Inspiration:

Smyckesdisplayer

Anpassade smyckesdisplayer och brickor från Westpack

Att skapa en oförglömlig upplevelse i dina varumärkesbutiker är viktigt. Naturligtvis. I det sammanhanget är skräddarsydda smyckesdisplayer och brickor oumbärliga.

Föreställ dig detta: i samma ögonblick som dina kunder går in genom dörren möts de av ett imponerande utbud av displayelement. Varje smycke är subtilt framhävt. Och under disken är din smyckessamling snyggt organiserad och lättillgänglig. Varje anpassad smyckesbricka glänser. Dina varumärkesbutiker har aldrig sett bättre ut!

Varför nöja sig med mindre?

Vi levererar till över 300 nyckelkunder inom smyckesindustrin, och vi är Europas främsta leverantör av lyxförpackningar för smycken, klockor och glasögon. Du kanske känner oss bäst för våra smyckesaskar, men vi har lika mycket expertis inom smyckesbutikstillbehör.

Våra skräddarsydda displayer och brickor kan skräddarsys på alla sätt. Vi tar dina krav på specifik produktkonstruktion eller materialsammansättning på allvar, och vi hittar exakt den lösning som är rätt för ditt varumärke. Detta innebär att du kan få vilken kombination av smyckesbrickor i trä, smyckesdisplayer i akryl och metalliska displayelement du behöver. Bara din fantasi sätter gränserna.

Du får en dedikerad kontakt på Key Account-avdelningen som känner till din verksamhet och vet vilka lösningar som passar dig. Våra Key Account Managers är experter på att hitta rätt leverantör för jobbet, så pris, kvalitet och säkerhet samverkar sömlöst. Och du kommer alltid att få ett prov innan du gör en beställning.

Att komma igång med att beställa smyckesbrickor och displayer är enklare än du tror, och du kan vara så delaktig i designfasen som du vill.

Kontakta oss idag - snart kan du se fram emot att dina varumärkesbutiker får helt nya displayer och brickor.

Läs mer om våra specialdesignade lösningar här.