LOX - het perfecte achterkantje

This entry was posted 28 januari 2018

LOX zijn extra veilige achterkantjes voor oorstekers, perfect voor de wederverkoop. LOX slotjes zorgen ervoor dat u uw oorbellen niet gemakkelijk verliest.

De uitvinder van LOX is een ingenieur genaamt Gary Bryan. Hij kreeg het idee voor LOX toen zijn vrouw een oorbel verloor op hun grindpad, die ze daarna niet meer terug konden vinden tussen alle kleine steentjes. Dit zette Gary aan het denken.

Hoeveel oorbellen zouden er wel niet worden verloren omdat het achterkantje er af is gevallen? Er moest toch een betere oplossing zijn, dacht Gary. Hij ging op zoek naar een bestaand product, maar kon geen geschikt product vinden. Daarna heeft hij het heft in eigen hand genomen.

In zijn werkplaats heeft hij verschillende prototypes ontwikkeld. Drie jaar later waren de eerste LOX slotjes klaar.

De functionaliteit is natuurlijk belangrijk, maar ook de materialen zijn belangrijk geweest voor Gary. Daarom zijn de roestvrijstalen delen nikkelvrij en is het plastic gedeelte, dat het enige deel van het product is dat in contact komt met de huid, biocompatibel en hypoallergeen.

Zie hoe LOX werken

LOX is een innovatief product voor de wederverkoop, perfect voor juweliers. De handige slotjes zijn verkrijgbaar in zilver- en goudkleurige uitgave en worden set van 12 pakken verkocht. Elk pak bevat twee paar LOX.

Geplaatst in: Tips & Tricks
Vond je dit artikel leuk?
0
0
Mijn favorieten 0