Verkoop sieraden online

This entry was posted 19 maart 2019

Klanten kopen meer en meer producten via het internet. SIeraden zijn hier geen uitzondering op. Zeker wanneer het over online verkoop gaat, is het belangrijk dat u de juiste verpakkingen gebruikt. We laten u graag een aantal ideeën zien.

Sieraden worden vaak niet zomaar gekocht; meestal is er een speciale gelegenheid aan verbonden. Vele klanten willen daarom ook graag de producten "in het echt" zien, voordat ze tot koop overgaan. Hierbij vertrouwen de klanten op uw expertise en advies, zodat ze het perfecte sieraad kunnen uitzoeken. Veel juweliers zullen echter ook herkennen dat de uiteindelijke aankoop vervolgens via het internet wordt geplaatst.

Wanneer u, als winkelier, zorgt dat u een goedwerkende website hebt, kunt u de klanten het beste van twee werelden bieden. Nodig uw klanten uit om in uw winkel langs te komen, waar ze advies en hulp kunnen krijgen bij het uitzoeken van hun sieraden. Zorg daarnaast ook dat u een website hebt, waarbij u de klanten een online etalage biedt, waar de klanten uw producten gemakkelijk kunnen vinden en bestellen, ook buiten de openingstijden van uw winkel.

Kies uw verpakkingen met zorg

We hebben het al vaak gezegd: de verpakking doet er toe. Dit geldt niet alleen voor de sieradendoosjes die u in uw winkel gebruikt. Zeker voor de online verkoop is het nodig om een stevig doosje te gebruiken, zodat uw sieraden veilig en onbeschadigd aankomen bij uw klanten.

Omdat u het bij de online verkoop (doorgaans) zonder persoonlijk contact met de klant moet stellen, is het ook belangrijk een doosje te gebruiken die een goede eerste indruk afgeeft en dat bij uw merk of winkel past.

Daarnaast wilt u natuurlijk ook geen vermogen aan portokosten betalen. Onze verzenddoosjes bieden u alle voordelen van een sieradendoosje, maar zijn platter en lichter dan gewone sieradendoosjes, waardoor u ze per briefpost kunt versturen.


Verzendoosjes

Gebruik een sieradendoosje in plaats van een saai knijpzakje. Dit geeft u meer zekerheid dat uw producten onbeschadigd aankomen, maar geven ook een beetje extra jeu aan het product. Een sieraad toont toch luxer wanneer het in een mooi doosje is verpakt, waardoor het sieraad in waarde stijgt.

Westpack biedt u deze verzendoosjes.

Amsterdam

"Amsterdam sieradendoosjes zijn slechts 20 mm hoog en zijn extra stevig, omdat de deksel helemaal over de bodem heen valt. De slimme insert kan gebruikt worden met een handig satijnen lintje (apart verkrijgbaar), waarmee u bijvoorbeeld ringen of armringen kunt vastzetten, zodat ze niet door het doosje gaan schuiven. Elk doosje is voorzien van een in zachte foam insert, waarin vele inkepingen zijn gemaakt, zodat u de doosjes voor zeer veel verschillende soorten sieraden kunt gebruiken."

· Bekijk Amsterdam sieradendoosjes

Frankfurt

Frankfurt is een andere serie verzenddoosjes. De doosjes in deze serie zijn extra laag (slechts 17 mm), waardoor ze ook geschikt zijn voor postverzendingen in bijvoorbeeld Duitsland en Noorwegen.De doosjes zijn gevormd als klassieke sieradendoosjes en zijn voorzien van een zacht foam van 7 mm dik, met vele verschillende inkepingen voor al uw sieraden.

Frankfurt sieradendoosjes zijn ontworpen met onze bestseller Boston in het achterhoofd. We hebben dezelfde materialen gebruikt en dezelfde stijl aangehouden. Dit betekent dat u deze twee series goed kunt combineren. Gebruik bijvoorbeeld Boston in uw winkel en gebruik de bijbehorende Frankfurt doosjes voor uw webshop.

