Stockholm

This entry was posted 12 maart 2019

Kartonnen doosjes kunnen alles. Je weet het - en dat weten we. Met Stockholm heeft Westpack een gloednieuw doostype ontworpen: de luciferdoos met uitneembare lade.

Verkoopmanager Henrik Hansen staat met drie juwelendoosjes voor zijn neus: "I'm Stockholm" staat in het goud op de doosjes bedrukt. Hij begint te vertellen: "Stockholm is eigenlijk ontstaan op basis van verschillende klantvragen . Eén klant stuurde ons zelfs een luciferdoosje en ik was enthousiast over het idee, maar niet over de kwaliteit; we kunnen het zelf beter doen. "

Design en functionaliteit

Zo gezegd, zo gedaan. Henrik stelde zijn ontwerpteam aan het werk en Stockholm begon rustig vorm te krijgen: "Het is een interessant, maar ook veeleisend proces om sieradendozen helemaal opnieuw te ontwikkelen. Design en functionaliteit zijn belangrijk naast de wensen en behoeften van onze klanten. Henrik vervolgt: "Qua ontwerp wilden we een juwelendoos creëren met uittreklade van hoge kwaliteit met een moderne uitstraling en duidelijke lijnen naar onze huidige sieradendozen. Functioneel moet het gemakkelijk zijn om mee te werken en mooi met logoprint. Ik denk dat het ons gelukt is. "


Wist je dat...
... Zweden is de grootste fabrikant van lucifers. Daarom is dit doosje vernoemd naar de stad Stockholm.


Nieuwe features

Maar waarom zou u Stockholm kiezen? Henrik laat zijn hand over het oppervlak glijden en trekt de kleine la uit. Hij twijfelt er niet aan: "Je krijgt een mooie en iets andere juwelendoos van goede kwaliteit in modern design tegen een goede prijs."

Henrik zegt: "Laten we beginnen met de structuur. Het heet Buckram en is eigenlijk een geweven stof die op het papier wordt geïmiteerd. Het geeft de doos een moderne en unieke uitstraling en is ook geschikt voor het afdrukken van logo's. "Zowel de binnenste als de buitenste doos zijn bedekt met deze structuur, dus de doos heeft een uniform uiterlijk, ongeacht of deze open of gesloten is.

En dan omzeilen we de constructie niet. Henrik zegt: "Stockholm is een doosje met afneembare lade en ik moet toegeven dat het leuk was om te breken met de traditionele vormen van lift-off doosjes en doosjes met scharnieren. Het luciferdoosje is modern en geschikt voor de overgrote meerderheid van de sieraden.¨


Vertrouwdheid

Hoewel er veel nieuw is, zijn er ook verschillende bekende functies in Stockholm, zegt Henrik: "De maten van Stockholm liggen dicht bij de maten die we al kennen van onze andere kartonnen doosjes, net zoals de insnedes van het foam. Het kan gepersonaliseerd worden met een logo aan de buitenzijde.¨

Nieuwe kleur: nude

Stockholm komt in zwart, grijs en naakt. Henrik vertelt: "Zwart is een klassieker, hgrijs is zeer populair. En de nude? Ja, het is ook heel populair! Toen we onze luxe tasjes Nude lanceerden, zagen we dat we qua kleurentrends met Nude de juiste kleur hebben. Dus we zouden natuurlijk een doos in deze nuance moeten hebben - en het werd de Stockholm ".

Vergeet niet dat u een gratis monster online kunt bestellen.

> Bekijk ons assortiment en bestel een gratis sample
> Zo eenvoudig is het om van sieradendoosje te veranderen.

Vond je dit artikel leuk?
0
0