Zo zorgt u het beste voor uw sieraden tijdens de zomer

This entry was posted 18 juni 2019

Wist u dat een dagje felle zon of een tripje naar het strand niet altijd even goed is voor uw sieraden? We hebben een artikel met advies samengesteld, dat u vertelt hoe u goed op uw sieraden kunt passen tijdens de zomermaanden.

Er is geen twijfel over mogelijk dat sieraden tijdens de zomermaanden een extra mooie accessoire zijn, zeker op een mooi gebronsde huid. De warme stralen van de zon worden op goud, zilver en edelstenen prachtig gereflecteerd. Maar zon, zout water, zonnebrand, zweet en chloorwater maken het uw sieraden niet makkelijk en verliezen makkelijker hun glans. Sieraden reageren hier namelijk mee, waardoor vooral zilveren sieraden dof worden in de zonneschijn.

Gelukkig kunt u hier zelf gemakkelijk iets aan doen, zodat de oorspronkelijke glans van uw sieraden weer wordt hersteld. Gebruik hiervoor simpelweg goede schoonmaakmiddelen voor sieraden.

Twee tips

GEEF UW SIERADEN EEN BAD

Neem uw sieraden af en dompel ze onder in een Hagerty reinigingsbad wanneer u na een lange dag in de zon weer thuiskomt. Volg de gebruiksaanwijzingen op de verpakking en zie hoe uw sieraden weer gaan stralen nadat ze “in bad” zijn geweest. Spoel uw sieraden grondig af en droog ze na. Als u hiervoor een geïmpregneerde poetsdoek gebruikt, geeft u uw sieraden ook een langdurige bescherming tegen aanloop.

NEEM EEN POETSDOEKJE MEE

Heeft u weinig tijd of gaat u op vakantie? Zorg dat u een speciaal behandeld poetsdoekje meeneemt. U steekt het doekje simpelweg in uw tas, waarna u snel en gemakkelijk uw sieraden kunt oppoetsen. Wrijf de sieraden met het poetsdoekje schoon om de natuurlijke glans van het product te herstellen en om aanloop te voorkomen. Was na gebruik uw handen.

Adviseer uw klanten

In de winkel

We hebben dit artikel in printervriendelijke versie online gezet. Download het artikel en print het uit, zodat u uw klanten advies kunt geven en ze informatiemateriaal kunt meegeven. Onderaan de pagina is er plaats vrijgehouden voor een bedrijfsstempel of sticker, zodat u uw klanten kunt laten zien wie de expert op het gebied van sieraden is.

Download

Online

Deel uw advies ook op uw website, Facebook of op uw Instagramprofiel.

Wat heb ik nodig?

Uw sieraden zijn niet allemaal gelijk en worden met verschillende metalen en edelstenen gemaakt. Daarom is het belangrijk dat u het juiste reinigingsproduct kiest, die bij de gebruikte metalen past. Hagerty’s poetsmiddelen hebben formules speciaal ontwikkeld in laboratoria, die passen bij het soort sieraden dat u wilt reinigen.

Wij raden u deze Hagerty reinigingsproducten aan:

Sølv – Silver Bath, Silver Cloth og sølvklud
Voor Goud – Jewel Clean en bijpassende poetsdoek
Voor parels en poreuze stenen - Fine Stone Clean en bijpassende poetsdoek

Geplaatst in: Tips & Tricks
Vond je dit artikel leuk?
0
0