Als de cadeutjes verstuurd moeten worden

This entry was posted 9 november 2018

Hoe wilt u dat uw cadeautjes ontvangen worden? De keuze is aan u!

Het zou mooi zijn als uw mooie verpakkingen in perfecte staat aankomen bij uw klanten. Wanneer u een cadeautje in de winkel aan een klant meegeeft, kunt u vrijwel zeker zijn dat dit gebeurt. Echter, wanneer uw cadeautje verzonden moet worden, is dit niet altijd het geval.

Kwaliteit aan de binnen- en buitenkant

Uw sieraden moeten op mooie wijze gepresenteerd worden aan de ontvanger. Uw sieraden moeten natuurlijk door de verpakking beschermd worden, maar het sieraad moet in deze verpakking ook mooi getoond worden. Kies een doosje dat er tegen kan om per post te worden verstuurd. Deze doosjes zijn extra stevig en extra laag, waardoor u ze vaak zelfs per briefpost kunt versturen. De doosjes worden gratis met uw logo bedrukt, zodat uw klant gemakkelijk kan zien waar het mooie sieraad vandaan komt.

Verzenddoosjes bekijken >

Een plat cadeautje

Bied uw klanten aan het cadeautje ingepakt te laten versturen. Dit geeft het cadeautje net iets meer jeu en zorgt ervoor dat u zich, met een mooie cadeauverpakking, van de anderen kunt onderscheiden. Want zeg nou zelf, een cadeautje mooi ingepakt ontvangen is toch een stuk leuker dan het ontvangen van een sieraad in een knijpzakje. Mocht u de cadeautjes niet zelf willen inpakken, kunt u uw klanten ook cadeauzakjes of doosjes, lintjes of decoratiemateriaal laten bijbestellen.

Lees onze tips voor het mooi inpakken van cadeautjes die per post moeten worden verzonden.

Cadeautjes maken >

Vond je dit artikel leuk?
0
0
Mijn favorieten 0