Klantcase: Anna Janelle Jewelry

This entry was posted 10 oktober 2023

Een getuigenis van:

Anna Janelle Jewelry

Anna Janelle is geboren en getogen in Californië. Ze heeft altijd een creatieve kant gehad en heeft zich door de jaren heen verdiept in verschillende kunstvormen. In 2013 vond ze sieraden en sindsdien heeft ze niet meer omgekeken. Nu is ze eigenaar van Anna Janelle Jewelry - een merk dat zich richt op het maken van hoogwaardige sieraden tegen een betaalbare prijs. We vroegen haar waarom ze Westpack koos als haar leverancier van verpakkingen.

www.annajanellejewelry.com

Anna Janelle Jewelry is gevestigd in Santa Barbara. De kustplaats in Californië wordt ook wel de Amerikaanse Rivièra genoemd. Met een mediterraan klimaat en meer dan 3.000 zonuren per jaar is dit een zeer populaire reisbestemming. Maar toen Anna Janelle online op zoek ging naar sieradenverpakkingen, koos ze voor Westpack uit het niet zo zonnige Denemarken. Hoe komt het dat ze bij Westpack heeft besteld in plaats van bij een Amerikaanse leverancier?

“Westpack biedt veel meer mogelijkheden dan de Amerikaanse leveranciers die ik tot nu toe tegen een scherpe prijs heb gezien. Ze zijn ook van geweldige kwaliteit en niet alleen uw standaard sieradendoosjes. Het helpt om mijn merk te laten opvallen tussen anderen”, legt ze uit. Ze benadrukt ook het gevarieerde assortiment van Westpack en de mogelijkheid om grotere bestellingen gratis te verzenden:

“Ik ben dol op het kleurverschil en de kwaliteit; het maakt het gemakkelijk om te matchen met mijn huisstijl. Het feit dat ze gratis verzending bieden vanaf $ 200, is een enorm voordeel!”

Elke keer weer een soepel proces

Wanneer u online sieradenverpakkingen bestelt, is de winkelervaring een belangrijke factor. Als er te veel stappen zijn, heeft u het gevoel dat u gewoon tijd aan het verspillen bent. Een van de dingen die Anna Janelle leuk vond aan Westpack, was de geweldige online gebruikerservaring:

“De website van Westpack is zeer gebruiksvriendelijk en maakt het gemakkelijk om te bestellen wat u nodig heeft.
Het is veel gemakkelijker dan andere aanbieders om uw logo te uploaden en toe te voegen aan hun producten. Het proces verloopt elke keer soepel en als ik ooit vragen heb, staat hun ondersteuningsteam altijd klaar om te helpen”

Dan is er nog de kwestie van de levering. Aangezien Californië en Denemarken 8500 mijl van elkaar verwijderd zijn, zou men de indruk kunnen krijgen dat de levertijd lang is. Maar eigenlijk is dat helemaal niet het geval:

“De levering is verrassend snel, aangezien het van de andere kant van de wereld komt! Al mijn doosjes en tasjes komen in uitstekende staat aan”, zegt Anna Janelle.

 

Mijn klanten zijn er dol op!

Anna Janelle kan veel informatie vinden over haar winkelervaring bij Westpack. Enkele van de belangrijkste dingen zijn de vele verschillende opties en de voordelige MOQ's (minimale bestelhoeveelheden): “Ik koos voor Westpack vanwege hun unieke opties en eenvoudige aanpassing. Hun tarieven zijn zeer redelijk, zonder dat u er duizenden tegelijk hoeft te kopen, zoals andere leveranciers”, legt ze uit.

Maar het belangrijkste is dat haar klanten de verpakking waarderen:

"Westpack's merkverpakkingen zijn van ongelooflijke kwaliteit en gemakkelijk aanpasbaar. Het is de finishing touch van mijn sieraden om de winkelervaring compleet te maken. Mijn klanten zijn er dol op!”

Geplaatst in: Customer Cases
Vond je dit artikel leuk?
0
0
Mijn favorieten 0