Wat onze klanten zeggen over de Frankfurt doosjes

This entry was posted 27 oktober 2020
Wat onze klanten zeggen over de Frankfurt doosjes

Onze Frankfurt-doosjes zijn niet alleen populair - ze zijn ook ongelooflijkInsta Worthy. Dat wil zeggen: de doosjes zijn fotogeniek en zeer geschikt voor gebruik op Instagram etc.

Onlangs hebben we een aantal geweldige berichten op Instagram gezien met onze Frankfurt-doosjes - we hebben contact opgenomen om te horen waarom Frankfurt zo'n aan te bevelen sieradendoosje is.

Bekijk onze Frankfurt sieradendoosjes >
Bekijk onze Frankfurt ECO sieradendoosjes >

Charlotte Berry

”Na onderzoek te hebben gedaan naar het perfecte milieuvriendelijke sieradendoosje, koos ik voor Westpack omdat ze in eigen huis produceren en bedrukken (met een zeer lage minimale bestelling), wat perfect aansluit bij mijn behoeften.

De Frankfurt ECO sieradendoosjes die ik gebruik zijn prachtig - uitstekende kwaliteit en waar voor uw geld - en zijn zo dun dat ze als een grote brief kunnen worden verzonden. Ik kan Westpack niet sterk genoeg aanbevelen!”

Vind Charlotte Berry op Instagram >

Charlotte Berry

Grey Bear

Grey Bear Jewellery

”Ik ben dol op de sieradendoosjes van Westpack in Frankfurt, omdat ze de perfecte maat hebben en geschikt zijn voor postdoosjes.

Het zilver dat ik heb gekozen voor mijn logo is prachtig en deze foto doet het geen recht. Ik krijg voortdurend complimenten van mensen over de sieradendoosjes en het omkeerbare interieur ziet er geweldig uit tegen het zilver."

Vind Grey Bear Jewellery op Instagram >


Lapinkettu

“De doosjes werden veel beter dan ik had verwacht, ook al wist ik dat ze van hoge kwaliteit zouden zijn. Ik ben erg blij met het eindresultaat en geloof dat de doosjes meer waarde toevoegen aan mijn producten."

- Saana Lapinkangas

Vind Lapinkettu op Instagram >

Lapinkettu

Silver and Stone

Silver and Stone Jewellery Design

"Ik ben dol op de kwaliteit van de doosjes, de feedback van mijn klanten in beoordelingen van mijn sieraden en verpakkingen was geweldig."

- Helen Drye

Vind Silver and Stone op Instagram >

 


Zijn uw sieradendoosjes?
Insta-waardig?
Follow us on Instagram

Aarzel niet om ons te taggen in uw Instagram-berichten, wanneer u foto's van uw sieradenverpakkingen deelt. Het is altijd leuk om te zien hoe geweldig de doosjes eruit zien, als ze zijn bedrukt met een mooi logo.

Volg ons op Instagram!

@westpackdk >   #westpackdk >
Follow us on Instagram

Frankfurt: Een zeer aan te bevelen sieradendoosje

Van tijd tot tijd vragen nieuwe klanten ons: "Hoe weet ik, met zoveel opties, welk sieradendoosje het beste bij mijn merk past?"

En hoewel we niet kunnen zeggen welk doosje het isde juiste, raden we vaak een aantal series aan als uitgangspunt. Frankfurt is bijna altijd een van onze suggesties.

Waarom, vraag je?

Frankfurt (en vooral Frankfurt ECO) heeft veel voordelen. Laten we ze doornemen:

  • De doosjes zijn slechts 17 mm hoog en kunnen daarom als grote brief worden verzonden.
  • U hoeft slechts 48 doosjes te bestellen om ze gratis te laten bedrukken met uw logo.
  • De doosjes Frankfurt zijn verkrijgbaar in linnen-look.
  • De lijm, het papier en het karton die worden gebruikt bij de productie van Frankfurt ECO, zijn allemaal 100% milieuvriendelijk.
  • De doosjes worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Denemarken.
    Hierdoor wordt de CO2-uitstoot voor het transport van de doosjes tot een minimum beperkt.

Winkel Frankfurt >  Winkel Frankfurt ECO >


1.920 Frankfurt doosjes...
neemt minder ruimte in beslag dan u denkt!

Grootverpakkingen kopen kan u veel geld besparen. Maar kunt u ze ook bewaren? Bekijk hier hoeveel (of weinig) ruimte 1.920 Frankfurt verzenddoosjes innemen.


Heeft u opslagruimte?

Dan is grootverpakkingen wellicht iets voor u. Wanneer u sieradendoosjes in bulk bestelt, kunnen we ze efficiënter produceren. De levertijd is iets langer, maar u krijgt wel veel korting.

Houd het spaarvarken in de gaten

Grotere hoeveelheden kopen, staat gelijk aan hogere kortingen. Veel van onze producten kunnen in bulk worden gekocht, waardoor u veel geld kunt besparen. Bekijk onze satijnen zakjes, vloeipapier met merknaam en meer.

Meer informatie over Grootverpakkingen >

Vond je dit artikel leuk?
0
0