickas som restorder. Leverans av restorder är vanligtvis fraktfri. I några falla kan fraktkostnader uppstå, speciellt om du bor på en ö inom EU eller i ett land utanför EU. Våra säljare kontaktar dig innan varorna sänds för att höra vilket du föredrar: skicka hela din order senare när alla produkter finns i lager igen eller skicka i två eller flera delleveranser där fraktkostnad tillkommer.

 • Hur får jag veta när mitt paket kommer fram?

  När din order har skickats får du automatiskt e-post med en länk till vårt spårningssystem där du kan följa din order. Spårningssystemet ger dig inte exakt leveranstid, men du får uppgift om leveransdatum. Det informerar dig även om var ditt paket befinner sig, om leveransförsöket misslyckas.

  E-postmeddelandet med spårningen till din första order hos Westpack kan hamna i din skräppost. Försäkra dig därför om att du godkänner e-postadressen som spårningen skickats från så att det inte händer igen.

  Har du inte fått något e-postmeddelande med spårning i din skräppost eller i din inkorg, kontakta vår säljavdelning för hjälp.

 • Vilket transportföretag använder ni?

  Paket som skickas inom Europeiska unionen skickas normalt med GLS. Paket som skickas till destinationer utanför Europa skickas normalt med FedEx. Vår säljavdelning kan berätta mer för dig om de transportföretag som används för försändelser till ditt land.

 • Jag var inte hemma när försök gjordes att leverera. Vad ska jag göra?

  GLS lämnar en leveransavi med kontaktuppgifter efter misslyckat försök att leverera, om de kan nå din brevlåda utan problem. I några länder lämnas paketet i en butik som är paketombud där du kan hämta det. I de flesta länder lämnas det dock tillbaka till GLS-depå. Du kan se var ditt paket finns med hjälp av spårningssystemet.

  Om ditt paket finns hos ett paketombud, går du direkt dit och hämtar ut det. Om det finns på en GLS-depå, kontakta GLS via telefonnumret på leveransavin för att boka ny tid för leverans av ditt paket.

  Paket som levereras av FedEx följer liknande rutiner. Efter ett misslyckat leveransförsök, lämnar de en leveransavi med kontaktuppgifter, om de kan nå din brevlåda utan problem. Paketet kommer att tas tillbaka till FedEx-depån. Om det finns ett mobilnummer eller en e-postadress, försöker FedEx i de flesta fall att skicka ett sms eller e-postmeddelande. Observera att detta inte är en garanterad tjänst.

 • Behöver jag skriva under leveransen av mitt paket?

  Ja, mottagaren av paketet måste signera för leveransen. Underskriften sparas i spårningssystemet så att det alltid ska gå att kontrollera vem som signerat för ditt paket om något skulle bli fel med leveransen.

 • Kan mitt paket lämnas till mina grannar?

  Ja, det är möjligt att leverera ditt paket till dina grannar. Kontakta Westpack innan paketet skickas så att vi kan meddela GLS.

 • Är det möjligt att få levererat mitt paket lördag eller söndag?

  Nej, leverans sker endast under arbetsdagar.

 • Jag behöver få mitt paket vid en viss tidpunkt

  Tyvärr kan vi inte ange exakt leveranstid för ditt paket.

 • Kan jag använda boxadress för leverans av mitt paket?

  Tyvärr kan vi inte leverera ditt paket till en boxadress eftersom mottagaren måste signera för att få ut paketet. Det är dock möjligt att skicka fakturan till en boxadress om vi har en fysisk postadress för leverans av paketet.


Betalning

 • Vilka betalningsvillkor gäller?

  Dina betalningsvillkor beror på din momsregistrering och plats. Om du bor i Danmark, Grönland, Island, Färöarna, Sverige, Finland, Estland, Norge, Nederländerna, Belgien, Frankrike, Tyskland, Österrike, Schweiz eller Polen och har ett giltigt momsnummer, har du rätt till 14 dagars kredit för betalningen.

  Kunder från andra EU-länder med ett giltigt momsnummer måste förskottsbetala den första ordern, men kan få 14 dagars kredit för betalning för kommande order. Vår ekonomiavdelning bedömer varje kund individuellt.

  Kunder utan momsregistrering eller kunder utanför EU, kan inte få betalningskredit och måste förskottsbetala sina order innan de behandlas.

 • Vad händer om jag inte betalar min faktura i tid?

