Een tweekleurige glimp van de drukkerij

This entry was posted 4 september 2023

Elke dag transformeren onze bekwame en toegewijde collega's van de drukkerij in Holstebro duizenden neutrale sieradendoosjes in gepersonaliseerde en unieke doosjes die passen bij het eigen merk van onze klanten.

Het bedrukken van logo's tilt uw verpakking naar een hoger niveau - uw logo kan zelfs de meest klassieke en eenvoudige sieradendoosjes omtoveren tot een klein kunstwerkje waardoor uw klanten u zullen herinneren. Verpakkingen hebben een veel hogere marketingwaarde dan u misschien denkt!

Creëer nog meer wow-effect met een tweekleurige logo-opdruk

In de overgrote meerderheid van de gevallen bedrukken we onze verpakkingen in één kleur. Maar wist u dat het ook mogelijk is om uw logo in twee kleuren te laten drukken? Het proces is iets tijdrovender, omdat elk doosje in twee ronden moet worden bedrukt - omdat elke kleur zijn eigen cliché vereist.

Met een tweekleurige opdruk krijgt uw logo een heel andere uitstraling, net als uw kleurkeuze! Bekijk hieronder hoe hetzelfde logo van karakter verandert, afhankelijk van de kleur van het sieradendoosje, de kleuren van de folie en of de folie mat of metallic is.

Welke opties heb ik voor het afdrukken van logo's in twee kleuren?

De methode die we gebruiken voor het afdrukken van logo's op het overgrote deel van ons assortiment, wordt foliedruk genoemd. En zoals de naam al doet vermoeden, is het een klein, dun folie dat op het oppervlak van het product wordt achtergelaten.

De techniek vereist een speciale metalen plaat met uw logo in het gewenste formaat. De plaat wordt een cliché genoemd en wordt in de drukmachine gemonteerd, die de plaat verwarmt en de folie in het oppervlak drukt.

Als u gebruik wilt maken van de optie voor logobedrukking in twee kleuren, moet u er eerst voor zorgen dat uw grafisch ontwerp aan bepaalde eisen voldoet.

Net als bij het afdrukken van logo's in één kleur, kunnen we geen schaduwen, verlopen, full-colour logo's, enz. bieden.

Wat we kunnen bieden, is om kleuren af te drukken die niet met elkaar verbonden zijn. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als uw logo een grafisch element en een tekstelement bevat zoals een bedrijfsnaam, URL of iets dergelijks. Maar het kunnen ook kleinere items zijn.

Kan worden bedrukt

De kleuren staan niet aan elkaar vast en kunnen daarom worden bedrukt

Verlopen kunnen niet worden afgedrukt.

Schaduwen kunnen niet worden afgedrukt.

Logo's in kleur kunnen niet worden bedrukt

Meer weten over tweedimensionaal logobedrukking? Neem contact op met onze verkoopafdeling >

Geplaatst in: Sieradenverpakkingen
Vond je dit artikel leuk?
0
0