Nieuwe klant: orderverwerking van bestelling tot levering

This entry was posted 22 december 2020

Het plezier om naar iets uit te kijken

We kennen allemaal het gevoel. Het is fijn om vol verwachting naar iets uit te kijken, dus wanneer u één van onze producten in uw winkelwagentje dropt en op "bestellen" klikt, is het niet meer dan normaal dat u nauwelijks kunt wachten tot de bestelling wordt geleverd.

Bent u een nieuwe klant en bestelt u bij ons producten voorzien van uw merk (met logo-bedrukking), dan kunt u uw bestelling binnen de 14 dagen verwachten. Dit komt doordat uw logo eerst moet omgezet worden in één of meerdere clichés voordat wij uw logo op onze sieradendoosjes, tasjes en dergelijke kunnen afdrukken.

De verwerking van uw bestelling

Hieronder vindt u een overzicht van het proces dat uw bestelling doorloopt. De tijdlijn in dit voorbeeld gaat ervan uit dat u de 'proefkopie voor logo' op dag 3 goedkeurt.


Dag 2:

Onze grafisch ontwerper zorgt ervoor dat uw logo geschikt is voor afdruk. Wij sturen u dan een 'proefkopie voor logo' die u moet goedkeuren.


Dag 4 - 9:

Uw cliché wordt aangemaakt, waarna uw producten met het logo worden bedrukt. Indien u meerdere artikelen heeft besteld, zorgen wij ervoor dat alles tegelijkertijd verzonden wordt.


Dag 1:

U vindt de producten die u zoekt en plaatst een bestelling. Vergeet niet uw logo te bevestigen!


Dag 3:

U keurt het logo goed. Vervolgens sturen we u een orderbevestiging en beginnen we met het plannen van de productie.


Dag 10:

Wij verzenden uw bestelling vanuit ons Deense magazijn. Reken op een vervoerstermijn van ca. 2-4 werkdagen.


FAQ:

Wat moet ik doen nadat ik een bestelling heb geplaatst?

Bij het bestellen vragen we u om uw logo te uploaden in een vectorbestand, bijvoorbeeld .ai of .pdf. Onze grafisch ontwerper heeft het bestand nodig om de 'proefkopie voor logo' voor te bereiden. Deze wordt u per mail toegestuurd.

Hoe sneller u onze mail beantwoordt, hoe beter. Zodra de proefkopie voor logo is goedgekeurd, kunnen we uw cliché bestellen. Een cliché is een metalen stempel met uw logo, ideaal om uw naamsbekendheid te vergroten.

Verdere info over logo-opdruk vindt u hier>

Ik heb geen e-mail ontvangen met een proefkopie voor logo?

Als u geen e-mail heeft ontvangen, vragen wij u vriendelijk om uw spam-map te controleren, waar het bestand misschien is in beland. Mocht de e-mail niet zijn aangekomen, neem dan gerust contact met ons op, zodat we deze opnieuw kunnen sturen.

Hoe lang is de verwerkingstijd van mijn volgende bestelling?

Als u een nieuwe bestelling plaatst en uw bestaande logo kiest, kunnen we het cliché dat we eerder voor u maakten, hergebruiken. We bewaren uw clichés in ons magazijn voor toekomstig gebruik.

Let op: als u wijzigingen aanbrengt in uw logo, of u heeft het in een ander formaat nodig, dan moeten we een nieuw cliché aanmaken.


Lees verder:

Ontdek hoe u gratis samples kunt bestellen

We bieden
gratis samples

Meer informatie >

Meer over clichés

Gratis clichés
bij uw eerste bestelling

Meer informatie >

Geplaatst in: Westpack
By Westpack
More from this author
Vond je dit artikel leuk?
0
0
Mijn favorieten 0