Stel uw eigen display samen

This entry was posted 24 oktober 2019

Met de juiste elementen kunt u gemakkelijk een mooie presentatie maken voor uw sieraden.

Het is helemaal niet lastig om een sieradendisplay op te bouwen. Met de gemakkelijk te gebruiken displays van Westpack maakt u eenvoudig een in het oog springende etalage of presentatie. We willen u graag laten zien hoe u een overtuigende, effectieve etalage maakt.

Must-have displays

De displayblokken en kubussen zijn een goed uitgangspunt wanneer u uw etalage gaat opbouwen. Deze blokken kunnen gestapeld en gedraaid worden.

Gebruik de blokken om hoogteverschil in uw etalage aan te brengen en plaats losse houders op de verschillende lagen. Hierdoor wordt uw etalage meer interessant om naar te kijken.

Met een aantal verschillende blokken kunt u vele kanten op, omdat ze op verschillende manieren gebruikt kunnen worden. Wanneer u uw decoratie aan de seizoenen aanpast, kunt u meteen de blokjes verplaatsen, waardoor uw etalage in een handomdraai een hele andere look krijgt. Combineert u er rustig op los!

Bekijk alle display blokken >

Onze klanten zijn vooral tevreden over onze houten sieradendisplays voor hun etalages en uitstallingen. Deze hoogwaardige displays en houders tonen uw sieraden op een luxueuze, neutrale achtergrond, waardoor alle aandacht op uw juwelen gericht is. De houten houdertjes zijn verkrijgbaar in hoogglans zwart, hooglans wit of donker gebeitst hout.

Bestel Houten Displays >Stel uw etalage op prijs

Uw klanten vinden het vaak prettig te weten wat de sieraden kosten. Maakt het uzelf gemakkelijk en gebruik Westpack's elegante prijsblokjes.

Klik de losse blokjes aan elkaar en plaats ze bij uw sieraden. De blokjes zijn verkrijgbaar in zwart met witte cijfers (2 maten) of in luxe goud- of zilverkleurig metaal.

Meer over prijsblokjes >
Bestel prijsblokjes >

Uiteindelijk weet u natuurlijk zelf het beste welke sieradendisplays u nodig heeft. Maar iedereen kan af en toe wel eens een beetje inspiratie gebruiken. We raden u daarom aan om een kijkje te nemen in onze online fotogalerij, waar we een hoop ideeën verzameld hebben voor het maken van een prachtige etalage.

Bekijk onze ideeën >

Neem gerust even contact met ons op als u hulp of advies nodig hebt!

Wilt u delen?

Mocht u ons uw etalage willen laten zien, tag ons dan met @westpackdk of #westpackdk op Instagram.

Vond je dit artikel leuk?
0
0
Mijn favorieten 0