Amsterdam verhuisd naar Denemarken

This entry was posted 27 november 2018

Amsterdam is populair; het doosje is veelgevraagd voor een steeds grotere behoefte bij onze klanten: webshopdoosjes!

Vier jaar na de lancering van ons verzenddoosje is het toch echt tijd voor een kleine metamorfose. Aan de kwaliteit en de hoogte 20 mm hebben we niets veranderd. Maar de productie van het doosje is verhuisd naar Denemarken en dat heeft ons de mogelijkheid gegeven om het doosje nog cooler te maken.

Sales manager Henrik Hansen vertelt: "Wij hebben besloten het productieproces van de Amsterdam terug naar Denemarken te verplaatsen, dat betekendt dus dat we de serie nu in onze eigen fabriek in Holstebro maken. Hierdoor hadden we ook de mogelijkheid om wat te veranderen in het design, waardoor het doosje er nu moderner uit ziet, zonder de functionaliteit in gevaar te brengen.

Nog scherper

De grootste verandering is de greep op de zijkant van het doosje, wat eerder een half rondje was heeft nu wat strakkere lijnen gekregen. Het doosje ziet er gewoon wat strakker uit - ook qua prijs: "Doordat we ons productieproces konden optimeren, hebben we ook wat besparingen kunnen vinden en hier profiteren onze klanten uiteraard ook van d.m.v. een lagere prijs." verteld Henrik, die ook toegeeft dat er nog een verandering is.

Geen satijn meer

Eerder was het zo dat er een satijnen lintje in het doosje lag voor het vastzetten van de sieraden. Henrik vertelt dat deze nu is verwijderd: "Wij kwamen er namelijk achter dat vele van onze klanten deze mogelijkheid niet gebruikte en besloten daarom dat het niks extra's toevoegde - het lintje wordt nu dan ook apart verkocht voor de klanten die deze nog wel graag wensen te gebruiken.

Iedereen houdt van grijs

Naast de veranderingen in het design, hebben we ook een nieuwe kleur toegevoegd. De Amsterdam is nu ook verkrijgbaar in het grijs.

"Grijze sieradendoosjes zijn ontzettend populair en daarom lag het voor de hand om een grijze variant toe te voegen aan de Amsterdam serie," zegt Henrik. "Wij hebben er voor gekozen om dezelfde kleur grijs, wit en zwart te gebruiken als die in onze Boston en Frankfurt serie, enkel zonder structuur. U kunt het Amsterdam doosje dan ook nog steeds herkennen aan zijn matte, glade oppervlakte."

Het Amsterdam doosje is uiteraard gestest tegen aanloop en u kunt via onze webshop altijd een gratis sample bestellen; klik op het doosje dat u graag wilt zien en kies voor het cadeau icoontje

Amsterdam >

Vond je dit artikel leuk?
0
0