Als het makkelijk én mooi moet zijn...

This entry was posted 2 november 2018

Cadeautjes inpakken hoort zeker bij deze tijd van het jaar. Zorg ervoor dat uw cadeuatjes er extra feestelijk uitzien; het is immers nóg leuker om zo'n mooi cadeautje uit te pakken.

Vindt u cadeautjes uitpakken ook zo leuk? Uw klanten vinden dat vast net zo fijn. Wij zijn er zeker van dat de ervaring van het cadeaugeven en krijgen iets is waar de meeste mensen van houden. Zeker wanneer het een cadeautje uit het hart is, wat sieraden toch vaak zijn.

Maar dan komt de prestatieangst om de hoek kijken! Wees maar gerust, dat is helemaal niet nodig. Het is namelijk helemaal niet moeilijk om een cadeautje mooi in te pakken.

Zo doet u dat:

Oefening baart kunst. Het is een goed idee om van te voren te plannen hoe uw kerstcadeautjes er dit seizoen uit komen te zien, zodat u zich tijdens de topdrukte daar geen kopzorgen over hoeft te maken.

Zorg ervoor dat u de juist gereedschappen in huis hebt. Zorg voor een scherpe schaar, een spitse lintsplitser en een Bowdabra strikkenmaker.

Inpak- benodigdheden

Kies uw kerstpapier, bijbehorend lint en eventueel decoratiemateriaal tijdig uit. Met deze producten bij de hand, is het inpakken zo gepiept.

Cadeaupapier, lint en deco

Nu bent u er klaar voor. Gebruik de minder drukke periode van het najaar om te oefenen met het maken van de gewenste strikken. En onthoud: dezelfde strik krijgt een hele andere uitstraling door eens een ander lintje te gebruiken.

Doe gemakkelijke ideeën op:

We hebben een aantal korte filmpjes gemaakt, waarop u kunt zien hoe de strikken worden gemaakt. Klik op de strik waarvan u de instructievideo wilt bekijken en u krijgt zowel foto's als een video te zien. Onthoud dat de strikken ook gemakkelijk in andere kleuren kunnen worden gemaakt.

 

Vond je dit artikel leuk?
0
0