Luxe verpakkingen in het wit

This entry was posted 13 augustus 2019

Heeft u uw verpakkingen het liefst in lichtere kleuren? Dan hebben wij goed nieuws voor u!

Tot nu toe waren de luxe kartonnen doosjes uit de London-serie alleen verkrijgbaar in het zwart. Dit nieuwe “sandwich” doosje werd echter zo goed ontvangen door onze klanten dat we hebben besloten om te serie uit te breiden met een andere kleur. De nieuwe versie is gemaakt van mat wit karton en voorzien van een licht-glanzende kraag in het grijs. Het contrast tussen deze twee lagen versterkt het sandwich-effect bij dit doosje.

Waarom deze keuze?

Kirsten Petersen, marketingmanager, vertelt: ” Zwart is de klassieke keuze voor verpakkingen. De kleur wordt vaak als elegant en luxueus bestempeld. De laatste jaren heeft wit echter zijn opmars gemaakt en is deze kleur, zeker in combinatie met grijs. En ik snap zeker waarom! De reinheid en eenvoudigheid die deze kleuren uitstralen geven producten een bepaalde élégance. Ze stralen perfectie uit. En laat dat nou eens perfect bij sieraden passen! Daarbij komen gouden, zilveren, roségouden en geoxideerde sieraden heel goed uit op een witte insert.”Elk doosje is voorzien van een zachte afdekstof, die over uw sieraden heen valt. Dit afdekstofje biedt bescherming tegen krassen, maar geeft de doosjes ook een luxere uitstraling, waardoor het uitpakken net even leuker wordt.

Bekijk London en bestel een gratis sample >

Alles in het wit!

Met de toevoeging van de nieuwe, witte London sieradendoosjes aan ons assortiment, is het nu mogelijk om een mooi geheel aan luxe, witte kartonnen verpakkingen te bestellen.

Bestel deze look hier >

 

Bij Westpack testen we alle producten op voorhand. Daardoor kunnen we de garantie afgeven dat onze producten het natuurlijke oxidatieproces van zilver niet versnellen.

Geplaatst in: Sieradenverpakkingen
Vond je dit artikel leuk?
0
0
Mijn favorieten 0