Transparante naamstickers

This entry was posted 1 december 2017
westpack-christmas

Nieuw! Transparante naamstickers, uit onze fabriek in Denemarken. De transparante etiketjes passen bij vrijwel elk cadeaupapier of doosje, waardoor ze veelzijdig in gebruik zijn.

“Zoals ik het zie, zou er in alle winkels een rolletje naamstickers bij de kassa moeten liggen” zegt Louise, verkoopmedewerker bij Westpack, “Etiketjes met logobedrukking zijn namelijk perfect geschikt om voor uw merk of winkel reclame te maken, bijvoorbeeld wanneer u geen bedrukte doosjes meer hebt, een papieren zakje wilt dichtplakken, of een cadeautje van een naamstickertje wilt voorzien.”

“We hebben ons assortiment nu ook uitgebreid met transparante stickertjes”, gaat Louise verder, “die geproduceerd en bedrukt worden in onze eigen fabriek in Denemarken”. Deze labels worden op rol verkocht, met 1,000 stuks per rol, bedrukt in een kleur naar keuze. “We gebruiken hetzelfde folie voor bedrukking van de stickers als voor de bedrukking van uw sieradendoosjes, wat zorgt dat al uw bedrukte producten een zekere eenheid uitstralen” legt Louise uit.

De etiketjes zijn verkrijgbaar in vijf klassieke kleuren: goud, zilver, wit, zwart en transparant. U kunt kiezen uit meer dan negentien verschillende vormen en maten, die in bijna alle beschikbare bedrukkingskleuren van uw logo voorzien kunnen worden.

Bekijk alle etiketjes >


Geplaatst in: Tips & Tricks
Vond je dit artikel leuk?
0
0