Stockholm sieradendoosjes - Nu ook verkrijgbaar in roze!

This entry was posted 14 januari 2020
Sieradendoosje van karton, kartonnen sieradendoosje, sieradendoosje met gratis logobedrukking, roze sieradendoosje met laatje, sieradendoosje met foam interieur.

Het Stockholm sieradendoosje is een verfrissend anders doosje. Nu is deze mooie sieradenverpakking ook verkrijgbaar in lichtroze.

Stockholm is meteen sinds zijn introductie in maart 2019 een populair sieradendoosje. Daarom was het voor Westpack logisch om dit doosje in een nieuwe kleur in het assortiment op te nemen. We introduceren daarom dit sieradendoosje in een prachtige zachtroze editie.

Deze nieuwe variant is, net als de overige kleuren, gemaakt uit stevig karton. Het doosje is afgewerkt met “Bukram” papier. Dit papier heeft een geweven stoftextuur, vergelijkbaar met het materiaal waarmee men vroeger boeken inbond. Het laatje is voorzien van een handig satijnen lipje in bijpassende kleur. In dit laatje vindt u een handige, zachte foam insert die, door zijn vele inkepingen, voor verschillende soorten sieraden te gebruiken is.

Versier het sieradendoosje met logobedrukking

Het sieradendoosje is natuurlijk te bedrukken met uw eigen logo, waardoor het doosje een meer persoonlijke uitstraling krijgt. Het logobedrukken is natuurlijk bij de prijs inbegrepen. Westpack biedt een groot aantal verschillende bedrukkingskleuren. Voor dit specifieke sieradendoosje raden wij u één van deze drie kleuren aan: glanzend zwart, oud roze of parelroze.


Sieradendoosje van karton, kartonnen sieradendoosje, sieradendoosje met gratis logobedrukking in glanzend zwart, roze sieradendoosje met laatje, sieradendoosje met foam interieur
Sieradendoosje van karton, kartonnen sieradendoosje, sieradendoosje met gratis logobedrukking in oud roze, roze sieradendoosje met laatje, sieradendoosje met foam interieur
Sieradendoosje van karton, kartonnen sieradendoosje, sieradendoosje met gratis logobedrukking in parelroze, roze sieradendoosje met laatje, sieradendoosje met foam interieur

Daarom kiest u voor Stockholm sieradendoosjes

Salesmanager Henrik Hansen, die heeft meegewerkt aan de totstandkoming van dit doosje, vertelt: “Met dit doosje ontvangt u simpelweg een prachtige sieradenverpakking met een moderne, aparte uitstraling. De sieradendoosjes zijn, zoals altijd, van goede kwaliteit en redelijk geprijsd.” Dit sieradendoosje is niet zomaar tot stand gekomen.

Alle sieradendoosjes van Westpack worden getest voordat ze op de markt worden gebracht. We garranderen dat onze doosjes uw zilveren sieraden niet zwart laten worden (aanloop). Dat geldt uiteraard ook voor dit nieuwe Stockholm sieradendoosje.

Lees meer om het Stockholm sieradendoosje en de totstandkoming van deze serie >
Alles wat u moet weten over aanloop vindt u hier >


GRATIS SAMPLE

Vanaf een scherm is het soms moeilijk te beoordelen of een sieradendoosje bij uw juwelen past. Daarom kunt u bij Westpack GRATIS samples bestellen, zodat u de doosjes kunt uitproberen met uw sieraden.

Bekijk alle modellen en bestel uw gratis sample >
Zo gemakkelijk wisselt u van verpakking >
Alles wat u moet weten over logobedrukking >

Stockholm is verkrijgbaar in vier kleuren en drie modellen. Alle doosjes worden getest tegen aanloop en kunnen geleverd worden met een logobedrukking in een kleur naar keuze.


Geplaatst in: Sieradenverpakkingen
Vond je dit artikel leuk?
0
0
Mijn favorieten 0