Style Guide: Een make-over nodig?

This entry was posted 23 augustus 2018

De perfecte look voor uw merk complimenteert u met de juiste cadeauverpakking. Onze nieuwe collectie met cadeaupapieren voor het najaar en de kerst is nu verkrijgbaar! Neem een kijkje en laat u door ons inspireren met cadeauverpakkingen voor het komende seizoen.

1 Chic. Moderne. Niet teveel, niet te weinig.

Luxe en strakke lijnen in harmonisch blauw
Creëer een luxueus thema met het Oslo doosje in blauw en het nieuwe donkerlauwe FSC®-gecertificeerde cadeaupapier met een mooie grafische look. De strik bestaat uit zacht satijnlint en organzalint met glitter.
Het organzalint is voorzien van een ijzerdraadje, welke het lint makkelijk te vormen maakt. Maak het geheel af met een mooi donkerblauw tasje met matte coating.

Bestel de gehele look >


2 Stijlvol. Glanzend. Metallic.

Het magische moment waarop glanzend zilver wordt gecombineerd met mat grijs.
Met het grijze Boston doosje creëert u eenvoudig een stijlvol en exclusief thema. Voor de cadeauverpakking is het zilveren cadeaupapier gebruikt, waarbij hij de mooie structuur is, die verschil maakt. De strik bestaat uit parellint en mat krullint in twee kleuren; zilver en donkergrijs. Maak de look geheel af met een grijs tasje van kraft papier.

Bestel de gehele look >


3 Naturel. Milieubewust. Een vleugje goud.

Een milieuvriendelijke keuze met een vleugje goud.
De milieuvriendelijke keuze. Het Boston ECO doosje is gemaakt met FSC®-gecertificeerde materialen en bedrukt met een prachtige goudfolie. Het cadeaupapier is gemaakt van gerecycled papier dat bedrukt is met een kurk-effect en een mooi goud glimmereffect. De eenvoudige strik is gemaakt van lint geproduceerd uit banaan bladeren. Het tasje is gemaakt uit naturel onbehandeld kraft papier.

Bestel de gehele look >

Our FSC® licence number is FSC®-C112509. The mark of responsible forestry. www.fsc.org


Cadeaupapier:

Vond je dit artikel leuk?
0
0
Mijn favorieten 0