Presenteer op hout

This entry was posted 3 april 2019

Donker hout is op dit moment een van de grootste woontrends. Nu maken we het u eenvoudig om deze trend ook voor het presenteren van uw sieraden te gebruiken.

U kent vast onze displays van hout. We hebben een lijn met witte of zwarte displays, gemaakt van hoogglans gelakt hout. Het hout heeft een glanzend laagje vernis gekregen, terwijl u aan de zwaarte en het ontwerp kunt zien dat het gaat om een product van hout. Het zijn mooie displays, maar met onze nieuwe collectie displays willen we het hout nog meer naar voren laten komen.

Zo mooi is dat! Doe inspiratie op hoe u de nieuwe displays gebruikt >

De exclusieve trends van nu

Verkoopmanager Henrik Hansen vertelt: “De meubel- en woontrends van nu leggen de nadruk op donkere houtsoorten en aardetinten. Donker hout is klassiek, maar op dit moment ook erg modern - en displays van donker hout stralen een gevoel van exclusiviteit uit.”

Daarom was hij ook enthousiast toen zijn ontwerpteam het eerste prototype van de nieuwe lijn met houten displays liet zien: “De eerste samples toonden een aantal van onze bekende modellen displays in een mooie, bruine houtsoort, waarbij de tekening en nerf van het hout duidelijk te zien zijn. Ze waren bijzonder mooi en exclusief en pasten prima in ons assortiment.”Fantastisch essenhout

Juist de duidelijke tekening en nerf zijn belangrijke elementen. Uit allerlei soorten hout is gekozen voor essen. Essen is namelijk een harde houtsoort met een duidelijke tekening, twee belangrijke eigenschappen voor materiaal waarmee je iets presenteert.

Henrik legt nader uit: “Het is belangrijk dat je kunt zien dat er hier sprake is van echt hout, met de tekening die organisch materiaal heeft. Het hout wordt afgewerkt met beits om het een donkerdere en exclusievere look te geven en zodat de verschillende displays bijna dezelfde kleur hebben. De beits wordt vier keer aangebracht om elk display de juiste look te geven.”

Zoals met al ons presentatiemateriaal zijn deze displays getest. Het onderhoud is hetzelfde als van de andere displays: stof ze af met een droog doekje of wrijf erover met een in water gedoopt en goed uitgewrongen doekje.

Ruimte voor verschil

We moeten eerlijk zijn. U vindt geen twee display-onderdelen die helemaal hetzelfde zijn. Elk display is uniek. Er is sprake van levend materiaal dat op maat is gezaagd, en daarna geschuurd en bewerkt, zodat de vorm en het oppervlak kwaliteit en luxe uitstralen. Elk onderdeel heeft zijn eigen tekening en structuur. Wij zijn persoonlijk van mening dat het erg mooi en exclusief is.

Wilt u een display-set waarvan alle onderdelen hetzelfde zijn, dan raden we u aan om hoogglans gelakte houten displays te kopen.

De nieuwe houten displays zijn verkrijgbaar in de populairste modellen uit onze hoogglans-lijn

Bekijk alle houten displays

Geplaatst in: Sieradendisplays
Vond je dit artikel leuk?
0
0