Favorieten van de voorjaarsbeurs 2023

This entry was posted 12 juli 2023

Er is weer een succesvolle online beurs voorbij. Er werden veel spannende nieuwe producten geïntroduceerd - en veel goede oude klassiekers werden uitgelicht.

Traditiegetrouw blikken we terug op de beurs om te zien welke items een hit waren!

 

1 Cadeauzakjes

Onze gloednieuwe cadeautasjes zijn een slimme oplossing voor een eenvoudige en mooie cadeauverpakking die gemakkelijk te maken is. De cadeautasjes, gemaakt van kraftpapier, zijn gemakkelijk te sluiten - zonder gebruik van plakband - dankzij het kleine sluitmechanisme aan de achterkant. U kunt de cadeautasjes laten bedrukken met een bedrijfslogo of een persoonlijk ontwerp, wat de cadeautasjes uniek maakt.

De in Europa gemaakte cadeautasjes zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerde materialen, uw bescherming tegen ontbossing. Ze kunnen ook door de ontvanger worden hergebruikt, omdat u geen plakband nodig heeft.

De tasjes zijn supergemakkelijk te decoreren - inspiratie vind je hier >

WINKEL GESCHENKZAKJES >

 

 

2 Cadeaupapier

U hebt onze nieuwe SS23-collectie verwelkomd, maar vooral dit prachtige papier. Het cadeaupapier is omkeerbaar en heeft een patroon van bladeren aan de ene kant en goud aan de andere kant. Omkeerbaar cadeaupapier biedt u meer mogelijkheden bij het inpakken van geschenken. Combineer de twee zijden van het cadeaupapier ook eens in uw cadeauverpakking.

Het papier is FSC®-gecertificeerd, wat betekent dat bij de materiaalkeuze rekening is gehouden met het welzijn van het bos. Een goede keuze voor een gecontroleerde en gecontroleerde omgang met materialen.

Naast dit cadeaupapier hebben we nog andere prachtige ontwerpen toegevoegd - u kunt de volledige SS23-collectie hier bekijken >

BEKIJK HIER HET VERPAKKINGSPAPIER >

 

 

3 Frankfurt Eco

De Frankfurt Eco-serie was bijzonder populair tijdens de beurs. Met een hoogte van slechts 17 mm is het doosje ontworpen om te verzenden en is het een goede keuze als u uw sieradendoosjes per post verzendt.

Frankfurt Eco is zowel in bulk als in kleinere hoeveelheden verkrijgbaar. Als u kiest voor Grootverpakking, krijgt u extra gunstige prijzen, omdat we de productie speciaal voor uw bestelling kunnen optimaliseren. U kunt er ook voor kiezen om kleinere hoeveelheden te kopen als u geen ruimte heeft voor een grote bestelling.

WINKEL FRANKFURT ECO >

WINKEL FRANKFURT ECO BULK-KOPEN >

 

 

4 Sieradenzakjes gemaakt van gerecycled katoen

Recyclen is geweldig! We hebben een aantal stevige en mooie sieradenzakjes geïntroduceerd, gemaakt van gerecycled katoen, die perfect passen bij deze tijd. De zakjes zijn gemaakt van gerecycled katoen en hebben een mooie grove structuur. Ze zijn verkrijgbaar in zowel zwart als wit.

In de benedenhoek van de achterkant van de zakjes hebben we een klein ECO-Friendly-logo gedrukt, zodat u uw klanten kunt laten zien dat u een actieve verpakkingskeuze heeft.

Uiteraard kunnen we er ook uw logo op bedrukken. U kunt kiezen uit verschillende metallic folieprints, die een mooi glanzend effect geven. We bieden ook matte bedrukkingen aan, die een mooi gedragen resultaat geven. Neem contact op met onze klantenservice als u vragen heeft over de mogelijkheden.

WINKEL SIERADENZAKJES>


FSC® is het keurmerk voor verantwoord bosbeheer.www.fsc.org. .
Ons FSC-licentienummer is FSC®C112509.

Geplaatst in: Tips & Tricks
By Westpack
More from this author
Vond je dit artikel leuk?
0
0
Mijn favorieten 0