Uppackning som en upplevelse

This entry was posted 19 mars 2019

Vi älskar de låga smyckesaskarna Frankfurt och Amsterdam, som är perfekta för ett bubbelkuvert. Ibland är en postbox bara mer praktisk - och det ger dig möjlighet att göra upplevelsen ännu mer personlig.

Använd din postbox för att ge kunden en härlig uppacknings-upplevelse i tre enkla steg.

1: Tryck en hälsning direkt i locket

Använd fraktförpackningen som branding. Skriv en liten text inuti locket, t.ex. en uppmaning om att dela upplevelsen på Instagram med din #..

Vi trycker med folie - även i metallicfärger – och endast 100 boxar åtgången.

OBS! Tryck i postboxarna följer samma procedur som till våra andra tryck. Om du behöver en ny kliché för tryck, kommer kostnaden att vara densamma som för en ny kliché till askar.

· Se mer om logotryck

2: Använd silkespapper

Silkespapper är så läckert. När din smyckesaskar packas in i mjukt silkespapper, känner mottagaren sig lite bortskämd. Samtidigt säkerställer silkespappret vägen fram till mottagaren. Avsluta omslaget med ett klistermärke med ditt logo - eller välj silkespapper med logotryck.

· Se silkespapper med logotryck
· Se klistermärken


TIPS:
Om du skickar med en smyckesask eller påse till smycket kan du till exempel uppmuntra din kund att återanvända silkespappret


3: Förpackningsfyllning

Se till att ha små visitkort eller postkort att lägga med i varje kartong, det är ett enkelt sätt att bli ihågkommen. Det kan också skicka med lite godis eller en liten gimmick, det gör mottagaren extra glad.


TIPS:
Är du en del av ett nätverk av t.ex. kommande designers? Tänk om ni kan marknadsföra varandra genom att vara med i postboxen t ex med 10% rabatt på din nästa order eller bara reklam.


Gillar du det här inlägget?
0
0