Handleiding: Zo vouwt u de milieuvriendelijke inserts

This entry was posted 14 februari 2020

Kan een foam kussentje worden vervangen door een stukje karton?! Het klinkt misschien te goed om waar te zijn, maar het klopt wel! We lanceren een geüpdate versie van onze milieuvriendelijke Boston ECO sieradendoosjes, nu met een milieuvriendelijk interieur gemaakt van FSC®-gecertificeerd karton.

Wanneer u uw eerste bestelling van deze doosjes ontvangt zult u ongetwijfeld zien dat de inserts (nog) niet in de doosjes zitten. U zult namelijk snel leren dat het lastig (lees: vrijwel onmogelijk) is om uw sieraden in de insert te krijgen wanneer deze al in het doosje is geplaatst. Breng uw sieraden dus graag aan op de insert vóórdat u deze in het sieradendoosje plaatst. We hebben handleiding voor u gemaakt.

  1. Het karton heeft aan één zijde een velourslaagje. Leghet kartonnetje plat op uw werkbank of tafel, met de velourszijde naar beneden. (Zorg dat het oppervlak schoon is; de inserts trekken stof en pluisjes aan)
  2. Op de achterkant kunt u duidelijk de vouwlijnen zijn, waarlangs u de zijkanten kunt vouwen. Buig alle zijkanten naar beneden. Vouw het flapje aan de bovenste rand van het inlegje omhoog.
  3. Draai de inleg om, zodat de velourslaag naar boven wijst. Het kleine flapje wijst nu - als het goed is - naar boven. Met behulp van dit flapje kunt u de inleg, indien nodig, weer uit het doosje halen.
  4. Breng uw sieraden aan op de inleg en plaats het geheel in het sieradendoosje.
  5. Duw de inleg voorzichtig naar beneden.

Lees meer over de milieuvriendelijke inserts >
Bekijk Boston ECO met milieuvriendelijke insert hier >
Bekijk de losse kartonnen inlegjes hier >FSC® is het keurmerk voor verantwoord bosbeheer. www.fsc.org.
Ons FSC-licentienummer is FSC®C112509.

Vond je dit artikel leuk?
0
0