  När den fakturerade summan inte har betalats före förfallodatum, utfärdas en påminnelse. Administrativa kostnader kan tillkomma. Dessutom tillkommer 2 % ränta per månad för obetald faktura. Totalt tre påminnelser skickas ut. Därefter lämnas fallet över till inkassoföretag om betalningen inte kommer fram. Dessutom återkallas betalningskrediten.

 • Går det att använda SEPA-betalning som betalningsmetod?

  Det går att betala via SEPA om du beställer i euro (SEPA) eller DKK (PBS). För betalning i andra valutor kan vi tyvärr inte erbjuda detta alternativ.

 • Kan jag betala med kreditkort?

  Ja, du kan betala med kreditkort. Vi tar de vanligaste kreditkorten, såsom Mastercard och Visa. Du kan förskottsbetala din order online under utcheckningen eller efter att du fått din orderbekräftelse från vår säljavdelning eller din faktura från vår ekonomiavdelning.

  Inga ytterligare avgifter tillkommer för kreditkortsbetalningar.

 • Kan jag betala med PayPal?

  Ja, du kan betala med PayPal. Använd vårt konto [email protected] och markera din betalning som en affärstransaktion.

 • Får jag rabatt om jag betalar i förtid?

  Nej, tyvärr kan vi inte erbjuda någon extra rabatt om vi får din betalning innan 14 dagar har gått.

 • Jag har inte fått någon faktura, kan ni skicka en kopia till mig?

  Vi skickar våra fakturor via e-post när ditt paket skickas. Om det är första gången du beställer, kontrollera så att fakturan inte hamnat i din skräppost.

  Om du inte fått din faktura, begär en kopia från [email protected].

 • Vad gör jag om jag fått en betalningspåminnelse?

  Om betalningen för din order inte har mottagits inom 14 dagar, får du en påminnelse. Administrativa kostnader kan tillkomma. Dessutom tillkommer 2 % ränta per månad för obetald faktura. Totalt tre påminnelser skickas ut. Därefter lämnas fallet över till inkassoföretag om betalningen inte kommer fram. Dessutom återkallas betalningskrediten.


Retur- och annulleringspolicy

 • Adress för returer

  Tillsammans med din faktura får du ett returformulär. Om du bestämmer dig för att returnera (delar av) din order återbetalar eller byter vi ditt köp, såvida originalförpackningen är oskadd och varan som returnerats är i ett säljbart skick. Du måste returnera ditt köp inom 14 dagar från leveransdatum. Returadressen är:

  Westpack A/S
  Att: Return Goods
  Sletten 21
  7500 Holstebro
  Denmark

 • Jag vill inte behålla mina beställa varor. Kan jag returnera dem?

  Oanvända och icke-defekta produkter får endast returneras till Westpack efter överenskommelse, tillsammans med ett fullständigt ifyllt returformulär. Vi ger dig ett returnummer som krävs för att fylla i formuläret. Du står för kostnaderna för retur av oönskade varor.

  Varorna ska vara i säljbart skick och ska returneras i den oskadade originalförpackningen, tillsammans med eventuella tillbehör och gratis gåvor som tagits emot tillsammans med dem. Originalförpackningen ger bästa skydd för våra produkter. Vi förbehåller oss rätten att avvisa returnerade varor som skadats på grund av bristfällig förpackning. Vi rekommenderar att varor som returneras, skickas med en tjänst med mottagningsbevis, eftersom vi inte kan hållas ansvariga för varor som försvinner i posten.

  När den returnerade, oskadade och oanvända varan tagits emot, utfärdar WP en återbetalning av hela kostnaden för produkten(-erna). En vara som returneras skadad eller använd, eller som visar tecken på att kunden inte tagit rimligt väl hand om den medan kunden förfogade över den, kan leda till avdrag på återbetalningen.

  Äganderätten och risken för förlust av varorna övergår till kunden när ordern skickas (EX-WORKS-sändning). Under tiden du förfogar över varorna, måste du ta rimligt väl hand om dem och inte använda dem innan de returneras.

 • Jag har inte fått de produkter jag beställt. Vad ska jag göra?

  När du får en order från oss, ber vi dig kontrollera att innehållet i paketet stämmer med medföljande följesedel. Om något saknas, kontakta vår säljavdelning så snart du kan, senast inom 14 dagar från leverans så att vi kan skicka ersättningsprodukter eller göra en återbetalning.

