Lichtgewicht sieradentableaus

This entry was posted 7 mei 2019

Onze lichtgewicht sieradentableaus zijn perfect geschikt om uw sieradencollectie op eenvoudige manier te transporteren.

Deze extra lichte tableaus zijn verkrijgbaar in verschillende maten. U kunt kiezen uit 3 verschillende breedtes en 4 verschillende hoogtes. De interieurs zijn in hoge mate uitwisselbaar, waardoor u gemakkelijk een buitenbakje van een andere inhoud kunt voorzien. Dit is handig wanneer u, bijvoorbeeld, een ander deel van uw collectie wilt meenemen. Het betekent ook dat u de losse onderdelen kunt vervangen, zonder dat u direct een heel nieuw tableau te moeten aanschaffen, bijvoorbeeld wanneer een onderdeel beschadigd of versleten is geraakt, of er vlekken in zitten die er niet meer uit willen

Handige opberging in stijlvol design

Deze tableaus zijn ideaal voor vertegenwoordigers, omdat ze veel ruimte bieden aan vele verschillende soorten sieraden. U kunt de tableaus meenemen wanneer u op klantenbezoek bent, of wanneer u aan een beurs meedoet en uw hele collectie wilt tonen.

Maar ook “gewoon” voor in de winkel zijn deze tableaus prima te gebruiken. De moderne, strakke lijnen van de tableaus en de vele, veelzijdige interieurs maken de tableaus perfect geschikt als presentatiebakken voor in de toonbank. Daarnaast bieden ze u een handige opbergmogelijkheid, die u zo in de kluis zet.

Wanneer u de tableaus omdraait ziet u dat elke tableau van een 2mm dikke laag EVA-foam voorzien is. Deze laag zorgt ervoor dat u de tableaus stabiel kunt stapelen en zorgt ervoor dat de tableaus geen krassen maken op uw toonbank of, wanneer de tableaus gestapeld zijn, op de sieraden in de laag er onder.

De partitie en kussentjes worden in Denemarken geproduceerd. De tableaus worden op bestelling, met de hand samengesteld. Bestel online en we versturen uw tableaus binnen slechts vijf werkdagen!

Bekijk alle lichtgewicht tableaus >

Eenvoudig mee te nemen

We verkopen uiteraard ook koffers voor deze tableaus. Ook deze koffers zijn extra licht en gemakkelijk te gebruiken. De voorkant van de koffer kan openklappen, waardoor u gemakkelijk bij de inhoud kunt komen. De koffers hebben daarnaast geen sleuven in de zijkant, wat u meer vrijheid geeft bij het inrichten van uw koffer. U kunt immers alle tableaus in de verschillende maten stapelen en de inhoud van uw koffer zo, al naar gelang aanpassen.

Aantal tableaus per koffer

Qua breedte bieden de reiskoffers ruimte aan één groot, twee medium of drie kleine tableau(s) per laag. Omdat de tableaus verschillende hoogtes hebben, is het moeilijk een inschatting te geven van het totale aantal tableaus dat u in de koffer kwijt kunt.

We kunnen u wel een indicatie geven van hoeveel tableaus u in de koffer kwijt kunt, in de hypothetische situatie dat al uw tableaus dezelfde hoogte hebben.

Voor de grote koffer en de rolkoffer:

  Hoogte 3 (32 mm) Hoogte 2 (28 mm) Hoogte 1 (18 mm)
Groot tableau 11 13 20
Medium tableau 22 26 40
Klein tableau 33 29 60

 

De kleine koffer is lager, waardoor u minder tableaus kwijt kunt

  Hoogte 3 (32 mm) Hoogte 2 (28 mm) Hoogte 1 (18 mm)
Groot tableau 7 8 13
Medium tableau 14 16 26
Klein tableau 21 24 29

Bekijk alle koffers voor sieradentableaus

Geplaatst in: Sieradendisplays
Vond je dit artikel leuk?
0
0