Een cadeautje uit het hart

This entry was posted 13 februari 2018


Maak iets speciaals van uw ingepakte cadeautjes en maak daarmee indruk op uw klanten!

We houden van cadeautjes. Daarom hebben we met zorg de nieuwe collectie cadeaupapieren samengesteld. Alle papieren zijn geschikt voor kleine cadeautjes, zoals bijvoorbeeld sieraden.

Sieradenverpakkingen is ons sleutelwoord, wanneer we cadeaupapieren voor het voorjaar uitzoeken. De cadeaupapieren moeten geschikt zijn voor juweliers en sieradenmerken, moeten kleine motiefjes hebben voor kleinere cadeautjes en moeten gebruikt kunnen worden voor het inpakken van sieradendoosjes.

We houden de trends goed in de gaten en houden rekening mee met de kleuren en motieven die het komende seizoen een belangrijke rol gaan spelen. Tegelijkertijd zorgen we ook altijd dat we een papier met een meer klassieke uitstraling voor de traditionele juweliers hebben. Dit alles tesamen heeft geleid tot de mooiste collectie cadeaupapieren ooit. De inpakpapieren zijn perfect voor het maken van frisse voorjaarscadeautjes.

Inspiratie voor uw cadeautjes

Bekijk de nieuwe papieren:

NIEUW: We verkopen het cadeaupapier tegenwoordig op kleinere rollen met 100 meter papier (voorheen: 160m). Dit betekent dat de papieren beter geprijsd zijn, waardoor u misschien meerdere soorten papier kunt gebruiken, vaker van stijl kunt wisselen, of voorjaarspapier kunt bestellen zonder er jaren mee opgescheept te zitten.

Vond je dit artikel leuk?
0
0