De dagen worden korter….

This entry was posted 26 september 2019

Het najaar is begonnen en dat is te merken! Tijd om uw decoratiemateriaal en uw cadeaupapieren aan de seizoenen aan te passen, zodat u klaar bent voor de feestdagen.

Elk seizoen heeft zo z’n charme. Het najaar is prachtig en kleurrijk, maar ook een voorbode voor donkerdere dagen. Vaak geven onze klanten de voorkeur aan donkerdere cadeaupapieren en cadeaudecoraties tijdens de wintermaanden. Dit jaar zal hier vast geen uitzondering op zijn. Onze najaarscollectie bevat vier cadeaupapieren perfect voor het komende seizoen.

De papieren lijken geenszins op elkaar. Toch zijn er wat overeenkomsten te spotten. De papieren zijn allemaal bijzonder geschikt voor het inpakken van kleine cadeautjes, zoals sieradendoosjes. De papieren zijn daarnaast milieuvriendelijk. Twee van de najaarspapieren zijn gemaakt van gerecycled materiaal. De twee andere papieren zijn gemaakt van FSC®-papier. De papieren krijgen een geheel andere uitstraling wanneer u ze met een ander strikje versiert.

Groen

Een inpakpapier gemaakt van gerecycled papier, bedrukt met een delicaat bladpatroon, geplaatst op een mosgroene achtergrond. Geef dit cadeaupapier een chic tintje door er een gouden strik omheen te binden. U kunt natuurlijk ook voor helemaal eco gaan, door een simpel strikje te maken.


Naturel

Een cadeaupapier gemaakt van gerecycled papier met een subtiele gouden print. Wanneer u goed kijkt, lijkt de print van dit papier wat op een ouderwetse wereldkaart. Geef uw cadeautjes een pure, natuurlijke uitstraling met een sisal strikje. Wikkel het sisaltouw een aantal keren rond het doosje en sluit af met een klein strikje. Wanneer u dit doosje met een gouden strik versiert krijgt dit papier juist een hele exclusieve uitstraling.


Hout

FSC®-gecertificeerd inpakpapier met een houtprint, dat voor alle gelegenheden gebruikt kan worden. De grijzige houtnerf van deze print is prachtig met een zwarte strik. Gebruik een mooie gouden strik om dit papier een wat luxere uitstraling te geven.


Blauw

FSC®-gecertificeerd cadeaupapier met een winterse print. De bomen en sneeuwvlokjes maken dit papier “gezellig” en daarmee perfect voor de komende wintermaanden. Voeg een witte strik toe om de sneeuwvlokjes te accentueren. Een roségouden strik geeft een feestelijke look, perfect voor de feestdagen.


De Gouden Strik

Ja, die hebben we een aantal keer genoemd. Niets zegt “elegante sieraden” beter dan een mooie, luxe gouden strik. Moeilijk te maken zegt u? Helemaal niet! We laten u graag zien hoe:

 

Zo gebruikt u de lintsplitser

Zorg dat u de juiste benodigdheden heeft om uw cadeautjes gemakkelijk in te pakken. Een lintsplitser is hierin onmisbaar. Bovenstaande video laat u zien hoe u deze lintsplitser gebruikt. Gesplitst lint is gemakkelijker te gebruiken en geeft automatisch meer volume aan uw strikken. Een win-win situatie, of niet?

Vind uw lintsplitser hier >>

Ons FSC® licentienummer is FSC®C112509.

 

Vond je dit artikel leuk?
0
0
Mijn favorieten 0