Kerst in uw etalage

This entry was posted 16 oktober 2018

Creëer een kerststemming in uw etalage met enkele attributen. Hout, kerststerretjes, en zachte display kussentjes. Zo bent u verzekerd van een goede start met uw kerst etalage.

Het klinkt niet zo moeilijk – en dat is het ook niet. Met de juiste displays is het heel makkelijk een nieuwe look te creëren die past bij het seizoen en de feestdagen.

Vind inspiratie in “Koop de gehele look” >

Natuur thema in uw kerst etalage

Natuur thema is nog steeds een hit! En zo gemakkelijk te gebruiken in uw winkel. Neem nou bijvoorbeeld hout, de warmte die dit levende materiaal toevoegt aan uw display maakt het zo makkelijk om mee te decoreren. Hout brengt stemming, natuur en leven in uw etalage.

Combineer uw elegante sieraden door een contrast te maken van rauwe en natuurlijke materialen in uw opstelling.Maar hoe dan?

Wil u graag meer uit de natuur gebruiken in uw etalage? Een rondje in het bos is altijd een goed idee. Houdt er echter rekening mee dat deze mooie decoratie soms ook vocht en kleine diertjes met zich mee kan brengen Om dit te voorkomen geven wij u graag enkele tips:

TIP! Laat het drogen
Zoekt u zelf naar hout of takken uit de natuur voor uw display? Houdt er dan rekening mee dat u deze goed en lang moet laten uitdrogen, voor deze bruikbaar zijn voor in uw etalage.


TIP! Kunst groen
Kunst planten en takken worden steeds meer gebruikt in de etalage. De kwaliteit is tegenwoordig zo hoog dat het net echt lijkt, plus u voorkomt tijdens de kerstdagen dat u vallende dennennaalden moet ruimen.

 

Eenvoudig of All in?

Licht, donker, eenkleuring of in contrasten? Er zijn verschillende manieren om de aandacht te trekken. Een eenvoudig eenkleurige display opstelling zorgen voor meer focus op uw sieraden, terwijl een kleurrijke opstelling juist werkt om aandacht te trekken voor het geheel.

Denk erover welk verhaal u wilt vertellen met uw display en welke signalen u wilt sturen aan uw klanten.

Bekijk onze opties >TIP! Gebruik ingepakte cadeautjes
Uw kerstverpakking als decoratie op de achtergrond voegt enkel toe aan de echte kerststemming.


Kies uw display

Nappa: Elegante sieradendisplays van kunstleder in hoog kwaliteit. Geschikt voor alle soorten sieraden en én perfecte basis voor een klassieke opstelling in uw etalage. Bekijk alle varianten >

Hoogglans hout: Onze hoogglans houten dispays zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Een modern en strakke look die uw sieraden zal complimenteren. Bekijk alle varianten >

Akryl: Onze transparante displays zijn een klassieker, die heel goed combineren met onze overige displays. Het doorzichtige display geeft een unieke look en meer diepte aan uw etalage. Bekijk alle varianten >


TIP! Voorkom aanslag
Plaats uw sieraden direct op de display - niet op de decoratie. Alle displays van Westpack zijn speciaal getest tegen het veroorzaken van aanslag op sieraden.


Gehele look kopen?

Wij hebben het creëren van uw etalage een stukje makkelijker gemaakt voor u. Op de pagina ”Koop de gehele look” hebben we alle displays die wij gebruikt hebben verzameld, zodat u snel een overzicht heeft en enkele delen of de gehele look in een keer kunt bestellen.

Vind inspiratie in “Koop de gehele look”>

 

Vond je dit artikel leuk?
0
0
Mijn favorieten 0