Zorg dat uw klanten binnenkomen

This entry was posted 24 oktober 2017

Het zijn niet alleen uw mooie producten, uw aantrekkelijke prijzen of uw stralende lach, die uw klanten doen binnenkomen. Het gaat in hoge mate om het totaalplaatje, waarbij uw etalage een bijzonder belangrijke rol speelt.

Elke (e)winkelier weet dat klanten zich graag laten inspireren en adviseren door experts. Uw verpakkingen en etalage vertellen het verhaal achter uw sieraden.

De mode van nu

Iemand die precies weet wat er speelt op het gebied van sieradenverpakkingen en –displays is onze marketingmanager, Kirsten Dahl Petersen.

Kirsten weet dat de milieuvriendelijke look nog steeds populair is. “Natuurlijke materialen signaleren dat u een meer milieubewuste keuze hebt gemaakt. Dit is voor veel mensen belangrijk”, vertelt ze. Kirsten is ook geen moment in twijfel over welke kleur hot is op het moment:

“Wit, wit en nog eens wit! Vooral onze verschillende houten blokken zijn populair op het moment. Hiermee kunt u namelijk hoogteverschil in uw etalage aanbrengen.”.

Lachend voegt Kirsten toe: “We leven in een tijd waar alles is toegestaan. Dit geldt natuurlijk ook voor uw etalage. Een meer persoonlijke etalage geeft over het algemeen een beter resultaat.”

westpack

Vertel het verhaal

En juist omdat alles is toegestaan, zijn er een hoop verschillende looks mogelijk. “Wees niet bang om alternatieve materialen en kleuren te gebruiken in uw decoratie. Wees extravagant en denk niet in hokjes”.

Tegenwoordig willen klanten graag weten waar de producten die ze kopen vandaan komen. Een goede etalage kan u helpen dit verhaal te vertellen.

“Gebruik decoratiemateriaal dat bij uw sieraden past. Ga naar het bos om een mooi blok hout te vinden, als u bijvoorbeeld sieraden verkoopt met een natuurlijke uitstraling. Heeft u sieraden met amber, gebruik dan juist zand of schelpen. Zwart velours signaleert luxe.”

“De mogelijkheden zijn eindeloos; alleen uw fantasie zet grenzen”.

westpack

Branding

Westpack ziet dat meer en meer klanten hun verpakkingen ook actief in hun etalage gaan gebruiken en daar is een goede reden voor, volgens Kirsten: “Onze klanten kiezen hun sieradendoosjes met zorg. Wanneer deze dan ook van een logo zijn voorzien, dragen ze bij aan de branding van uw sieraden en geven ze uw display een herkenbare, persoonlijke touch”.

Kirsten geeft een paar voorbeelden: “Kiest u bijvoorbeeld een eco-doosje en linnen zakjes, is het een goed idee om deze in uw etalage te laten zien, om ook aan uw klanten te tonen dat u een milieubewuste keuze hebt gemaakt.”

“Wanneer u een exclusief Berlin-doosje heeft gekozen, geeft dit uw sieraden een luxere uitstraling, terwijl een vrolijk gekleurd sieradendoosje een vleugje kleur aan uw etalage toevoegt.”

westpack

Een goede start

Westpack biedt u sieradendisplays in verschillende vormen, maten en materialen. Daardoor kunt u uw etalagemateriaal dusdanig samenstellen, dat het perfect bij uw winkel en uw sieraden aansluit.

Maar waarom zou u zoveel geld besteden aan ”echte displays”? Kirsten vertelt: “Ik snap best dat het een behoorlijke investering kan zijn, om displaymateriaal aan te schaffen. Maar goed displaymateriaal gaat ook heel wat jaren mee. Daarnaast testen wij onze displays, zodat we met 100% zekerheid kunnen zeggen dat onze displays uw zilveren sieraden niet laten oxideren. “

Ga dus aan de slag en maak de mooiste etalage van het seizoen. Onze verkoopmedewerkers helpen u graag de juiste displays te vinden. Veel plezier!

Vond je dit artikel leuk?
0
0