Klantcase: The Moonflower Studio

This entry was posted 24 oktober 2023

Een getuigenis van:

The Moonflower Studio

Renee Baker is de eigenaar van de online juwelierszaak The Moonflower Studio, gevestigd in Largo, Florida. Ze biedt handgemaakte, gepersonaliseerde en designer sieraden gemaakt van sterling zilver, goud, kostbare en halfedelstenen. We vroegen haar waarom ze Westpack koos als haar leverancier van verpakkingen.

Er is een lange weg van Denemarken naar Florida. Bijna 6000 mijl. Maar de afstand was geen dealbreaker voor Renee Baker toen ze online op zoek ging naar sieradenverpakkingen. Ze herinnert zich dat ze onder de indruk was van het brede scala aan oplossingen van Westpack: "Wat me oorspronkelijk naar Westpack trok, was de verscheidenheid aan producten die ze aanbieden" legt ze uit."De supersnelle doorlooptijden en productkwaliteit zorgden ervoor dat ik bleef."

Een deel van haar werk wordt helemaal opnieuw gedaan of via CAD-ontwerp en 3D-printen, ander werk bestaat uit het inkopen van componenten en het samenstellen van verschillende afgewerkte sieraden. Door deze aanpak kan ze veel verschillende ontwerpen aanbieden op www.themoonflowerstudio.com.

Met zo'n divers productassortiment had ze ook verschillende verpakkingsoplossingen nodig. Gelukkig kon ze bij Westpack alles vinden wat ze nodig had. "Tot nu toe heb ik een mooie selectie producten bij Westpack besteld, waaronder sieradendoosjes, katoenen zakjes, organza zakjes, papieren geschenkdoosjes met merknaam en zelfs stickers" zegt ze. Ze benadrukt ook de geweldige winkelervaring:

"Het bestelproces was eenvoudig en de klantenservice is geweldig. De geautomatiseerde orderbevestigingen per e-mail worden altijd beantwoord met een reactie van een mens die me laat weten dat er geen problemen waren met de bestelling en informatie over wanneer deze zal worden verzonden.“

 

Betrouwbaarheid is belangrijk

The Moonflower Studio heeft een conflictvrij beleid. Dit betekent dat ze alleen diamanten kopen van leveranciers die voldoen aan het Kimberley-proces, wat garandeert dat de verkochte diamanten conflictvrij zijn. Het spreekt voor zich dat een juwelierszaak met dit betrouwbaarheidsniveau ook waarde hecht aan een betrouwbare verpakkingsleverancier.

"Ik geef om verschillende redenen de voorkeur aan Westpack boven andere leveranciers" legt Renee uit.“Westpack bleek voor, na en vooral tijdens de COVID-19-pandemie ongelooflijk betrouwbaar te zijn. Terwijl de hele wereld stilstond, was Westpack bezig met het bedrukken en leveren van dozen in een recordtijd zonder in te boeten op kwaliteit. Hun communicatie tijdens elke stap van het proces zorgde voor gemoedsrust voor mij en mijn team."

Halverwege de wereld rond in 5 dagen

De 6.000 mijl van Denemarken naar Florida lijkt misschien een lange afstand. Maar in een geglobaliseerde wereld maakt het niet veel uit of u bij Scandinavische leveranciers of in de VS koopt. Reenee was zelfs onder de indruk van de snelle levering van haar producten: "Ik heb veel ervaring in het omgaan met nationale en internationale leveranciers en het is opmerkelijk om zulke goede levertijden te hebben. Ik heb merkloze doosjes besteld, kreeg ze binnen 24 uur verzonden en ontving ze over de hele wereld binnen 5 dagen.”


Geplaatst in: Customer Cases
Vond je dit artikel leuk?
0
0
Mijn favorieten 0