Valentijnsuitpak & gratis Valentijnskaart

This entry was posted 14 november 2023
Valentine’s Unboxing & Free Valentine’s Card

Bent u klaar voor Valentijnsdag?

Op 14 februari is het Valentijnsdag - de dag van de liefde! Het is de favoriete dag van het jaar voor veel juweliers. Want wat zegt "I love you" als een zorgvuldig geselecteerd sieraad?

Misschien viert uw winkel of webshop al Valentijn. Misschien overweegt u het? We geven u een selectie van tips en trucs voor het creëren van op Valentijn geïnspireerde verpakkingen voor uw sieraden. Gebruik ze om de ontvanger een stralend romantische uitpakervaring te bezorgen!

Met slechts enkele middelen kunt u uw verpakking en verpakking transformeren. Hieronder geven we u zeven concrete ideeën - het is niet nodig om ze allemaal uit te voeren, maar u kunt met voordeel 2-3 dingen selecteren die u wilt introduceren om net dat beetje extra toe te voegen.

Valentine’s Unboxing & Free Valentine’s Card
Valentine’s Unboxing & Free Valentine’s Card

 

Valentine’s Unboxing & Free Valentine’s Card
Valentine’s Unboxing & Free Valentine’s Card

7 tips voor uw Valentijnsverpakkingen

 1. Romantische kleuren
  Onze roze sieradendoosjes en postdoosjes zijn het hele jaar door populair en de perfecte keuze voor prachtige Valentijnsverpakkingen.

 2. Gebruik vloeipapier
  Geen enkele uitpakervaring is compleet zonder vloeipapier! Het mooie dunne papier is perfect voor het verzenden van doosjes of draagtasjes. Het is de kers op de taart. Zie onze selectie vloeipapier >

 3. Cadeauverpakking
  Verpak de sieraden netjes in zowel mooi cadeaupapier als mooi lint. U kunt ook een geschenkdoos of geschenktasje, vloeipapier en versieringen toevoegen, zodat uw klanten het geschenk zelf kunnen inpakken.

 4. Valentijnsetiketten
  Gebruik een etiket om de dag te vieren! Plaats het op het cadeau of gebruik het om het vloeipapier in het postdoosje te sluiten - De mogelijkheden worden alleen beperkt door uw verbeeldingskracht! Bekijk onze selectie stickers >

 5. Gratis goodie
  Niets zegt "Bedankt voor uw bestelling" zoals een heerlijk stuk chocolade of een zakje snoep. Een mooi gebaar dat de ontvanger zeker zal bekoren.

 6. Voeg een Valentijnskaart toe
  Maak het uw klanten gemakkelijk om een speciale Valentijnswens te schrijven door bij elke bestelling een Valentijnskaart toe te voegen. We hebben vier gratis kaarten gemaakt die u kunt downloaden en afdrukken - vindt u later in het artikel.

 7. Druk een groet af aan de binnenkant van de postdoos
  Als u uw sieraden in postdoosjes verstuurt, waarom zou u dan geen mooie begroeting afdrukken die zichtbaar zal zijn wanneer het deksel wordt geopend? Bekijk ons assortiment postdoosjes >Gratis grafisch sjabloon: Valentijnskaart

Download en print onze gratis Valentijnskaarten hieronder en stop ze in uw verzenddoos of draagtasje wanneer u in uw winkel of online winkel verkoopt. U kunt een korte, vriendelijke groet schrijven aan uw klanten, of u kunt de kaarten leeg laten zodat uw klanten een Valentijnswens kunnen schrijven aan de ontvanger van het cadeau.

We hebben vier ontwerpen gemaakt in verschillende kleurenthema's, zodat u uw favoriet kunt kiezen en deze zelf kunt afdrukken of opsturen naar uw favoriete drukkerij. Alle bestanden bevatten een bewerkbaar veld dat u kunt gebruiken om de kaarten te personaliseren door bijvoorbeeld uw websiteadres in te voeren.

Valentine’s Unboxing & Free Valentine’s Card Wit thema: A6 (74x105 mm) - A7 (105x148 mm)
(Kan worden afgedrukt op gewoon bruin papier of gekleurd papier)

Valentine’s Unboxing & Free Valentine’s Card Roze gekleurd thema: A6 (74x105 mm) - A7 (105x148 mm)

Valentine’s Unboxing & Free Valentine’s Card Grijs thema: A6 (74x105 mm) - A7 (105x148 mm)

Valentine’s Unboxing & Free Valentine’s Card Rood thema: A6 (74x105 mm) - A7 (105x148 mm)

Dit is hoe u het doet:

Klik op het gewenste kleurenthema om het PDF-bestand te openen. Sla het bestand op uw computer op en open het in een PDF-reader (zoals Adobe Reader) - niet in Preview, als u een Mac gebruikt. Het bestand heeft bewerkbare invoervelden waar u uw websiteadres kunt toevoegen.

Sla de wijzigingen op en druk uw kaarten af - kies voor afdrukken of op ware grootte (afhankelijk van uw printer). De grafische sjabloon is gemaakt in A6- en A7-formaat, dus als u een printer heeft die deze formaten kan afdrukken, is dit een voordeel. Maar u kunt ook een liniaal en een mes gebruiken. Plaats de liniaal volgens de zwarte drukrichtlijnen en knip de kaarten op maat.

Let op: de bewerking dient op een computer te gebeuren.

Valentine’s Unboxing & Free Valentine’s Card
Valentine’s Unboxing & Free Valentine’s Card

 

Valentine’s Unboxing & Free Valentine’s Card
Valentine’s Unboxing & Free Valentine’s Card

Misschien is dit interessant?

Geplaatst in: Tips & Tricks
Vond je dit artikel leuk?
0
0