  Äganderätten och risken för förlust av varorna övergår till dig när ordern skickas (EX-WORKS-sändning). Under tiden du förfogar över varorna, måste du ta rimligt väl hand om dem och inte använda dem innan de returneras.

 • Artiklarna som levererats är skadade. Vad ska jag göra?

  Du måste kontrollera levererade varor vid mottagandet. Om någon av produkterna skadats eller inte når upp till gängse kvalitet, kontakta vår säljavdelning snarast möjligt, senast inom 14 dagar från leverans. Westpack granskar din begäran och om så krävs rättar vi till misstaget, ersätter produkten eller utfärdar en kreditnota.

  Äganderätten och risken för förlust av varorna övergår till dig när ordern skickas (EX-WORKS-sändning). Under tiden du förfogar över varorna, ska du ta rimligt väl hand om dem och inte använda dem innan de returneras.

 • Kan jag returnera produkter med logotryck?

  Produkter med logotryck, specialtillverkade produkter och produkter som på annat sätt är bearbetade kan inte returneras eller bytas. Produkter som utgått ur sortimentet och som köpts till ett reducerat pris på mer än 40 % får inte returneras.


Nyhetsbrev

 • Hur prenumererar jag på nyhetsbrevet?

  Du kan hantera din prenumeration på vårt nyhetsbrev online, under ditt konto eller genom att skicka e-post till [email protected].

 • Hur avanmäler jag nyhetsbrevet?

  För att avanmäla vårt nyhetsbrev, klicka på ”avanmäl” längst ner i nyhetsbrevet du fått så tas du bort från mailinglistan. Du kan även hantera dina prenumerationer på våra nyhetsbrev online, under ditt konto.


Använda webbutiken

 • Hur hittar jag min köphistorik?

  Logga in på ditt konto direkt för att se din köphistorik. Du kan logga in med ditt användarnamn och lösenord. Du kan enkelt beställa om produkter från din orderhistorik. Fakturor från före den 1 juni 2017 finns endast i pdf-format och det går inte att direkt beställa om från dessa fakturor.

 • Jag har glömt mitt användarnamn. Kan ni hjälpa mig med det?

  Ditt användarnamn är din e-postadress. Om du inte minns vilken e-postadress du använt för din registrering, kan vår säljavdelning hjälpa dig.

 • Har jag redan ett konto?

  Alla befintliga kunder har automatiskt fått ett konto till vår webbutik. Om du inte har köpt produkter från Westpack förut, kan du registrera ett konto online. Ditt användarnamn är din e-postadress och du kan välja vilket lösenord du vill. När du angett dina uppgifter, får du automatiskt e-post med dina inloggningsuppgifter.

 • Jag vill beställa i webbutiken, kan ni hjälpa mig?

  Det är inte svårt att göra en order online. Men om du behöver hjälp, kontakta vår säljavdelning under kontorstid. Vi hjälper dig gärna!

 • Kan jag beställa produkter med olika logor på en order?

  Ja, du kan välja olika logor för varje produkt du beställer.

 • Hur beställer jag produkter med flerfärgat logotryck via webbplatsen?

  Många av våra produkter kan tryckas i flera färger, till en extra kostnad. Denna extrakostnad läggs till för varje extra färg eller tryck. För närvarande går det inte att välja mer än 1-färgstryck online. Vi råder dig att välja en av våra tryckfärger och lämna en tydlig förklaring under utcheckningen att du vill ha 2-färgstryck.

 • Hur beställer jag prover?

  Leta upp den ask, kasse eller påse som du gillar och klicka på ”beställ prov”, under bilden. Du kan beställa upp till 5 prover online. Om du önskar prover av produkter som inte har alternativet för beställning av prover, kontakta vår säljavdelning.


Andra frågor

 • När har Westpack öppet?

  Öppettider:

  Måndag-Torsdag: 9:00 - 16:00
  Fredag: 9:00 - 14:00

 • Har Westpack öppet under sommarsemestern?

  Ja, säljavdelning, lager och leveransavdelning har öppet hela året. Vår webbutik har öppet 24/7 hela året!

 • Har Westpack öppet mellan jul och nyår?

  Vi har stängt den 24, 25 och 26 december samt den 1 januari, men håller öppet mellan jul och nyår.

 • Min fråga finns inte med någonstans, hur kan ni hjälpa mig?

  Låt oss hjälpa dig! Våra säljare hjälper dig gärna med alla frågor du kan ha. Du hittar våra kontaktuppgifter här: