Uw clichés zijn gratis bij uw eerste bestelling

This entry was posted 31 maart 2020
Gratis clichés bij uw eerste bestelling.

Heeft u onze introductieaanbieding gezien? Uw clichés zijn gratis bij uw eerste bestelling!

Bent u een nieuwe klant? Dan zijn uw clichés gratis bij uw eerste bestelling. Op deze manier kunt u uw sieradendoosjes, tasjes en meer zonder opstartkosten van uw eigen logo voorzien. De aanbieding is geldig voor standaard clichés en niet voor clichés die zijn bedoeld voor de bedrukking van plastic tassen of displays.

Hoe plaats ik mijn eerste bestelling?

Het is eenvoudig om producten met een logo te bestellen - met enkele klikken plaatst u een bestelling via de webshop. Wij zorgen voor de rest!

 1. Registreer als gebruiker in onze webshop

   

 2. Vind het gewenste product - bijvoorbeeld een sieradenzakje

   

 3. Selecteer het aantal artikelen dat u wilt bestellen - plus de kleur van het artikel en het logo

   

 4. Upload uw logo en voltooi het bestelproces

   

 5. Onze grafische ontwerper maakt een proefexemplaar dat u via de post ontvangt.

   

 6. Na uw goedkeuring wordt het cliché geproduceerd en uw bestelling verwerkt

   

 7. De bestelling wordt verzonden en we bewaren uw cliché in onze opslagruimte voor toekomstige bestellingen

   

Bekijk alle sieradendoosjes hier >


Wat is een cliché?

Een cliché is een drukplaat met uw logo - dit is benodigd voor het aanbrengen van een foliedruk, zoals we bij Westpack doen

De cliché is gemaakt van metaal en wordt in onze machine geplaatst om uw bestelde doosjes, tasjes, labels (etc.) van uw logo te voorzien De op maat gemaakte drukplaat wordt verhit en op uw product gedrukt. Indien u een kleur hebt geselecteerd voor uw logo, wordt er een laagje folie aangebracht tussen de cliché en het product - door de hitte van het metalen cliché wordt uw logo op de oppervlakte van uw product ingedrukt en vult het gesmolten folie de afdruk op.

In sommige gevallen kunt u ervoor kiezen om het logo op het oppervlak te laten indrukken, zonder een laagje folie tussen de cliché en het product te plaatsen.

Gratis clichés bij uw eerste bestelling.

Wat is een standaard cliché en een speciaal cliché?

We bieden standaard clichés in twee verschillende formaten: 28x25mm voor kleine doosjes gebruikt voor ringen en oorbellen - en 38x35mm voor onze andere doosjes. Dankzij deze twee formaten kunt u al onze sieradenverpakkingen van uw eigen logo laten voorzien

Speciale clichés zijn gemaakt voor de bedrukking van draagtassen, displays en sieradentableaus. Speciale clichés vallen niet onder onze introductieaanbieding - lees hier meer over onze speciale clichés en bekijk hier onze prijzen.

Kan een cliché worden hergebruikt?

Een cliché is een eenmalige uitgave en wij bewaren de cliché voor u. Dit betekent dat hetzelfde logo kan worden gebruikt voor al uw toekomstige bestellingen - maar houd er rekening mee dat als u het ontwerp of het formaat van uw logo wilt aanpassen, er een nieuw cliché moet worden gemaakt.

Lees meer over logobedrukking en -kleur. Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling als u vragen heeft over onze producten of het drukproces.


Ontdek hoe u gratis samples kunt bestellen

We bieden
gratis samples

Meer informatie >

 

Een nieuwe verpakking voor uw sieraden kan zo eenvoudig zijn

Met gemak
van verpakking veranderen

Meer informatie >

 

We testen op aanloop

We testen op
aanloop

Meer informatie >

Geplaatst in: Tips & Tricks
Vond je dit artikel leuk?
0
0