Onze klanten vertellen: Daarom koos ik grijs!

This entry was posted 11 juni 2018


Ons grijze kartonnen doosje werd al snel na de invoering een enorm succes! Gewoon omdat de doosjes geweldig zijn.

Grijs heeft net dat beetje extra. Zwart en wit zijn natuurlijk de veilige keuze voor verpakkingen, maar grijs maakt een mooie middenweg. Een zachte, elegante kleur zonder scherpe contrasten, die uw sieraden een prachtige ondergrond geeft. Vele van onze printkeluren zien er prachtig uit op de grijze ondergrond.

Lees waarom deze vier sieradenontwerpers ervoor kozen om hun grijze doosjes ook op Instagram te laten zien.


Human Interface Jewellery

Boston sieradendoosjes met zilverkleurig logo aan de buitenzijde en een cartouche met zilveren bedrukking aan de binnenzijde. Human Interface Jewellery heeft daarnaast gekozen om ook Oslo sieradendoosjes te gebruiken voor de luxere sieraden.

Human Interface Jewellery vertelt waarom ze grijze Boston doosjes hebben gekozen:
”Ik heb de grijze doosjes gekozen als een ode aan de kleuren van software – de grijze computers waarop we urenlang aan het werk zijn.

Over het gebruik van verpakkingen op Instagram:
”Ik laat mijn doosjes alleen op Instagram zien (niet op de website) omdat ik het leuker vind als de verpakkingen een leuke verrassing zijn voor mijn klanten. Het geeft mij ook de mogelijkheid om het verhaal achter mijn merk te laten zien en de waarde hiervan te verhogen.”

Hier vindt u Human Interface Jewellery op Instagram >


You Me Berlin

Boston sieradendoosjes met een zilverkleurig logo, uit het midden geplaatst in de rechter onderzoek, om de doosjes. De plaatsing van het eenvoudige logo geeft de doosjes een totaal andere uitstraling dan wanneer het logo in het midden geplaatst zou worden.

Youp Me Berlin vertelt waarom ze grijze Boston doosjes hebben
”Ik ben voor de grijze Boston doosjes gegaan omdat ze een beetje anders dan traditionele zwarte verpakkingen zijn. De eenvoudige stijl en finish met structuur sluiten naadloos aan bij mijn merk en uitstaling. “

Over het gebruik van verpakkingen op Instagram:
“Ik gebruik graag mijn doosjes op Instagram, niet alleen om het bedrijfslogo te laten zien, maar ook omdat ze mijn klanten laten zien in welke mooie doosjes hun sieraden worden gepresenteerd.”

Hier vindt u You Me Berlin op Instagram >


Nygaard Smykker

Een goudkleurige logobedrukking midden op het deksel van de extra lage Frankfurt doosjes. Nygaard Smykker is een webshop, waarbij de sieraden per post naar de klanten worden verstuurd.

Nygaard Smykker vertelt waarom ze grijze Frankfurt doosjes hebben gekozen:
”Ik bestelde eerst zwarte doosjes met zilveren bedrukking, maar ben toch overgegaan op grijze doosjes met een gouden bedrukking omdat ik deze er meer exclusief vind uitzien. Ik vind de structuur van het papier erg mooi, het past goed bij het ongepolijste karakter van mijn sieraden.”

Over het gebruik van verpakkingen op Instagram:
”Ik gebruik de doosjes veel in mijn foto’s, omdat het de foto’s een professionele uitstraling geeft. Daarnaast weten mijn vele volgers zo ook dat hun sieraden in een mooi doosje worden geleverd. Daarnaast sluiten de doosjes naadloos aan op mijn sieraden, zodat ze de sieraden op de foto een mooie, rustige achtergrond geven.”

Hier vindt u Nygaard Smykker op Instagram >


Hannah Lundberg

Een zilverkleurige logobedrukking op het deksel van de extra lage Frankfurt doosjes. Hannah gebruikt haar verpakkingen vaak op haar Instagramprofiel, soms ook zonder deksel, voor de presentatie voor haar sieraden.

Hannah Lundberg vertelt waarom ze grijze Frankfurt doosjes hebben gekozen:
"Ik heb de grijze doosjes gekozen omdat hun eenvoud ze een elegante uitstraling geeft, die goed bij mijn sieraden past."

Over het gebruik van verpakkingen op Instagram:
"Ik laat de doosjes graag op Instagram zien om te tonen hoe mooi de doosjes zijn met mijn eigen logobedrukking. Dit is voor mij een deel van mijn marketingstrategie."

Hier vindt u Hannah Lundberg op Instagram >


Wij zien graag hoe u onze sieradendoosjes gebruikt. Deel daarom graag uw foto’s op Instagram en tag ons met @westpackdk , of gebruik #westpackdk , zodat we u kunnen volgen!


Geplaatst in: Sieradenverpakkingen
Vond je dit artikel leuk?
0
0
Mijn favorieten 0