Klassieker in een nieuw jasje

This entry was posted 25 september 2018

Het Plano 1000 doosje maakt al sinds 1982 deel uit van ons assortiment. Nu verkrijgbaar in een nieuwe kleur: Mat naturel.

Kirsten Dahl, marketingsmanager bij Westpack, is een van de personen achter het idee van de naturelkleurige variant van het vouwdoosje. Zij vertelt: ”Onze klanten zijn gek op de Eco look – en dat zijn wij natuurlijk ook! Het was dan ook een logische keuze om uit te zoeken wat de mogelijkheid was om het Plano 1000 doosje te produceren in juist deze kleur.

Gewoonweg geniaal!

We nemen een terugblik naar vroeger, want hoe kan het dat een doosje na 36 jaar nog steeds geniaal is? Kirsten weet waarom: ”De Plano 1000 heeft een eenvoudig en klassiek design, die velen aanspreekt en jaren mee gaat.” En dan het praktische gedeelte: “ In de Plano 1000 serie bevinden zich ook andere maten dan het klassieke sieradendoosje bijvoorbeeld de wat grotere voor bestek. Daarnaast is het doosje goedkoop, waardoor het een logisch supplement is voor de wat goedkopere sieraden van de juwelier. Als laatste neemt het doosje, doordat het ongevouwen wordt geleverd, niet veel ruimte in beslag.

ECO of niet

De kleur van de nieuwe Plano 1000 is dezelfde als die van de populaire Frankfurt Eco en Boston Eco doosjes en toch heet het nieuwe vouwdoosje niet Plano Eco. Kirsten begrijpt de verwarring: “ Het zit namelijk zo: Er is sprake van milieuvriendelijk papier en productie in Denemarken – precies net als met de Frankfurt Eco en Boston Eco.”

Er is een reden dat het milieuvriendelijke aspect niet direct zichtbaar is in de naam van het doosje: ”De prijs. Onze Plano 1000 heeft een goede lage prijs. Een Eco logo zou het doosje duurder maken en dat vonden wij, ondanks de toegevoegde van Eco, niet passend bij dit doosje.

Doe het nu zelf – zo gemakkelijk is het

Plano 1000 is een vouwdoosje. Dit houdt in dat u deze zelf dient te vouwen om een doosje te vormen. Maar wees gerust: De Plano 1000 is makkelijk te vouwen. Er zijn duidelijke vouwlijnen en wanneer u het een paar keer gedaan heeft gaat het bijna vanzelf.

Video: zo snel gaat het

Kirsten laat hier zien hoe makkelijk het is:

 

Plano 1000 wordt standaard zonder logobedrukking geleverd, maar deze kunnen uiteraard voor u bedrukt worden. Maak een keuze uit zwarte logo bedrukking voor een moderne look, blinddruk zonder folie voor de natuurlijke look of metallic goud of rosé kleurig gewoonweg omdat het mooi en elegant is.

De Plano 1000 is verkrijgbaar in 4 kleuren: mat zwart, semi-glanzend wit, mat wit (ook nieuw) en mat natuur.

Bekijk Plano 1000 en bestel een gratis sample:

Geplaatst in: ECO, Sieradenverpakkingen
Vond je dit artikel leuk?
0
0
Mijn favorieten 0