Klantcase: Amelia Rose Jewelry

This entry was posted 22 september 2023

Een getuigenis van:

Amelia Rose Jewelry

Amelia Steppacher is de vrouw achter het sieradenmerk Amelia Rose (een samensmelting van haar voornaam en de tweede naam van haar moeder). Haar stukken zijn in verschillende films te zien geweest en waren te zien in Vogue, O Magazine, Cosmopolitan en op The View. Ze is gevestigd in Hopkinton, Massachusetts en maakt sieraden die over de hele wereld worden verkocht.

www.ameliarosedesign.com

“Bijna iedereen in mijn leven vertelde me dat het een slecht idee was; dat advocaten niet zomaar stoppen met werken en sieradenbedrijven beginnen”, schrijft Amelia Steppacher op haar website. En inderdaad, het proces om haar eigen sieradenmerk te starten was even ongebruikelijk als inspirerend: Amelia was vastbesloten om haar droom waar te maken, van het bestellen van sieradenbenodigdheden tijdens haar lunchpauze tot het volgen van privélessen en het gaan van deur-tot-deur bij juwelierszaken om haar lijn te verkopen. En het deed het.

Het kantelpunt kwam toen Tory Johnson haar sieraden presenteerde op Good Morning America. Nu zijn haar sieraden te vinden in bijna 100 winkels over de hele wereld.

De afgelopen jaren gebruikt ze Westpack als haar leverancier van verpakkingen. We vroegen haar waarom ze Westpack verkiest boven andere bedrijven:

“Bestellen en bezorgen bij Westpack gaat altijd soepel en gemakkelijk. Het online bestelsysteem is gebruiksvriendelijk, eenvoudig te gebruiken en nabestellingen zijn snel gedaan. Ondanks de afstand van duizenden kilometers tussen Amelia Rose en Westpack, voelt het alsof we samenwerken met een lokaal bedrijf”, legt ze uit.

Geweldige klantenservice

Wat Amelia oorspronkelijk naar Westpack trok, waren de vele opties die beschikbaar waren: "Toen we Westpack en de enorme hoeveelheid aangeboden opties ontdekten, wisten we dat onze zoektocht voorbij was en waren we de afgelopen jaren voortdurend tevreden met deze beslissing", zegt ze.

Ze wijst op het feit dat er veel verpakkingsleveranciers op de markt zijn. Maar voor haar onderscheidt Westpack zich van de rest:

“We hebben voor Westpack gekozen vanwege de strakke ontwerpen, het eenvoudige bestelproces en de geweldige klantenservice. Er is zoveel concurrentie in de cadeauverpakkingsindustrie, net als in sieraden, en we hebben bewondering voor de aandacht voor het detail en de uitstekende service die we regelmatig ontvangen"

En als bedrijfseigenaar kent ze de waarde van geweldige klantenservice: "Bij Amelia Rose geven we prioriteit aan klantenservice en werken met Westpack is in het verlengde van deze filosofie", zegt ze.

 

Een veelzijdig assortiment verpakkingen

Amelia ontvangt graag gratis samples wanneer ze bij Westpack bestelt. Op die manier kan ze nieuwe sieradendoosjes gemakkelijk testen. De esthetiek van haar sieraden is vrouwelijk en kleurrijk, en ze wordt aangetrokken door verpakkingen die deze eigenschappen benadrukken. Het feit dat Westpack op 5.000 mijl afstand van Massachusetts ligt, is op geen enkele manier een dealbreaker. Wat belangrijk is, is de kwaliteit van de producten en de service:

"Hoewel we in het verleden met binnenlandse verpakkingsbedrijven hebben gewerkt, is er geen enkele die in de buurt komt van het serviceniveau dat Westpack biedt, wat voor een groot deel de reden is waarom we een loyale klant van Westpack zijn geworden en blijven", zegt ze, en vervolgt:

"Door de aandacht voor detail, de efficiëntie bij het verwerken van onze verpakkingsbestellingen en de geweldige klantenservice, hebben we het gevoel dat we altijd in goede handen zijn, van het plaatsen van de bestelling tot de levering - die altijd snel en punctueel is. En we weten dat onze eindproducten smaakvol en mooi verpakt voor onze klanten aankomen."

Geplaatst in: Customer Cases
Vond je dit artikel leuk?
0
0