Klantcase: KAUREUM

This entry was posted 13 september 2023

A Een getuigenis van:

KAUREUM

Het sieradenmerk KAUREUM - spreek uit als [kuh-ray-uhm] - werd gelanceerd in 2019. Maar de eigenaresse Eunice Koo ontwikkelde het startende bedrijf met inspiratie van de juwelierszaak van haar familie die in 1988 werd opgericht. Ze is gevestigd in Los Angeles, Californië en maakt luxe stukken tegen betaalbare prijzen. We vroegen haar waarom ze Westpack koos als haar leverancier van verpakkingen.

www.kaureum.com

Laten we het eerst hebben over die naam. Wat betekent het? Nou, "aureum" is het Latijnse woord voor "gouden". En met de eerste letter van de familienaam van Eunice, heb je KAUREUM: zowel de familie als de "gouden" staat van innerlijke en uiterlijke uitstraling. Een formidabele naam als u het ons vraagt!

Het merklogo is een K in een achthoekige vorm. De klanten van Eunice ontmoeten het prachtige logo wanneer ze hun sieraden in sieradendoosjes met merknaam ontvangen. En - ja, u raadt het al - de doosjes zijn van Westpack. Maar waarom koos ze voor een Deense leverancier en niet voor een lokale Amerikaanse leverancier?

"De belangrijkste factor bij het kiezen van Westpack is het verkrijgen van kwaliteitsverpakkingen tegen een betaalbare prijs. De binnenlandse opties zijn ofwel extreem goedkoop ogende doosjes die u niet eens kunt personaliseren, of extreem dure op maat gemaakte verpakkingen die alleen hoogwaardige luxemerken zich kunnen veroorloven”, legt Eunice uit.

Ze houdt van de brede selectie van producten die beschikbaar is, maar ze heeft een duidelijke favoriet:

“De productlijn van Westpack, met name Boston ECO die ik bestel, zijn perfect voor het dagelijkse type sieraden dat ik verkoop. Ze zijn duurzaam en betaalbaar met een zeer lage minimale bestelhoeveelheid, wat zo handig is voor kleine bedrijven zoals het mijne. We willen ook mooie verpakkingen zonder de bank te verslaan!”

Perfect voor eigenaren van kleine bedrijven

Een van de kanalen waar Eunice haar sieraden via verkoopt, is Etsy. En hoewel veel van onze Amerikaanse klanten bekend zijn met het platform, zullen we het toch introduceren, voor de goede orde. Etsy is een e-commercebedrijf dat in de voetsporen treedt van open ambachtelijke beurzen; Elke verkoper krijgt een persoonlijke etalage op de site van waaruit hij zijn producten kan tonen en verkopen. En natuurlijk is handgemaakte sieraden een van de grootste categorieën op de site!

Bekijk de collectie van KAUREUM zeker eens! U kunt het hier zien: www.kaureum.com

Eunice wijst op het feit dat Westpack een geweldige match is voor startups in sieraden zoals KAUREUM: "Ik waardeer Westpack zeker als bedrijf omdat ze kleine bedrijven ondersteunen en ons de mogelijkheid bieden om concurrerend te zijn en te groeien als bedrijf", zegt ze.

Westpack biedt lage MOQ's (minimale bestelhoeveelheden) voor veel series, waardoor klanten nieuwe verpakkingen kunnen uitproberen zonder grote investeringen te hoeven doen. Dit is een van de dingen die Eunice benadrukt: "Zelfs het uitproberen van nieuwe ontwerpen en kleuropties is zo betaalbaar in vergelijking met veel andere bedrijven die een exorbitant bedrag vragen, wat kleine bedrijven ervan weerhoudt om te bestellen", zegt ze.

Uitstekende service

Het is altijd de filosofie van Westpack geweest dat alle klanten hetzelfde serviceniveau moeten krijgen - ongeacht de grootte van hun bedrijf. Als er een onvoorzien probleem is dat moet worden verholpen, wordt dit zo snel mogelijk opgelost. Eunice heeft nog iets ontdekt:

"Zelfs als er problemen waren met bestellingen, hebben ze het zo professioneel en snel afgehandeld. Dit is een van de redenen waarom ik steeds weer terugkom en opnieuw bestel. Het is een betrouwbaar bedrijf. En iedereen is zo vriendelijk, professioneel en makkelijk om mee samen te werken!”

Al met al vindt ze het bestelproces soepel en vindt ze de visuele begeleiding die ze als klant krijgt prettig, omdat het gemakkelijker wordt om beslissingen te nemen:

"Ik waardeer alle specificaties en foto's bij het bestellen en zelfs het ontvangen van gratis samples is zo'n groot pluspunt. De digitale drukproeven zijn zeer nuttig en Westpack doet echt hun best om hulpmiddelen en begeleiding te bieden bij het visualiseren van uw bedrukte verpakkingen. Bedankt, Westpack, dat u bestaat en er voor ons is, eigenaren van kleine bedrijven!”

Geplaatst in: Customer Cases
Vond je dit artikel leuk?
0
0