Houten displays zijn fantastisch

This entry was posted 11 april 2019

De nieuwe houten displays zijn prachtig. Kirsten Petersen, onze marketingmanager, geeft u drie tips hoe u de nieuwe displays in uw etalage kunt gebruiken.

We ontmoeten Kirsten in de fotostudio, waar zij met de nieuwe houten displays aan het experimenteren is: sommige displays zijn op een wagen gezet en andere staan klaar voor de camera. Het is de bedoeling om een aantal mooie inspiratiefoto’s en how-to-video’s te maken. Ze heeft de afgelopen dagen veel met de nieuwe displays gewerkt en geeft u hier drie tips hoe u de nieuwe displays kunt gebruiken:

#1: Maak gebruik van het verschil

De nieuwe displays zijn gemaakt van massief hout. Hierdoor vindt u geen twee displays die helemaal hetzelfde zijn. Op die manier hebt u een speels display, waarvan het hout het levendige uiterlijk bepaalt.

#2: Gebruik de presentatietableaus

De tableaus zijn een prima manier om een ondergrond in uw etalage te creëren. De plaat van acryl wordt op zijn plaats gehouden door verborgen magneten, zodat u de hoge achterplaat kunt gebruiken om uw boodschap over te brengen of sieraden op te hangen (bevestig bijvoorbeeld EVA-schuim aan de achterkant om de sieraden op hun plaats te houden).

#3: Mix materialen en kleuren

De nieuwe houten displays doen het goed samen met de witte hoogglans displays. Vestig de aandacht op uw sieraden door contrast te creëren. Bijvoorbeeld door een ondergrond met witte display-elementen te maken en uw sieraden naar voren te halen door daar een paar houten displays aan toe te voegen.

Zo mixt u wit en naturel >

En als het gaat om het mixen van kleuren, hebt u veel mogelijkheden: gebruik de bruine en beige tinten omdat dat mooi is. Groen, omdat dat op een natuurlijke manier mooi is en daarnaast goud (bijv. prijsblokjes) omdat dat echt exclusief is.

Zo mixt u met goud >


Veel plezier en we vinden het leuk als u foto’s met ons deelt op Instagram - gebruik de hashtag #westpackdk. We willen graag zien hoe u uw displays gebruikt.

Bekijk de hele galerie met inspiratie >
Koop de nieuwe displays >

Geplaatst in: Sieradendisplays
Vond je dit artikel leuk?
0
0