London 2.0

This entry was posted 19 september 2018

Het is alweer bijna een jaar geleden, dat wij trots, onze nieuwe London serie presenteerde - ons eerste kartonnendoojse in de luxe catagorie. Nu heeft het doosje een kleine upgrade gehad.

De upgrade is zichtbaar en niettemin ook voelbaar. Het mooie doosje in stijlvol zwarte nuances heeft namelijk een bekleding gekregen. Het doosje in "sandwichstijl" is nog steeds gemaakt van karton, echter heeft het klassieke matte papier plaatsgemaakt voor een nog zwarter soft touch papier.

Waarom eigenlijk?

Henrik Hansen, sales manager, verteldt: " Wij zijn erg tevreden met het London doosje en deze tevredenheid vinden we terug bij onze klanten. Echter vinden wij dat het London doosje meer potentieel heeft en daarom hebben wij ervoor gekozen deze een upgrade te geven met nieuw materiaal.

Geen vette vingers

De keuze voor soft-touch was geen toeval. "Materiaalkeuze is nooit toeval bij Westpack."

Henrik legt uit: "Wij hebben een team designers en vakmensen, die het hele process mee lopen. Bij de London 2.0 vielen we voor het zachte oppervlakte in hoge kwaliteit en het feit dat je op de soft-touch oppervlakte geen vette fingers ziet. Ook waren we blij voor de diepere kleur zwart en de mogelijkheid om het doosje nog strakkere hoeken te geven.

De naam blijft hetzelfde Ook al heeft het doosje een ander oppervlakte, de look en de kwaliteit die u gewend bent van het London doosje met afdekstof zijn als die van het originele doosje. Het originele doosje zal uit het assortiment gaan.

Vond je dit artikel leuk?
0
0