2-in-1: Op z’n luxe

This entry was posted 20 mei 2019

Onze gewilde serie sieradendoosjes genaamd Oslo is nu uitgebreid met een nieuw model, met reversibel interieur.

De Oslo sieradendoosjes hebben een moderne uitstraling met strakke lijken, een elegante leer-look textuur, voordelige prijzen. Het assortiment bestaat uit doosjes in vele kleuren en modellen. We vonden echter dat er nog een doosje in de collectie ontbrak.

Een reversibel interieur

Zo op het eerste oog is dit doosje precies hetzelfde als het reeds bestaande ringendoosje. De doosjes hebben dezelfde finish en precies dezelfde maat. Wanneer u het doosje echter opent ziet u direct het verschil.Wanneer u het doosje opent ziet u het luxe interieur voor een ring, met buigbare clip. Zelfs de breedste ringen zitten, dankzij deze clip, netjes in het doosje. Trek aan het satijnen lusje aan de bovenzijde om de cartouche te verwijderen en om te draaien. De achterzijde is namelijk ontworpen voor oorsieraden. Het interieur klapt in een hoek van 45° op, perfect dus voor kleine oorbellen en stekertjes, die in een groter doosje niet tot hun recht zouden komen.

Handig hè? U heeft op deze manier maar 1 doosje nodig voor zowel ringen als oorsieraden.

Bekijk hoe het werkt
Bestel een gratis sample

Oslo sieradendoosjes zijn luxe verpakkingen met een scharnierend deksel. De doosjes zijn bekleed met lederlook papier dat een elegante textuur heeft. De doosjes zijn in verschillende kleurencombinaties leverbaar. Elk doosje is voorzien van een met velours bekleed cartouche. Het deksel is gevoerd met satijn. De doosjes kunnen van uw logobedrukking worden voorzien. Kies uit bedrukking aan de binnenzijde van het deksel of bovenop.

Geplaatst in: Sieradenverpakkingen
Vond je dit artikel leuk?
0
0