· Bekijk Frankfurt sieradendoosjes

Frankfurt ECO

We hebben onze Frankfurt serie uitgebreid met een milieuvriendelijke, FSC®-gecertificeerde versie. ave expanded our Frankfurt series with an eco-friendly, De lijm, het papier en het karton gebruikt voor de productie van deze doosjes, zijn allemaal milieuvriendelijk.

De doosjes worden in onze eigen fabriek in Holstebro, Denemarken gemaakt. Elk doosje is voorzien van een FSC®-certificaat en heeft het ECO-logo aan de onderzijde van het doosje, zodat u ook aan uw klanten kunt laten zien dat u een milieuvriendelijk doosje gebruikt.

· Bekijk Frankfurt ECO sieradendoosjes


Wist u dat....
alle onze verzenddoosjes geproduceerd worden in onze eigen fabriek in Holstebro, Denemarken? Dit helpt aan het verminderen van de CO2 uitstoot, doordat we de doosjes niet eerst vanuit de andere kant van de wereld hoeven te verzenden voordat ze naar u verzonden kunnen worden.


Geschenkverpakking voor de webshop

Sieradenzakjes

Mocht u toch liever geen doosjes willen gebruiken, maar u wilt toch een verpakking die iets meer uitstraalt dan een transparant knijpzakje, kunt u bijvoorbeeld ook onze sieradenzakjes gebruiken De zakjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze nieuwe Fairtrade sieradenzakjes van ecologish katoen.

· Bekijk alle sieradenzakjesCadeautjes inpakken

Het is helemaal niet lastig om doosjes bedoeld voor verzending toch mooi in te pakken. U kunt geen grote, volumineuze strikken gebruiken natuurlijk, maar er zijn ook mooie alternatieven te vinden.

· Vind hier inspiratie voor uw webshopverpakking

Pak uw doosjes in met een mooi papiertje en voorzie ze bijvoorbeeld van een strik in zacht satijnlint. Satijnlint is bijzonder geschikt voor verzenddoosjes, omdat het gemakkelijk te gebruiken is en niet snel kreukelt.

· Bekijk het cadeaupapier van dit seizoen
· Bekijk satijnlint
· Bekijk luxe linten

In plaats van de cadeautjes in te pakken, kunt u uw klanten natuurlijk ook een cadeaudoosje laten bestellen. Vouwdoosjes zijn hier bijzonder geschikt voor, omdat u deze ongevouwen kunt versturen. Houdt er hierbij rekening mee dat er genoeg plaats is in de bubbel envelop voor het gevouwen doosje.

· Bekijk alle cadeaudoosjes
· Bekijk alle cadeauzakjes

Een beetje extra bescherming tijdens transport.

Zorg voor extra bescherming van uw sieradendoosjes en gebruik zijdevloeipapier. Kies uit onze standaardkleuren, of ons nieuwe, luxe zijdevloeipapier met parelglans of glitters. Verstuurd u een doosje met zijdevloeipapier, denk er daan de klant aan te geven het zijdevloeipapier te hergebruiken wanneer het cadeau doorgegeven wordt.

· Bekijk zijdevloepapier
· Bekijk Vloeipapier chloor en zuurvrij
· Bekijk zijdevloeipapier met logobedrukking

Verzending

Wanneer uw mooie sieraden klaar zijn om verzonden te worden, heeft u natuurlijk een bubbeltjesenvelop nodig. Gebruik een klassieke envelop met bubbeltjesvoering in de juiste maat, of kies voor een verzendddoos, waarbij u de mogelijkheid heeft uw logo of een persoonlijke boodschap in het deksel te bedrukken.

· Alles voor de verzending van sieraden.

Ons FSC® licentienummer is FSC®C112509. Het keurmerk voor verantwoord bosbeheer. www.fsc.org.

Vond je dit artikel leuk?
0
0
Mijn favorieten 0